- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel :) sabahki meyve hakkında da hurma yiyebilirsin cnm en güzel o yakışıyorAslında o kilodan da azmış
Sabah tartıdan önce ders kaydı yaparken kahve içmiştim
Ama yarın kızımın
doğum günü
1 dilim börek
4 sarma
1 dilim pasta hakkım var o yüzden yarın gündüz acım![]()
ben de görmedm
basiniz sagolsun canim, kovit aslinda bahane biraz bazi seylere, omru bitene bahane oluyor iste, allah sabir versin hepinize...Merhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.
İyiyim tatlım yürüyüşe çıkıcam ben de. Sen nasılsınNasılsınız![]()
5. TAKIM | CUMA KİLO | PAZARTESİ KİLO | FARK | |
![]() | 81,2 | 80,85 | -350gr | |
![]() | 63 | 62,5 | -500gr | |
![]() | 82 | sabit | 0 | |
![]() | 53.3 | ??? | ||
![]() | 72,7 | 72,1 | -600 | |
A AKREPcg | 75,5 | 75,4 | -300 | |
![]() | 69.9 | 69 | -900 | |
![]() | 52.2 | sabit | 0 | |
![]() | 66 | ??? | ||
![]() | 57.5 | ??? | ||
B bluuee | 68,4 | 68,1 | -300 | |
![]() | 75 | 74,7 | -300 |
Sagol onemli ola almaman zâNe güzel vermissin ben sabit kaldim :)
tesekkurler sanirim binik adimlarla bi gun bende hedfme ulasicamtebrikler canım
Tabiki 300 300 bir bakmışsın 2 3 ay sonunda incelmen müthiş olmuşSagol onemli ola almaman zâ
tesekkurler sanirim binik adimlarla bi gun bende hedfme ulasicam
Haklisin sanirim az cok az cok vericem kilolari.Tabiki 300 300 bir bakmışsın 2 3 ay sonunda incelmen müthiş olmuşben çok uzun süre 100 gram vere vere ilerledim pes etmedim ✌
Öyle olacak canım bu iş biraz sabır işi bu kiloları bir anda almadık bir anda gitmeyecekler o yüzden burada kah sohbet muhabbet kah birbirimizi motive ederek ilerleyeceğizz sonra bir bakacağız aylar geçmiş zayıflamışızHaklisin sanirim az cok az cok vericem kilolari.
Aynen öyle kaderbasiniz sagolsun canim, kovit aslinda bahane biraz bazi seylere, omru bitene bahane oluyor iste, allah sabir versin hepinize...
Hadi insallah canim. O gunleri gorsem bi.Öyle olacak canım bu iş biraz sabır işi bu kiloları bir anda almadık bir anda gitmeyecekler o yüzden burada kah sohbet muhabbet kah birbirimizi motive ederek ilerleyeceğizz sonra bir bakacağız aylar geçmiş zayıflamışız![]()
Rica ederim hoşgeldin ekibimizeHerkese merhaba. Davet için teşekkür ederimCherry Mom .
Kuralları falan tam bilmiyorum ama yavaş yavaş kavrarım inşallah.
Herkese iyi akşamlar diliyorum.
canım cumartesi pazartesi çarşamba walk Challenge yapıyoruz takım arasında :) gün içinde en çok adım sayısı veya süresi yapan 1.oluyor ve +100 puan spor puanı kazanıyor :))Spor: 4500 adim
Hoşbulduk :)Rica ederim hoşgeldin ekibimize
Kurallarımız 1.sayfada okuyup kabul ettiğini dönersen seviniriz
Birde formumuz var seni daha iyi tanımış oluruz :)
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Benim diyetisyen de bazı sabahlara yogurt yazmış meyve ile yiyemiyorum ben sadece meyve yiyorum sanki yogurt kahvaltıya yakışmaz gibi geliyor
Ohh maşallah menü sayfasında Allah sohbetinizi arttırsın kızlarinsulin direncinde meyveyi tek basina yememen gerekiyo canim yaninda bir bardak sut ya da yogurtla tuketmelisin meyve sekerinin dengelenmesi icin. yogurt olarak tuketemiyorsan sut ic yaninda
ay biz orda mi konusmusuz bunlariOhh maşallah menü sayfasında Allah sohbetinizi arttırsın kızlaryeni üyeler sanki
![]()