Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm şöyle diyeyim köydeyim ve burda tartı yok ondan tartılamadım. yoksa cuma olduğunu unutmadım üstelik 1 haftaya yakın burada olacagım o yüzden sabit yapsak bu hafta
Olur yapalım takımca ceza yiyelim sabit gelmek için bile uğraşan onca insanın hakkını yiyelim
Bunu bana daha önceden söyleyebilirdin nefescim seni geçen hafta takım ortalamasını düşürmene rağmen ekibe aldım sırf rejime yeni başladın motivasyonun kaybolmasın listeyi bekleme diye ama sen 2.hafta kilo dahi bildirmiyorsun cidden ayıp ettin.

Son düzenleme:
Kızlar artık cidden listede moralimi bozacak kimseyi almayacağım maalesef B bluuee da böylece yanmış oldu bluuee geçmişe bakınca biraz daha gözlemlemek istiyorum seni canım cidden diyette kararlı olduğunu görmek lazım nefesi gelir gelmez aldım ve pişman oldum senide alacaktım ama durum bu açık ve net konuşmakta fayda var.liste için emek sarf eden diğer arkadaşlarımıda düşünmem gerek

Son düzenleme:
***5.Takım 693. Etap ***

SaskinAnne (81,2/82/+0,8/-%0,99)
kirmizigitar (64,7/62,8/1,9/%2,94)
mavimli (81,5/) sabit
ayvacicegi(53,6/53,4/0,2/%0,37)
seyrekyagmur (74,1/73,3/0,8/%1,08)
amatördiyetci ( 72/70,5/1,5/%2,08)
Nefesimmmsin(58,6/ ) bildirimde bulunmadı.

5.takim ortalaması: %0,783

Alt liste:
Amor-a (53,5/ 53,2/0,3/%0,56)mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (76,5/75,9/0,6/%0,78) 567.etapta 75 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
pacman (68/66,3/1,7/%2,5) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Songaripyolcu (62 /60.9/1.1/%1,77 ) yeni üye başlangıç tarihi 20.09.20, başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Bluuee (70/ 69,2/0,8/%1,14) 654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü

Son düzenleme:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım, sen elinden geleni yapıyorsun. Bunun için sakın üzülme. Bence yeterince yumuşak bile davranıyorsun. Kendi adıma konuşursam, bana o kadar naif ve ılımlı davrandınız ki sırf bu yüzden ilk başta adapte olmakta zorlansam da elimden geleni yapmaya çalıştım. Umarım başarılı da olurum, sizleri yüz üstü bırakmam. Tek diyeceğim: sen üzülmeee gülüüm incinmeee. :D

Listemizi paylaştım ben kaçar 😘
Bu arada yarın yolculuk var ailemin yanına gidiyorum yazlığa oğluşla :KK6: valiz hazırlamam gerek :silah: çantaya osu busu çöpüüü unutmadan koymam gerek :olamaz:

Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım, sen elinden geleni yapıyorsun. Bunun için sakın üzülme. Bence yeterince yumuşak bile davranıyorsun. Kendi adıma konuşursam, bana o kadar naif ve ılımlı davrandınız ki sırf bu yüzden ilk başta adapte olmakta zorlansam da elimden geleni yapmaya çalıştım. Umarım başarılı da olurum, sizleri yüz üstü bırakmam. Tek diyeceğim: sen üzülmeee gülüüm incinmeee. :KK70:
Yaaaa nasılda moral verir minnoşum iyiki varsınız :KK68:

Cherry Mom Cherry Mom
66.6
Bu hafta diyet acisindan cok kotuydu. Cok yogundum, canli dersler vs. Gece bi ara 11de hic yemeyecegim seyleri yedim hem de abartarak. Bugun de hala kahvalti yapamadim. Simdi eve geldim, hemen aksam yemegi hazirlayip direkt aksam yemegi yiyecegim. Mutlaka etiket yapmissindir ama haftasonu gecen haftadan itibaren hepsini okuyacagim insallah. Takimdan atildim mi onu da bilmiyorum ama inan atmak hakkin, yuzum yok bisey yazmaya.

