Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar

Ben de bu sabah geçenlerde aldığım 36 beden pantolonu denedim. Beli kapatınca hala biraz üst karın çıkıyor ama alırkenkinden iyi :) yakında dışarıda giyerim bence.

Diyette biraz zaman geçincce kıyafet çok iyi motivasyon kaynağı, eski küçük beden kıyafetlere girebilmek, beğenmeden mecburiyetten alınmışlardan kurtulmak... Ben de hedef koydum 52 olunca dolaptan beğenmediim birkaç kıyafeti geri dönüştüreceğim

:KK19: Ortaklar :KK19:

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var 🤗
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆

Ortileri bir hayli geç açıkladığım için sizin içinde mahsuru yoksa 2 haftalık geçerli olsun derim 🤭

Son düzenleme:

:KK19: Ortaklar :KK19:

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var 🤗
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆

Ortileri bir hayli geç açıkladığım için sizin içinde mahsuru yoksa 2 haftalık geçerli olsun derim 🤭
Tamam bana uyar. Hatta 2 hafta daha iyi olur. 🤩

Bu cumada senden tam kilonu öğrenelim bence yaa ne olacak hepimiz sonuçta kilomuzu beğenmediğimiz için burdayız 🙈🤭 seni kınayacak halimiz mi var kiloya bak şunun diye :KK70:
Öyle yapıcam kaptanım zaten. Cuma güncel kilomu söyleyip kaçla başladığımı da yazacağım inşallah. 🥰

Ayy kızlar bu cavidan beni öldürüyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Günaydın kızlar bugün çok iyiyim şükür ♥️
Ama ev 1 günde batar mı battı 🙈🙈 mutfak tezgahı bulaşık dolu :skandal: oyuncaklar her yerdeee :oha: biraz eve girişeceğim ben yoğummm 🙈🙈🙈🤭
bize de yatili misafir gelecek bugün ise gitmeyip ev temizledim desem 🙈 iki cocuktan hicbir yer temiz derli toplu kalmiyor ki 😅 resmen kendimi köle gibi hissediyorum bazen 😒

ben iyiyim tatlım akşam yemeği yiyorum bir de şunu söyleyim meyve aromalı çayları demleyip soğutup maden suyuyla karıştırınca meyveli gazoz gibi oluyo deneyin deneyiiiin :rolleyes:
Aaa harika fikir fikirrrrr diiiiii son anda jetonum düştü 😔migren için kullandığım ilaçtan dolayı soda tarzı içecekleri içemez oldum tadı acayip değişiyor muhtemelen çay katıncada öyle olur bir anda hayalim suya düştü ama diğer arkadaşlar için bencede süper fikir bayıldım 🤩

Back
X