- 23 Mart 2016
- 30.531
- 91.433
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.221
Hep bana hem buraya yazdı akrep sağolsun :)bugün walk challenge yok mu ona bildirsene![]()
Başkaaaa varsaa adım sayısı bekliyorm kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bana hem buraya yazdı akrep sağolsun :)bugün walk challenge yok mu ona bildirsene![]()
Özür dilerim. Biraz sistem acemili biraz da heyecanıma verinHep bana hem buraya yazdı akrep sağolsun :)
Başkaaaa varsaa adım sayısı bekliyorm kızlar ♥
Ben elimden geleni yapıyorum hiç birşey yapamıyorsam durduğum yerde adım atıyorum dışarı çıkıp yürüme imkanım yok evde de kızımla zor oluyor babasının durumundan sonra beni hiç yalnız bırakmıyor ama dedim O gün 6000 adım altındakileri yazmayacağım diye o yüzden yazmıyorum canım
Estağfurullah ne özrüÖzür dilerim. Biraz sistem acemili biraz da heyecanıma verin![]()
Kismet artıkEstağfurullah ne özrümerakla diğer adayları bekliyoruz bakalım 1.olmayada yeter inşallah
![]()
Cherry Mom dedi doğru ben sizin sayenizde yürümeye başladım. Ayrıca bu hafta evde olacağım ama diğer hafta bu kadar yürüyemem. İşe gittiğim hafta öncelikler değişiyor. Birde 5.000 adım da çok ama çok iyi hiç yürümenektense. Ben 93 den 77 kilolara gelirken o civarlarda yüruyordum. Burda sizlerin gazina geldim. Şuan bacaklarım ağrıyor
![]()
Güzel kesiyor benim baş ilacımBenim hergün kullandıklarım dideral + topamax ağrı oluncada migrex veya arada apranax plus
Cataflam hiç kullanmadım hayret![]()
Yazsam üçüncü olacakmışım12.09 walk Challenge sonuçlarıAz çok demeden katılan herkese teşekkürler kızlar A AKREPcg Walk Challenge listelerine bomba gibi giriş yaptı ve 1.oldu tebrikler :) +100 spor puanı da ayrıca ekleyeceğim
1. A AKREPcg 17.514 adımm![]()
2.Hedef60kgolmak 10.570 adım
3.mavimli 4000 adım ✌
Sonraki Challenge günü pazartesi daha kalabalık bir liste ümidiyle ❤
Evet hizli verince geri aliyorum. Su an yaylada yuruyus cok yapamiyorum insallah yeni tuttugum ev etrafinda yuruyus imkani cok. Ama soylede bir problem var Adana olunca her iki adimda bir yemek mekani var. Kebapciyi gecsen borekci onu gecsen tatlici vs :)yavas olsun saglam olsun diyorum![]()
of ne kadar tahrik ediciEvet hizli verince geri aliyorum. Su an yaylada yuruyus cok yapamiyorum insallah yeni tuttugum ev etrafinda yuruyus imkani cok. Ama soylede bir problem var Adana olunca her iki adimda bir yemek mekani var. Kebapciyi gecsen borekci onu gecsen tatlici vs :)
Maalesef oyle. Onceki evimde musait degildi asiri kalabalik bir muhit olunca ancak diyetle idare ediyordum. Bu evi tutarken ozellikle ona dikkat ettim . Evin hemen yani park . Etrafi da bulvarlar var ve yuruyus yapan cok kisi var. Sabah erken ya da gece gec vakit istedigim gibi yuruyebilirim.of ne kadar tahrik edici![]()
benim evimin cevresi yuruyus icin hic musait degil. evin cok dik bir yokusta ve yeni yerlesmeye calisan bir bolge oldugu icin 2 bina arayla santiye sahasi. en yakin otobus duragi 2 km yokus tirmanarak gidebilecegim yerde. ve yine en yakin cocuk parki da o 2 km yokusu tirmanmam gereken noktada. cocugu alip parka cikaramiyorum cunku 5 dk sonra anne kucak diyor. zemin diz degil bebek arabasi suremiyorsun, cocugu 2 km yokusta yurutemiorsun... biz o yuzden parka gitmek icin bile esimin goturmesini bekliyoruz.
esim ise sabah 8 de cikip aksam en erken 9-10 da eve geliyor, sadce pazar gunleri evde.o gune de hicbiseyi sigdiramiyoruz. markete mi gidelim evde cocukla yapamadigim isleri mi halledeyim azicik sosyallesip iki insan mi gorelim. aman cocugun uyku saati kacmasin dur cocugu bi parka goturelim derken...
Günaydın![]()
GünaaaydiiiinnnGünaydın herkeze![]()