Olur yapalım takımca ceza yiyelim sabit gelmek için bile uğraşan onca insanın hakkını yiyelim
Bunu bana daha önceden söyleyebilirdin nefescim seni geçen hafta takım ortalamasını düşürmene rağmen ekibe aldım sırf rejime yeni başladın motivasyonun kaybolmasın listeyi bekleme diye ama sen 2.hafta kilo dahi bildirmiyorsun cidden ayıp ettin.
Cnm tmm hepimiz zayıflamak istiyoruz ama her ne kadar buraya üye olup paylaşım yapsakta bu forum dışında Bi hayatımız var ve bazen planlar dısında gelişen olaylar olur zaten farkındaysan bu hafta içi menü yazmaya çalıstım.Şuan elimde olmayan durumlardan dolayı evde değilim düzen sıfır, tartı yok extra yapabileceğim bişey yok artık ekime girdik kaynanamlar İn tütünü tarlada kaldı yardım amaçlı işten izin alıp pzt gününden bu yana sabah 04.30 kalkıp tarlaya gidiyorum. saat 09.00 a kadar çalısıyorum ardından getirdiğimiz tütünü makineye vurup tekrardan aksam üzeri saat 4.30 tekrar tarlaya gidiyoruz saat 20.00 e kadar çalısıyorum bu sartlar altında foruma girip menüyü bile zar zor yazıyorum. şimdi sen bana söyle bu şartlar altında nasıl senin gibi forumda süreklilik saglayayım. geçen haftada sana dedim etkiliyorsa alma bu hafta diye
ayrıca hem kendimi hem seni kandirıp 100 gr eksik söylesem daha iyi mi olacak durum bu yani anlayacağın

Cnm tmm hepimiz zayıflamak istiyoruz ama her ne kadar buraya üye olup paylaşım yapsakta bu forum dışında Bi hayatımız var ve bazen planlar dısında gelişen olaylar olur zaten farkındaysan bu hafta içi menü yazmaya çalıstım.Şuan elimde olmayan durumlardan dolayı evde değilim düzen sıfır, tartı yok extra yapabileceğim bişey yok artık ekime girdik kaynanamlar İn tütünü tarlada kaldı yardım amaçlı işten izin alıp pzt gününden bu yana sabah 04.30 kalkıp tarlaya gidiyorum. saat 09.00 a kadar çalısıyorum ardından getirdiğimiz tütünü makineye vurup tekrardan aksam üzeri saat 4.30 tekrar tarlaya gidiyoruz saat 20.00 e kadar çalısıyorum bu sartlar altında foruma girip menüyü bile zar zor yazıyorum. şimdi sen bana söyle bu şartlar altında nasıl senin gibi forumda süreklilik saglayayım. geçen haftada sana dedim etkiliyorsa alma bu hafta diye
ayrıca hem kendimi hem seni kandirıp 100 gr eksik söylesem daha iyi mi olacak durum bu yani anlayacağın

1 hafta önce ekibe girmek isteyen devamlılık sağlayacağını söyleyen sendn değil mi canım ?

Kaldı ki ben senin yaşam şartlarını vs bilemem forum kurallrı nettir listedeki her üye benim için eşittir herkesten bu kuralları beklerim ( hastalık mazeret vs haricidir ki sen yine bir durum belirtmedin )

Şimdi bundan sonrası için her gün düzenli menü bildirim bekliyorm cuma günü en geç öğlen 12 de kilo bildirimi bekliyorm ( bunlar yarışma kuralları zatenn) eğer bu durum geçici bir durum demiyorsan varsa iznine bakacağım yoksa yarışmadan ayrılmak istiyor diyeceğim.

1 hafta önce ekibe girmek isteyen devamlılık sağlayacağını söyleyen sendn değil mi canım ?

Kaldı ki ben senin yaşam şartlarını vs bilemem forum kurallrı nettir listedeki her üye benim için eşittir herkesten bu kuralları beklerim ( hastalık mazeret vs haricidir ki sen yine bir durum belirtmedin )

Şimdi bundan sonrası için her gün düzenli menü bildirim bekliyorm cuma günü en geç öğlen 12 de kilo bildirimi bekliyorm ( bunlar yarışma kuralları zatenn) eğer bu durum geçici bir durum demiyorsan varsa iznine bakacağım yoksa yarışmadan ayrılmak istiyor diyeceğim.
Yarısmadan ayrılmak istiyor dersin

Kızlar artık cidden listede moralimi bozacak kimseyi almayacağım maalesef B bluuee da böylece yanmış oldu bluuee geçmişe bakınca biraz daha gözlemlemek istiyorum seni canım cidden diyette kararlı olduğunu görmek lazım nefesi gelir gelmez aldım ve pişman oldum senide alacaktım ama durum bu açık ve net konuşmakta fayda var.liste için emek sarf eden diğer arkadaşlarımıda düşünmem gerek
Tamam Cherry Mom Cherry Mom kaptanim, ne zaman istersen. Buraya yazmaya devam edebiliyorum onda bir sorun yok değil mi

Tamam Cherry Mom Cherry Mom kaptanim, ne zaman istersen. Buraya yazmaya devam edebiliyorum onda bir sorun yok değil mi
Teşekkür ederim canım
Tabiki tam tersi eskisinden daha çok yaz inşallah 🤗 bende gönül rahatlığıyla alayım listeye hemde o arada arkadaşlar tanımış olur seni karşılıklı daha iyi olur :))

bende bi tek beni listeye aldigina pisman oldun sanmistim🤣🤣🤣

Back
X