- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.381
Günaydınlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun, maydonoz sapını kaynatıp içmek iyi oluyor.
Günaydın çok sağolun kızlar bugün iyi uyandımcok geçmiş olsun kaptannn. Nasıl oldun?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | A AKREPcg |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | A arvenberen15 |
Tamam bana uyar. Hatta 2 hafta daha iyi olur.
Ortaklar
SaskinAnne
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
mavimli
A AKREPcg Hedef60kgolmak
pacman
cgdmk
Amor-a
Diyetkolik2020
A arvenberen15
işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var
Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir
en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
Ortileri bir hayli geç açıkladığım için sizin içinde mahsuru yoksa 2 haftalık geçerli olsun derim![]()
Bu cumada senden tam kilonu öğrenelim bence yaa ne olacak hepimiz sonuçta kilomuzu beğenmediğimiz için burdayızTamam bana uyar. Hatta 2 hafta daha iyi olur.![]()
Öyle yapıcam kaptanım zaten. Cuma güncel kilomu söyleyip kaçla başladığımı da yazacağım inşallah.Bu cumada senden tam kilonu öğrenelim bence yaa ne olacak hepimiz sonuçta kilomuzu beğenmediğimiz için burdayızseni kınayacak halimiz mi var kiloya bak şunun diye
![]()
Harikasın kuzumÖyle yapıcam kaptanım zaten. Cuma güncel kilomu söyleyip kaçla başladığımı da yazacağım inşallah.![]()
Çok çalışmanın gerekiyor çokİmzaya kilo koydum.Kırmızı alandaymisimm![]()
bize de yatili misafir gelecek bugün ise gitmeyip ev temizledim desemGünaydın kızlar bugün çok iyiyim şükür![]()
Ama ev 1 günde batar mı battımutfak tezgahı bulaşık dolu
oyuncaklar her yerdeee
biraz eve girişeceğim ben yoğummm
![]()
ben iyiyim tatlım akşam yemeği yiyorum bir de şunu söyleyim meyve aromalı çayları demleyip soğutup maden suyuyla karıştırınca meyveli gazoz gibi oluyo deneyin deneyiiiinkizlar napiyosunuz bakalim?
Çok yoruldum bende ya cidden bu kadınların derdi dünyada hiç bitmiyorkizlar napiyosunuz bakalim?
Aaa harika fikir fikirrrrr diiiiii son anda jetonum düştüben iyiyim tatlım akşam yemeği yiyorum bir de şunu söyleyim meyve aromalı çayları demleyip soğutup maden suyuyla karıştırınca meyveli gazoz gibi oluyo deneyin deneyiiiin![]()
Yok canım