- 23 Mart 2016
- 30.493
- 91.364
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun ortim iş içinSelamlar
Ben bugun kabak detoksuna devam ediyorum, onumuzdeki hafta icin fazladan spor + protein hedefledim.
Bugun kesinlesti, yari-zamanli ise basliyorum![]()
BıraktımSaskinAnne tebrik ederim canım umarım başarılı olursun doktora yaptığını bilmiyordum
Cherry Mom kaptanım ve
mavimli Sizlere de çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir inşallah
Tamamdır kaptancım. Dünden beri pek giremiyorum. Ailecek salça yapıyoruz.Yarın kimler hedefe ulaşıyor kızlar
@Diyetkolik2020
pacman yarında önümüzdeki hafta için sizden alalım yoksunuz listede
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne
81,6 81 @kirmizigitar 63.5 63 mavimli
81,8 81,5 ayvacicegi
54.3 53.9 seyrekyagmur
74.9 74 @AKREPcg 77.7 77 Hedef60kgolmak
73 72 @Amor-a 53.9 53 @cgdmk 66.2 65.5 @Nefesimmmsin 58.8 58.3 @arvenberen15 87 86.5
Tekrar geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et.Eşim gelince biraz uyudum kızlar daha iyi gibiyim şuan sadece halsizlik var başka birşey yokçok sağolun ❤
Belki de vücudun susuz kaldı fazla spordan. O da yağı fazla gösterdi. Haftaya düzelir eminim.Bende hiç kabızlık da olmadı cnm ama hergün spordan bacağım ağrıdı ara vermedim.
Çok şükür ben de iyiiym çalışıyorum artık biraz yoğun oluyorumBen iyiyim canımcım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
sagolasin canim ben gittikce kötülesiyorum, vücudum agriyor, kulaklarim cin cin, kuru oksuruk var ve inanilmaz halsizim. doktora gittim oksuruk belirtisi olunca almiyorlarmis evde dinlen dediler. offff.SaskinAnne tebrik ederim canım umarım başarılı olursun doktora yaptığını bilmiyordum
Cherry Mom kaptanım ve
mavimli Sizlere de çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir inşallah
Covid testi yapmadılar misagolasin canim ben gittikce kötülesiyorum, vücudum agriyor, kulaklarim cin cin, kuru oksuruk var ve inanilmaz halsizim. doktora gittim oksuruk belirtisi olunca almiyorlarmis evde dinlen dediler. offff.
ucu ucuna ulaşıcam inşallah bu sahab 72.7 di çünküYarın kimler hedefe ulaşıyor kızlar
@Diyetkolik2020
pacman yarında önümüzdeki hafta için sizden alalım yoksunuz listede
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne
81,6 81 @kirmizigitar 63.5 63 mavimli
81,8 81,5 ayvacicegi
54.3 53.9 seyrekyagmur
74.9 74 @AKREPcg 77.7 77 Hedef60kgolmak
73 72 @Amor-a 53.9 53 @cgdmk 66.2 65.5 @Nefesimmmsin 58.8 58.3 @arvenberen15 87 86.5
Almıyorlarmış derken hastaneye mi almıyorlarsagolasin canim ben gittikce kötülesiyorum, vücudum agriyor, kulaklarim cin cin, kuru oksuruk var ve inanilmaz halsizim. doktora gittim oksuruk belirtisi olunca almiyorlarmis evde dinlen dediler. offff.
Haydi bakalım inanıyorum listeye güzel bir başlangıç olacak canımucu ucuna ulaşıcam inşallah bu sahab 72.7 di çünküdünden hatıra efenim .Ama bugün gider eminim
![]()
Kolay gelsin canım sonrasında nasıl ilerleyeceksin doğum sonrası kapalı mı olur iş yerin inşallah rahat bir hamilelik olur uuzn uzun çalışma fırsatın olurÇok şükür ben de iyiiym çalışıyorum artık biraz yoğun oluyorum![]()
yok iceri bile almadilar test merkezine gitmem gerekiyormus.Covid testi yapmadılar mi
test merkezi varmis orda yapiliyormus.Almıyorlarmış derken hastaneye mi almıyorlar![]()
Çok çok geçmiş olsun tekrardan yaher ülkenin işleyişi farklı bu konuda covid testi isteseydin keşke
![]()
Teşekkürler ama ben spor yapmayınca çok yavaş gidiyor. Yavaş yavaş olsun eksi olsun lirasının tabşhayirli olsun
bu arada bu hafta süper vereceksin belli![]()
Hayırlı olsunsüper olmuş yarı zamanlı
TeşekkürlerHayırlı olsun ortim iş için ❤ hedef koyunca yaparsın eminimm inşaallah umduğum gibi olur sonucu![]()
Aslında mantıklı hasta insanın hastaneye girip yayması daha tehlikeli.herhangi bir solunum yolu enfeksiyonu belirtisi varsa test merkezine yönlendiriyorlar ki diğer hastalar doktora gitmeye çekinmesin.test merkezi varmis orda yapiliyormus.
Ayrı bir yer varsa tabi mantıklı inşallah öyle bir durum yokturAslında mantıklı hasta insanın hastaneye girip yayması daha tehlikeli.herhangi bir solunum yolu enfeksiyonu belirtisi varsa test merkezine yönlendiriyorlar ki diğer hastalar doktora gitmeye çekinmesin.