Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin kızlar herkesin hafta sonu güzel geçiyordur umarım. Haftalık hedefleri toplamaya girmiştim ama kaptanım Cherry Mom Cherry Mom sağolsun halledecekmiş Allah razı olsun :KK200: :KK200: :KK200: pacman pacman pacooooooom geri dönmüşsün hoşgeldin tekrardan bende 2. bir işte çalışıyorum şuan günün 15 saati aktifim pert oldum 1 haftadır yiyorum yiyorum ama o kadar hareket ediyorum ki kilo almıyorum bakalım vücut daha ne kadar dayanacak böyle :D

Soğuk duş şok ve kolajen iyi gelebilir kaptanım ben şok yaptığım için vücudum sert ama yumuşak deri sarklamalari kolajenle alakaliymis
Kolajen mi 🙄🙄 cidden mi ama bu bölgem benim çok yağlı ondan olsa gerek ya
Bir araştırayım bu konuyu zayıflasamda kol pek incelmedi benim 🙈

Kolay gelsin kızlar herkesin hafta sonu güzel geçiyordur umarım. Haftalık hedefleri toplamaya girmiştim ama kaptanım Cherry Mom Cherry Mom sağolsun halledecekmiş Allah razı olsun :KK200: :KK200: :KK200: pacman pacman pacooooooom geri dönmüşsün hoşgeldin tekrardan bende 2. bir işte çalışıyorum şuan günün 15 saati aktifim pert oldum 1 haftadır yiyorum yiyorum ama o kadar hareket ediyorum ki kilo almıyorum bakalım vücut daha ne kadar dayanacak böyle :KK70:
Allah kolaylık versin cnm ya çok da yıpratma kendini 🥰

Kolajen mi 🙄🙄 cidden mi ama bu bölgem benim çok yağlı ondan olsa gerek ya
Bir araştırayım bu konuyu zayıflasamda kol pek incelmedi benim 🙈
Zayıflatmak değil de etlerin sarkmasında ve spora rağmen toplanamamasında kolajen eksikliğinden kaynaklanıyor.30 yaşından sonra depomuz ne kadarsa o kadar kullanıyoruz azsa fena yani. Benim gıdım da biraz var göbek sarkması var o yüzden kolajen kullanmam gerekiyor muhtemelen seninde öyledir kaptan

Back
X