Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

offf ben bebeğime dayanamıyorum yaa onlar hasta olmasında biz olalım yaa canımm hemen iyileşsin inşallah ...

kiloyada kafanı takma bitanem olabilir sen zıpla azzcık wc ye git bidaha tartıl istersen :)))

kızının rahatsızlığı nedir canım ya dünde yazmıştın bir doktor olmazsa bir diğeri sonra bir diğeri diye...hayırdır

xtabucum geçmiş olsun kızına. üzüldüm bak ya, ağır iğneleri bilirim insanı mahveder. ama o çocuk oynar oynar unutur inşallah :nazar::emir_bebek:

ayrıca zenanıma da tşk ederim...arkadaşlar hepinize tşk ederim....ayrıca tebrikte ederim...cedric güzel sonuç almış...dvm ını dilerim inş....inşallah bende haftaya inicem 2 hanelilere....

kalliste ablacım....kızım mikrobik bir hastalık geçiriyor...büyük insanın bile katlanamayacağı dayanamayacağı türden...tamda vitaminsiz kaldığı döneme denk gelmiş ve böle bişi çıktı(vitaminsiz nasıl kaldıysa her şeyi yiyen bi çocuk annem bile hayret etti o kdrda üstüne düşüp herşeyi yedirmeye çalışıorum)..tüm ağzı iltihaplı yaralarla kaplı...çok nazlı ve gerçektende çok önemli ve zor bi durum...sürekli halsiz ateşli mız mız...suruplarla tedavi edilmeye çalışıldı...4 şurubu günde 3 kere takla atarak içirmeye çalıştım su dahil ağzına bişi alamıo...süzüldü çocuğum iyice....tedavi iyi geleceğine daha da arttı...düzelme olmadı başka doktora götürdüm bu seferde 600 mg baya kuvvetli iğneler verildi sabah akşam oluo...pazar günüde olucak....pazartesi tekrar hastaneye gidicek....duruma göre değişik bir tedavi uygulanmaya çalışılacak...iğneler ağır olduğu için bacaklarınıda kullanamıo....22 kg ve sürekli kucakta bende de bel fıtığı var nolcak bilmiorum...ona çok üzülüyorum..iğne olmak istemio sürekli izah etmeye çalışıyorum...sabah kaçtı mesela zor yakaladım....

en çokta hiçbişi yiyememesine üzülüyorum...anne cnm çikolata istio dio veriorum ısırmaıo bile yiyemiom die ağlamaya başlıo bende onla birliktesenağlama

sağlık çok önemli...en çokta bu zmnlarda anlaşılıo değeri...bu hafta paylaşımda bulunamadığım için özür diliyorum...en kısa zmnda telafi etmeye çalışıcam...önceliğim su an bebeğim...fırsat buldukça ablama geliyorum...ordan size yazmaya çalışıyorum...

herkesi öpüyorum...sağlıklı günler diliyorum...kendinize iyi bakın görüşene kadar....

busemm hosgeldin kiz nassin baciiim bizde seniii ozledik gel otur bir gayfemizi ic
hı bi kayfeyle affetmem sizi.yerme aldığınız kişilerin hesabını bi verin bakiiim
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cadı busee hahah senin gideceğin anı beklemiştik sen çıkınca 3 kişilik yer açıldı bizde aldık :))) hahahaha
mehalim şimdi ankaraDAYIM DİYE İŞKEMBEDEN ATMA SENSİZ NAPARIM DİYE AĞLAMADIN MI
hım yok ağlamadın hakket niye ağlamadın

yaaa
lahana yağını kullanan arkadaş var mı? sarıp yürüyorum denmişti bana...mehalimde terleme etkisi azalır dedi...bilen varsa bu konuda cvp yazarsa hemen...çıkıcam çünkü...

yağı sürüp sarıp beklicezmi?(ki öle de gene terlio)yürüyüş yapsak nolur...ayy ne sordum ben çok dağıldım yaaaaaa:1no2:

ctabumucm,

Allah kolaylık versin canım, insanın çocuğu olunca akan sular duruyordur zaten, inşallah geçecek. bitanem
tekrar geçmiş olsun

