• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Regl günüm yakın herhalde karnım ağrıyor ondan da olabilir
Mr çekildi
Bende birde boyun düzleşmesi ve 2 tane fıtık var. Meslek hastalığı oldu onlar
Midem bulanıyor su an agrım yok ama çok bulandım var hiç birşey yiyemedim sadece kuru ekmek
2 gündür sabah bulantılarım var
Migren çok ağır olduğunda mide bulantısı oluyor :(( benim artık hiç olmuyor mesela

Selamlar kızlar çok sağolun antibiyotik başladım :/ iki büklüm oldum yürüyemedim kasık ağrısından gecede uyuyamadım yine ağrıdan çok kötü geçti.eşim geldi de şimdi dinleniyorum çocuğumlada ilgilenemedim bütün gün çok kızdı bana 😔
Çok geçmiş olsun Esra kaptanim üzülme sonra telafi edersin minigin idare etsin artık bugün istidat vakti

Ben günlük menüyü yazidigimiz yeri niye bulamıyorum 🙈
Sayfanın üst kısmında etiketli canım ben yine link atayım sana :) istersen favorilerine kaydedebilirsin sayfayı

Sayfanın üst kısmında etiketli canım ben yine link atayım sana :) istersen favorilerine kaydedebilirsin sayfayı

Teşekkür ederim dün yazmıştım aslında.nolduysa bidaha bulamadım 🤗

Kızlar walk Challenge için bana başka adım sayısı atacak olan var mı ? İlaçtan mı ne uykum geldi yatayım erkenden yarın daha iyi bir gün olur inşallah ♥️ yatmadan sonuçları açıklayayım 🤗

Back
X