Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler esimde araştıriyor. Oda bosh begendi. Büyuk intimal onu alacağız. Arcelik leydi ne diye bakayim dedim. Kayin validemin makinenin aynısı ben ondan kaç yıl sonra aldım benim kide arcelik bozuldu. 17 yilda az sayılmaz. Birde ucuzuydu. Tekrar tesekkürler herkeze 👍
Bosch ben hiç memnun kalmadım bilmiyorum sonraları nasıl ama genel olarak kötü yorumları. Fırsatını bulsam Arçelik metal yapicam

Cherry Mom Cherry Mom nugget onceden çok sever yerdim şimdi çok nadir onu da minnacık yağda yaptım bilerek artık pek tercih etmemeye çalışıyorum beni düşündüğün için sağol şekoş kaptanim :KK19:

Selamlar
Ben nöbetteyim, biraz ateşi var o sırada menü yazdım. Bu okula başlayınca hasta olma işi olmasa keşke yaa...

slm kizlar
kahvalti 9 da kiymali yumurta, az yer fistikli balli bir dilim ekmek, kahve
ara cilekli yogurt (ev yapimi)
öglen 16da brokoli yemegi, yarim porsiyon makarna

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Çok güzel menü, covid nasıl, belirti kaldı mı hiç?

Yok kuzum değişiklik iyi de gelebilir herkese 😍 soruodu ya önceden sürpris yapmış 😄
Ama herkes bu grupta sonuçta fark olmaz 😚
Tamam o zaman
Bazı insanlar daha çok motive eder diye samimiyetle sordum benim için farketmez
Ben pek motive edemiyorum kendi modum çoğunlukla düşük olunca 😂

Dun yine eşimle eşimin annesi yüzünden kavga ettik
Ben pandemiden dolayı gitmeyince sürekli olarak x kişisinin torunu gelip kalıyor dedi bana
Bunun öncesinde çocuğum yokken aynı x kişisinin gelininin benden sonra evlenip çocuğunun olduğunu da defalarca dinlemişligim var
En nefret ettiğim şey karşılaştırma yapmaktır zira kendi çocuğumu da karsilastirmam herkes kendine özgü bir birey sonuçta
Çok sinirlendim ve telefonu yüzüne kapattım bu denli bir saygısızlığı yaptıracak duruma gelene kadar baya efor sarfetti
Tabi eşime sadece yüzüne telefon kapattığım kısmı gitmiş o ayrı
Bana neden telefon kapattım diye sorgulama yapmadı ama ben annen bir saygısızlık yaptı ben anlatmayacağım ara kendisi anlarsın ve lütfen gereken cevabı sen ver dedim ve kıyamet koptu
Artık anlaşabilme duygumu kaybettim
Bir yanım dur derken diğer yanim ayrıl kurtul diyor

Back
X