13. takım **101.etap**

ad1 ( 57.1 / 57.3 / -0.2 / -0.35%)
nereus (65.2 / 64.3 / 0.9 / 1.38%)
melis08 (60.6 / 60.0 / 0.6 / 0.99%)
dosba (70.0 / 69.4 / 0.6 / 0.86%)
melzeyit (78.8 / 78.8 / 0.0 / 0%) )
patbori (73.8 / 73.2 / 0.6 / 0.81%)
şişgo (60.6 / 59.0 / 1.6 / 2.64%)
sudecan (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)
brose (79.0 / 79.0 / 0.0 / 0%)
aryel (64.0 / 62.0 / 2.0 / 3.13%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (609.1 / 603.0 / 6.1 / 1.00%)

kallisim kontrol edermisin canım

E-e-e-ee pessss :mymeka: doğrusukaydirigubbakcemile

busem buradaki bıraktığın yeri gönlümüze açtık biz şeker :1hug: durumu kurtarma smileyi sengözlerimebaksanab
anam o kadar da yer ayırmanıza gerek yok kocanıza neyim yer kalmaz valla:utangac:

Rica ederim ne demek yerimseniben
Kolay kolay hiç bişeyi üstüme alınmam zaten, içiniz rahat olsun o bakımdan a.s.
ne güzel mehalim de senin gibi
bende tam tersi rüzgar esse bana küfür mü ediyo bu diye homurdanırım

yaaa
lahana yağını kullanan arkadaş var mı? sarıp yürüyorum denmişti bana...mehalimde terleme etkisi azalır dedi...bilen varsa bu konuda cvp yazarsa hemen...çıkıcam çünkü...

yağı sürüp sarıp beklicezmi?(ki öle de gene terlio)yürüyüş yapsak nolur...ayy ne sordum ben çok dağıldım yaaaaaa:1no2:

canım ben aldığımda aktarda bana sürdükten sonra terlemesi lazım dedi.
Yani spordan önce sürüp, sardıktan sonra sporunu yapıyorsun, daha sonra da yıkıyorsun
benim bildiğim formül bu, kalliste bu şekilde kullanıyormuş

ayrıca zenanıma da tşk ederim...arkadaşlar hepinize tşk ederim....ayrıca tebrikte ederim...cedric güzel sonuç almış...dvm ını dilerim inş....inşallah bende haftaya inicem 2 hanelilere....

kalliste ablacım....kızım mikrobik bir hastalık geçiriyor...büyük insanın bile katlanamayacağı dayanamayacağı türden...tamda vitaminsiz kaldığı döneme denk gelmiş ve böle bişi çıktı(vitaminsiz nasıl kaldıysa her şeyi yiyen bi çocuk annem bile hayret etti o kdrda üstüne düşüp herşeyi yedirmeye çalışıorum)..tüm ağzı iltihaplı yaralarla kaplı...çok nazlı ve gerçektende çok önemli ve zor bi durum...sürekli halsiz ateşli mız mız...suruplarla tedavi edilmeye çalışıldı...4 şurubu günde 3 kere takla atarak içirmeye çalıştım su dahil ağzına bişi alamıo...süzüldü çocuğum iyice....tedavi iyi geleceğine daha da arttı...düzelme olmadı başka doktora götürdüm bu seferde 600 mg baya kuvvetli iğneler verildi sabah akşam oluo...pazar günüde olucak....pazartesi tekrar hastaneye gidicek....duruma göre değişik bir tedavi uygulanmaya çalışılacak...iğneler ağır olduğu için bacaklarınıda kullanamıo....22 kg ve sürekli kucakta bende de bel fıtığı var nolcak bilmiorum...ona çok üzülüyorum..iğne olmak istemio sürekli izah etmeye çalışıyorum...sabah kaçtı mesela zor yakaladım....

