- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.981
Dun yine eşimle eşimin annesi yüzünden kavga ettik
Ben pandemiden dolayı gitmeyince sürekli olarak x kişisinin torunu gelip kalıyor dedi bana
Bunun öncesinde çocuğum yokken aynı x kişisinin gelininin benden sonra evlenip çocuğunun olduğunu da defalarca dinlemişligim var
En nefret ettiğim şey karşılaştırma yapmaktır zira kendi çocuğumu da karsilastirmam herkes kendine özgü bir birey sonuçta
Çok sinirlendim ve telefonu yüzüne kapattım bu denli bir saygısızlığı yaptıracak duruma gelene kadar baya efor sarfetti
Tabi eşime sadece yüzüne telefon kapattığım kısmı gitmiş o ayrı
Bana neden telefon kapattım diye sorgulama yapmadı ama ben annen bir saygısızlık yaptı ben anlatmayacağım ara kendisi anlarsın ve lütfen gereken cevabı sen ver dedim ve kıyamet koptu
Artık anlaşabilme duygumu kaybettim
Bir yanım dur derken diğer yanim ayrıl kurtul diyor
kv gelin atismalarinin idaresi tamamen erkek ile alakali, ben bunu anladim, esin cok yanlis davranmis, orta yolu bulacak olan esler...
bak benim iki kv iki kp var, millet biriyle bas edemiyo ben ikisiyle bogusuyorum, ikisiyle de aramiz inanilmaz soguk, vok mesafelidir. esim idsreyi beceremeyen biri olsa biz cok ciddi sorunlar yasardik. ben onlara karsi sonsuz anlayisli davranabiliyorum esimle aramizda onlarla alakali hicbir sorun olmayacagibi bildigim icin...
esin seni dinlemeyi anlamayi ve yeri geldiginde savunma dengesini kurabilseydi, emin ol sen de bir cok seye ksrsi cok daha anlayisli davranirdin.... bizi bizden baskasinin savunacagini bilmedigimizde kendi hakkimizi koruyabilmek icin bazen fevri davranabiliyoruz, normalde yapmayacagimiz seyler yapabiliyporuz.