Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar dün yemekli misafirim vardi. 15 kisi idik o nedenle menuyü yazamadim. Sabahta geç kalktim. Birde dün bulaşık makinesi bozuldu. Esim bugün bakti. 17 yıllik gitmiş bu yenisini alalim dedi. Önereceğiniz bir marka varmı
Tersten gideyim :) önermeyeceğim Arçelik :)) ablamda Siemens vardı onunda içi plastik kokuyordu kayınvalidemde bosh var o çok memnun bende bir dahaki sefere bosh alcam

Aman dün öyle oldu
Ben yazdım mi bilmiyorum sabah bir kalktım ki şişkinlik var
Tartıya çıktım artı 1 kilo
var ya hep aynı şey be biktim su kısır döngüden keşke o dolma içini yemeseydim 😂
Neyse dün şekil bu birde yazmadım sanirim activia shot içtim sabah ki hareketlenmeden sonra tartıldım ohhh gitmiş üstüne azıcık ta gramcikgitmiş
Ya ben makarna pilav yediğinde ya da mesela börek türü bende şöyle oluyor sanki kafamın ivi resetleniyor anlamakta zorluk çekiyorum
Midem bulanıyor sanki depresyona girmiş gibi oluyorum
Ne saçma bir vücudum var tövbe Yarabbim 😂🤪
Yaaa bile bile de yiyorsun 🤭🤭🤭 o kadar da moralini bozuyor üstelik ya takmayacaksın yada uzak duracaksın canımm:) onlar hep su tutuyor işte vücutta şiştikçe şişiyoruz bizde

Merhabalar dün yemekli misafirim vardi. 15 kisi idik o nedenle menuyü yazamadim. Sabahta geç kalktim. Birde dün bulaşık makinesi bozuldu. Esim bugün bakti. 17 yıllik gitmiş bu yenisini alalim dedi. Önereceğiniz bir marka varmı
Tersten gideyim :) önermeyeceğim Arçelik :)) ablamda Siemens vardı onunda içi plastik kokuyordu kayınvalidemde bosh var o çok memnun bende bir dahaki sefere bosh alcam

Benim önceki arcelikti
Cani istese yikar istemese deterjani bile almazdi
Hatta son zamanları program 1 de yıkayacağım zaman 1e bastığımda çalışmazdı ilk 2 ye basıyordum calistiracak gibi yapıyordum kıskanıyordu sonra tamam üzülme deyip 1 e basıyordum öyle çalışıyordu 😂
Şimdi bosch aldım 6 programlı cok memnunum

Yaaa bile bile de yiyorsun 🤭🤭🤭 o kadar da moralini bozuyor üstelik ya takmayacaksın yada uzak duracaksın canımm:) onlar hep su tutuyor işte vücutta şiştikçe şişiyoruz bizde
O dolma içi var ya esas o dolmalar salı günü midemde olacak hehe
4 tane hakkım var ama o gün 4 dolma yemek için bu öğlen haşlama kabak yedim 🤪

Minik mi bunaltiyor iş mi yoğun ortimcim bugün seçmeli spor yapalım mı vaktin varsa ben kendimde zumba mekik düşünüyorum
Yapalım ımarım o uyuyunca leslie yapacak enerjim kalır, yapmak istiyorum çünkü.
Ay canım şimdi anladım hiç sorun değil Cook geçmiş olsun ağustosta biz de ağır atlattık artık mevsim tanımıyor. sen dinlenmeye çalış o kadar iyi anlıyorum ki şu an seni geçen kış çalışırken hastanelerden çıkamamıştim cok zor katı bir diyet yapma bol bol meyve tüket vitaminlerine dikkat et
Öyle ama şimdi lojistik sorun, böyle hasta olacağını bir hafta gidip bir hafta gidemeyeceğini tahmin ettiğim için yarı zamanlı başladım zaten.
Çok geçmiş olsun
Burnuna izotonik sık canım bizim doktorun ilacı o hep onu veriyor hastayken
Allah şifa versin
Tuzlu su yapıyorduk önceden şimdi istemiyorum ağzıma geliyor diyor çok rahatsız ederse ancak izin veriyor
Neredeyse her markada seviye seviye oluyor, çç haznesi plastik ve metal olanlar. Metal tavsşyr ederim.

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆

Tam alışmışken neden değişti anlamadım ama 🙄

Gayet iyi canım sende akşam menülerini kaldırdın ? :))

:KK47: bu hafta artık böyle bir menü görmemek dileğiyle 🙈

Nugget tercih etme canım çok yağ çeker sağlıksız birde

🙈Neyseki sporlar iyi yakmışsındır :)) diğer günlerde de menüler iyi gelirse cuma yine güzel bir eksimiz olur herhalde 🤗

Akşam yemeği yerine sütlaç mı yedin :)) neyse bu da bir tercih :)))

:( Nasılsın ?? Meyve ve su iç canım bol bol

🙈 Allah'ım menü nirde

Güzel menü canım ✌️
Eksi var regle rağmen

Teşekkürler esimde araştıriyor. Oda bosh begendi. Büyuk intimal onu alacağız. Arcelik leydi ne diye bakayim dedim. Kayin validemin makinenin aynısı ben ondan kaç yıl sonra aldım benim kide arcelik bozuldu. 17 yilda az sayılmaz. Birde ucuzuydu. Tekrar tesekkürler herkeze 👍

Gayet iyi canım sende akşam menülerini kaldırdın ? :))

:KK47: bu hafta artık böyle bir menü görmemek dileğiyle 🙈

Nugget tercih etme canım çok yağ çeker sağlıksız birde

🙈Neyseki sporlar iyi yakmışsındır :)) diğer günlerde de menüler iyi gelirse cuma yine güzel bir eksimiz olur herhalde 🤗

Akşam yemeği yerine sütlaç mı yedin :)) neyse bu da bir tercih :)))

:KK43: Nasılsın ?? Meyve ve su iç canım bol bol

🙈 Allah'ım menü nirde

Güzel menü canım ✌
Bugun daha iyiyim cok sukur.
Takviye falan aldim meyvede yiyiyorum ama su fazla icemiyorum bogazim aciyor.
Sordugun icin tesekkür ederim. :)

Back
X