Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben öğle öğünümü yedim, arada kahve içmeyi planlıyordum ama içilmiyorsa içmem. Sabah kahvaltıda içtim o yeter bugünlük.
Bende dayanamadım içtim valla ama yarın yapamayacağım çünkü evvelsi gün oğlumun doğum gününü kutlayacağız yarın baya bir işim var dayanamam muhtemelen

Canım özelden atmıştım ilaç ismi de,şimdilik gerek yok,geçti iyiyim demişti bugün nasıl bilmem ama iyidir inşallah :KK15:
Benimde sistit durumunda içtiğim bir toz ilacım var. Yazın daha çok su içtiğim için fazla olmaz kışın yaşarım ama genelde okuldan oluyor bence. Evdeki hijyen yok tabi oralarda

Bugün cok yoruldum. Evin aboneliklerini sukur actirabildim. Evde temizlige basladim her sey kutularda. Annemlerde kaliyorum. Insallah yarin bitmis olur temizlik ve esya yerlestirme. Sicakta cok zor oluyor fazla yavas ilerliyorum.

Bugün cok yoruldum. Evin aboneliklerini sukur actirabildim. Evde temizlige basladim her sey kutularda. Annemlerde kaliyorum. Insallah yarin bitmis olur temizlik ve esya yerlestirme. Sicakta cok zor oluyor fazla yavas ilerliyorum.
Adana sıcağı zor tabi cnm sen ordaydın di mi? Turunçlar ekimde oluyo mu ziyaret etmeyi düşünüyoruz annemle bir iki gün :KK200:

Canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? İnşallah korktuğumuz şey değildir ve enfeksiyondan olmuştur. Haber ver olur mu, çok üzüldüm ☹
Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım nasıl oldun? Çok geçmiş olsun. Daha kötü hissedersen bi doktora görün istersen. Çok üzüldüm...
Eşim gelince biraz uyudum kızlar daha iyi gibiyim şuan sadece halsizlik var başka birşey yok 🤗 çok sağolun ❤️

Back
X