- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.881
offf ben bebeğime dayanamıyorum yaa onlar hasta olmasında biz olalım yaa canımm hemen iyileşsin inşallah ...
kiloyada kafanı takma bitanem olabilir sen zıpla azzcık wc ye git bidaha tartıl istersen :)))
kızının rahatsızlığı nedir canım ya dünde yazmıştın bir doktor olmazsa bir diğeri sonra bir diğeri diye...hayırdır
xtabucum geçmiş olsun kızına. üzüldüm bak ya, ağır iğneleri bilirim insanı mahveder. ama o çocuk oynar oynar unutur inşallah![]()
ayrıca zenanıma da tşk ederim...arkadaşlar hepinize tşk ederim....ayrıca tebrikte ederim...cedric güzel sonuç almış...dvm ını dilerim inş....inşallah bende haftaya inicem 2 hanelilere....
kalliste ablacım....kızım mikrobik bir hastalık geçiriyor...büyük insanın bile katlanamayacağı dayanamayacağı türden...tamda vitaminsiz kaldığı döneme denk gelmiş ve böle bişi çıktı(vitaminsiz nasıl kaldıysa her şeyi yiyen bi çocuk annem bile hayret etti o kdrda üstüne düşüp herşeyi yedirmeye çalışıorum)..tüm ağzı iltihaplı yaralarla kaplı...çok nazlı ve gerçektende çok önemli ve zor bi durum...sürekli halsiz ateşli mız mız...suruplarla tedavi edilmeye çalışıldı...4 şurubu günde 3 kere takla atarak içirmeye çalıştım su dahil ağzına bişi alamıo...süzüldü çocuğum iyice....tedavi iyi geleceğine daha da arttı...düzelme olmadı başka doktora götürdüm bu seferde 600 mg baya kuvvetli iğneler verildi sabah akşam oluo...pazar günüde olucak....pazartesi tekrar hastaneye gidicek....duruma göre değişik bir tedavi uygulanmaya çalışılacak...iğneler ağır olduğu için bacaklarınıda kullanamıo....22 kg ve sürekli kucakta bende de bel fıtığı var nolcak bilmiorum...ona çok üzülüyorum..iğne olmak istemio sürekli izah etmeye çalışıyorum...sabah kaçtı mesela zor yakaladım....
en çokta hiçbişi yiyememesine üzülüyorum...anne cnm çikolata istio dio veriorum ısırmaıo bile yiyemiom die ağlamaya başlıo bende onla birliktesenağlama
sağlık çok önemli...en çokta bu zmnlarda anlaşılıo değeri...bu hafta paylaşımda bulunamadığım için özür diliyorum...en kısa zmnda telafi etmeye çalışıcam...önceliğim su an bebeğim...fırsat buldukça ablama geliyorum...ordan size yazmaya çalışıyorum...
herkesi öpüyorum...sağlıklı günler diliyorum...kendinize iyi bakın görüşene kadar....