Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dun yine eşimle eşimin annesi yüzünden kavga ettik
Ben pandemiden dolayı gitmeyince sürekli olarak x kişisinin torunu gelip kalıyor dedi bana
Bunun öncesinde çocuğum yokken aynı x kişisinin gelininin benden sonra evlenip çocuğunun olduğunu da defalarca dinlemişligim var
En nefret ettiğim şey karşılaştırma yapmaktır zira kendi çocuğumu da karsilastirmam herkes kendine özgü bir birey sonuçta
Çok sinirlendim ve telefonu yüzüne kapattım bu denli bir saygısızlığı yaptıracak duruma gelene kadar baya efor sarfetti
Tabi eşime sadece yüzüne telefon kapattığım kısmı gitmiş o ayrı
Bana neden telefon kapattım diye sorgulama yapmadı ama ben annen bir saygısızlık yaptı ben anlatmayacağım ara kendisi anlarsın ve lütfen gereken cevabı sen ver dedim ve kıyamet koptu
Artık anlaşabilme duygumu kaybettim
Bir yanım dur derken diğer yanim ayrıl kurtul diyor
😔 Çok üzüldüm insanlar neden böyle kaşınır durur huzursuz etmeye çalışırlar kv hiç mi düşünmüyor boşanma durumu olunca torunu oğlu çok mu mutlu olacak herşey daha mı güzel olacak yani 🤷 Allah akıl fikir versin bazen sadece dırdır yapmayı seviyorlar önünü arkasını düşünmeden.. özellikle belli bir yaştan sonra ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor 😑
Telefonla arayan o mu sen misin mesela ? Ben kayınvalidem ile hiç tartışmadım şimdiye kadar karşılıklı hiç bir husumet olmadı ona ragmen aramam 🙄 bayram seyran hastalık önemli haller dışında :) mesafeliyim onlarda alıştı bu duruma sende mesafeni korumaya çalış arama o ararsa açma telefonu yüzüne kapatmandan çok daha iyidir boşver duymadım sonrada unutmuşum dersin geçersin :)

Bende şimdi giyinip çıkıyorum 1 haftayı geçti evden dışarı adım atmadım 🙈🙈 yürüyüş yapayım ✌️ anne yemkleri ye ye yeeeee kilom ne oldu bilmiyorum Allah'tan iştahım açık değil 🙈

Merhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.

cok iyi tebrikler:)

ben telefonu degistirdim gecen hafta bu telefondan cektigim.resimlerin boyu buyuk geliyo sanirim yukleyemiyorum ya kucultmeyle filan da ugrasmadim nasi yapiliyo onu da cozemedim zaten daha🤣 cumaya kadar insallah veririz dogru durust kilo ben dun kokorec yedim yemez olaydim zehirledi beni butun gece tuvaletren cikamadim ondan boyle geldi tarti bugun yoksa gelmezdi,🤣
O son lokmayı yemeseydim diyorsun 😄

Merhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun kuzum 🙁

Başınız sağolsun canım :( mekanı cennet olsun inşallah ♥️
Gruba tabiki gelebilirsin ne zman kendini hazır hissediyorsan istersen bugün başla kafan dağılsın

Başınız sağ olsun, Rabbim rahmetiyle muamele etsin İnşaAllah

Back
X