en çokta hiçbişi yiyememesine üzülüyorum...anne cnm çikolata istio dio veriorum ısırmaıo bile yiyemiom die ağlamaya başlıo bende onla birliktesenağlama

sağlık çok önemli...en çokta bu zmnlarda anlaşılıo değeri...bu hafta paylaşımda bulunamadığım için özür diliyorum...en kısa zmnda telafi etmeye çalışıcam...önceliğim su an bebeğim...fırsat buldukça ablama geliyorum...ordan size yazmaya çalışıyorum...

herkesi öpüyorum...sağlıklı günler diliyorum...kendinize iyi bakın görüşene kadar....
canim benim aynisini benim ikinci kizimda yasadi bisiy yememsine uzulme su icsin yeter biliyorum bunu soylemek kolay ana yuragi dayanmaz ama sen guclu olki yavrunda senden guc alsin oyle cok ta igne falan yaptirma bak yazik cokta onemli bir rahatsizlik degil bende ilk once cok korktum ama sadece suyu bol icirr bide bu rahatsizlik icin tatli bir krem var ama nasil anlatayim bilmiorum igne gereketiren bir rahatsizlik degil yemek tememsi cok normal sadece agzi degil migdeye kadar butun boru oyle yarali oluyo 15 suruyo ilkin gecti diye ilacini birakmistim ben ama gecse bile devam edeceksin galiba igne veren doktor yanlis secim canim sadece agizdan verilen bir tatli krem gibi bisiy var coook gecmis olsun caanim cok iyi anliyorum seni cok guclu ve sabirli ol tamami

Zenan kabul edersen sana kilo çizelgesi yapacam bana boyunu kilo nu yaz bakım benim tercihim olsun çizelgen kabul musun şeker:))

Bilmem acep neden ağladım ..
Senden kurtuluyorum diye içten içe sevindiğim için olabilir mi acep?

nasıl bi insan tipi tarzısın anlamadım ki,
3,5 yıl oldu çakraları hala kapalı
insan edasına bi girsen nolurdu?
gönlümü alaydın elimden tıtaydım beni dağ bayır gezdireydin nolurdu
kaydirigubbakcemile

canım ben aldığımda aktarda bana sürdükten sonra terlemesi lazım dedi.
Yani spordan önce sürüp, sardıktan sonra sporunu yapıyorsun, daha sonra da yıkıyorsun
benim bildiğim formül bu, kalliste bu şekilde kullanıyormuş

aynen cnm bana da aynısını dedi...bende sen söledin die aktardan aldım...sür sar sonra yürüyüş yap...ılık suyla yıka dedi...bende bildirimde bulunurken yazdım mehalim öle diince...hangisi nasıl daha etkili olur die sorma gereği duydum...bu şekilde güsel sonuçlar aldım...çok sağol cnm

tabucugum.. güzelim allah yavruna sifalar versin en kisa zamanda. ama zenanin dedigi dogru. cok tehlikeli bir hastalik degil göründügü kadar tehlikeli degil yani. cocuk inanilmaz kilo verip süzülüyor cünkü hicbirsey yiyemiyor. ama hastaligindan degil agzindaki ve yemek borusundaki acili yaralardan. agizdan verilen surup gibi birsey var onu icireceksiniz cocuga. bende basa cikamamistim hergün agliya agliya doktora götürüyordum.doktor hafife aldikcada doktoru dövesim geliyordu. rabbim sifasini versin insallah kisa zamanda. bilirim cok kötü hastalik. ve insanin elinden birsey gelmiyor. benim kizim en sonunda hastaneye yatti. ve saniyorum 3 hafta sürdü hastaligin gecmesi

zenanım verdiğim linki kopyala canım kendi profilinden profil düzenleye gir solda üste orda sayfanın altına kadar in kilotakip çizelge yazını gördüğün boşluğa yapıştır değişikleri kaydet et bas canım

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5WdiCB/weight.png[/img]

reyhan ablacım mantarım bitmiş canımda istedi vede kahvem az benim isteklerim bu kadar :o)9

mehalim png den sonrasını sil yanlış çıkar yoksa çizelge

Back
X