- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.901
bugün benim sirf karb oldu gercekten. bu haftalik kapadim karbonhidrati. yarin brokoli köfte yiyecegim. menüleri önceden belirlemek önemli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Activia shot aldım probiyotik iyi geliyor bana ama üstüne de suyu devirdimbakalım nolcakAynen kesinlikle senin olayın şişkinlik işte o olmazsa vermiş oluyorsunn az yiyorsun çünkü umarım bu haftada ekibe güzel bir destek gelir sendenn ✌
Yarim saatcik ancak fazlasi yok :) burasi sicak bi gece sabaha karsi serin. Nemli sicak bunaltiyor. Tabii onceye gore iyi yine de.Çok iyi ama cidden hayret ediyorum hâlâ sıcak olmasınaşuan evdeyim hırka giydim üşüyorummmm
![]()
Challenge var bugün yarım saat mi toplam yürüyüş ekleyeyim listeye ? Fazlası varsa özelden yaz ama:))
Bunun üstüne benim menü atmamohhhh kızlarrr yinee hamurdan geçilmiyor menüler bugün hadi oldu olan yarın itibariyle ceza vermelere başlıyorum ve istinasız herkese ona göre yiyin lütfentemiz menülere hasreet kaldık
![]()
Oldu şükür6 kilo oldu mu yaaaa bravooo![]()
Kızılcıklar oldu mu cnm aman turunçlarYarim saatcik ancak fazlasi yok :) burasi sicak bi gece sabaha karsi serin. Nemli sicak bunaltiyor. Tabii onceye gore iyi yine de.
Sarışın olanda gözümya leslie yaparken bi tek ben mi inancimi yitiriyorumhatun iyi hos ta o kadar koca basenli birini izledikce "bosuna yoruluyosun kizim genetik bu genetik" diyorum icimden surekli
![]()
Yarın sayılırbu arada herkesi uyutup yarim saat kadar bolgesel calistim bende, yarina mi eklesek![]()
B bluuee2-9 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne ☑ ☑
Amor-a ☑ ☑
mavimli ☑ ☑
kirmizigitar ☑
ayvacicegi
seyrekyagmur ☑ ☑
A AKREPcg ☑
Hedef60kgolmak ☑ ☑
pacman ☑
B bluuee
ortabahar ☑ ☑
Mahi57 ☑☑
Ekleyelim menüyü niye unuttun :)))bu arada herkesi uyutup yarim saat kadar bolgesel calistim bende, yarina mi eklesek![]()
ay suan goruyorum, yazmisim gondere bastim.diye hatirliyorum.ama basmamisim kalmis orda... carpiyi yedik ama neyse paylastim yine de yedigimiz ictigimiz ortada olsunEkleyelim menüyü niye unuttun :)))
Selamlar
İyiyim tuvalette bakıyorum mesajlara sonra çorba yaparım, ılık banyo yaptırıp çotba içeriden biraz rahatlasa öğlen uyur diye umuyorum.