Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında o kilodan da azmış
Sabah tartıdan önce ders kaydı yaparken kahve içmiştim
Ama yarın kızımın
doğum günü
1 dilim börek
4 sarma
1 dilim pasta hakkım var o yüzden yarın gündüz acım 🤷🏻‍♀️
çok güzel :) sabahki meyve hakkında da hurma yiyebilirsin cnm en güzel o yakışıyor :21:

Merhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.
basiniz sagolsun canim, kovit aslinda bahane biraz bazi seylere, omru bitene bahane oluyor iste, allah sabir versin hepinize...

🏋️‍♀️PAZARTESİ KİLO BİLDİRİM TABLOSU🏋️‍♀️
02-09 EKİM

Evet bu cuma iddalıyız kızlar kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim lütfen rehavet olmasın hedeflerimiz bunların üstünde bu hafta 1. Bizizzz inşallah hadi bakalım 🎯
5. TAKIM CUMA KİLOPAZARTESİ
KİLO
FARK
SaskinAnne SaskinAnne 81,280,85-350gr
kirmizigitar kirmizigitar 6362,5-500gr
mavimli mavimli 82sabit0
ayvacicegi ayvacicegi 53.3???
seyrekyagmur seyrekyagmur 72,772,1-600
A AKREPcg 75,575,4-300
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 69.969-900
Amor-a Amor-a 52.2sabit0
pacman pacman 66???
ortabahar ortabahar 57.5???
B bluuee 68,468,1-300
Mahi57 Mahi57 7574,7-300

Haklisin sanirim az cok az cok vericem kilolari.
Öyle olacak canım bu iş biraz sabır işi bu kiloları bir anda almadık bir anda gitmeyecekler o yüzden burada kah sohbet muhabbet kah birbirimizi motive ederek ilerleyeceğizz sonra bir bakacağız aylar geçmiş zayıflamışız :KK6::KK6:

Öyle olacak canım bu iş biraz sabır işi bu kiloları bir anda almadık bir anda gitmeyecekler o yüzden burada kah sohbet muhabbet kah birbirimizi motive ederek ilerleyeceğizz sonra bir bakacağız aylar geçmiş zayıflamışız :KK6::KK6:
Hadi insallah canim. O gunleri gorsem bi.

Kızlar takımlar arası performans sıralamasında hiç nota almadan bu haftaya kadar geldik haftaya turun son haftası nazar boncuğunu kaybetmeden hatta 1.likle turu kapatalım inşallah :nazar::nazar:

Herkese merhaba. Davet için teşekkür ederim Cherry Mom Cherry Mom .
Kuralları falan tam bilmiyorum ama yavaş yavaş kavrarım inşallah.
Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Rica ederim hoşgeldin ekibimize 🤗
Kurallarımız 1.sayfada okuyup kabul ettiğini dönersen seviniriz

Birde formumuz var seni daha iyi tanımış oluruz :)

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

canım cumartesi pazartesi çarşamba walk Challenge yapıyoruz takım arasında :) gün içinde en çok adım sayısı veya süresi yapan 1.oluyor ve +100 puan spor puanı kazanıyor :))
bunun içinde sadece yarışma günlerinde en geç 23.0ü e kadar bana özelden yazman yeterli ben sıralamalı listeyi açıklıyor olacağım hem daha heyecanlı oluyor hemde kişi 100 200 ne ise biraz daha fazla adım için efor sarfetmiş oluyor yarışma bahanesiyle :)) aklında bulunsun :) sayfanın üst kısmında yarışma günleri yazıyor unutursan :)

Rica ederim hoşgeldin ekibimize 🤗
Kurallarımız 1.sayfada okuyup kabul ettiğini dönersen seviniriz

Birde formumuz var seni daha iyi tanımış oluruz :)

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Hoşbulduk :)
ADINIZ: ( Belmayne )
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:78.8
HEDEF KİLONUZ: ilk hedef 72, ikinci hedef 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumdan sonra kilo verme çabalarım başladı:) 98 kilo ile doğuma girmiştim. İttire kaktıra bu günlere geldim :) oğlum 3,5 yaşında bu arada:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık, güzellik, iyi hissetmek, eski kıyafetlere girebilmek :)

1. sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Spor yapma konusunda çok zorlanıyorum. Özellikle spor maddesine bayıldım:)

Benim diyetisyen de bazı sabahlara yogurt yazmış meyve ile yiyemiyorum ben sadece meyve yiyorum sanki yogurt kahvaltıya yakışmaz gibi geliyor
insulin direncinde meyveyi tek basina yememen gerekiyo canim yaninda bir bardak sut ya da yogurtla tuketmelisin meyve sekerinin dengelenmesi icin. yogurt olarak tuketemiyorsan sut ic yaninda
Ohh maşallah menü sayfasında Allah sohbetinizi arttırsın kızlar 🤭🤭 yeni üyeler sanki 🙈

Back
X