Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbulduk :)
ADINIZ: ( Belmayne )
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:78.8
HEDEF KİLONUZ: ilk hedef 72, ikinci hedef 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumdan sonra kilo verme çabalarım başladı:) 98 kilo ile doğuma girmiştim. İttire kaktıra bu günlere geldim :) oğlum 3,5 yaşında bu arada:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık, güzellik, iyi hissetmek, eski kıyafetlere girebilmek :)

1. sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Spor yapma konusunda çok zorlanıyorum. Özellikle spor maddesine bayıldım:)
Hedefine bizlerle birlikte kolayca ulaşırsın inşallah ♥
Ben Esra takım kaptanıyım elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum bende bu arada verdiğim kiloları koruyorum tabi :))
Oğullarımızda yakınmış benimkide 4 olmak üzere :)
Spor konusunda sağlık problemi yoksa ekipte teşvik amaçlı elimzden geleni yapıyoruz :) sporsuz bir yere kadar oluyor çünkü en güzel incelme sporla gelen incelme ✌

spor puanlarımız eksik olabilir sonra tekrar ekleme yapacağım kızlar detaylı bakamadım oğlum tepemde 🙈 ama no kilo ezici üstünlük YES FİTTTT kıpraşalım 🙄🙄

IMG_20201005_213129.webp

kizlar ya cok moralim bozuldu

esimin cok duzensiz belirsiz saatlerde caoistigini soylemistim, her aksam yemegi ben ona sorup yaparim gelmeyecekse ya hic yemem ya da aperatif gecistiririm, bu aksam 6 gibi aradim, cikicam 7 de dedi,canim patlican crkiyo yapsana bana dedi, bende kizartma pek yememeye calisiyorum firinda da o sevmiyo sirf cok istedi diye girdim mutfaga, bin tane aksilikle (cocugum yere yumurta dusurdu filan) kostur kostur patlicanlari kizart kiymali icini hazirla besamel sos yap kasar peynir rendele bogusuyorum bin parca halinde o arada yag bir sicradi yuzume boynum cenem yandi cok fena ben tam su tutuyorum boynuma o arada telefon caldi ben cikamiyorum cok yogun burasi 10 gun yokum en az dedi.... yemegi onun icin 2 gunluk yapiyorum ben tadina bakicam alti ustu ucundan.... sinirlerim bozuldu atsam bunca emek yesem zarar...

yaniklarim da cabasi su toplamis, soyulmus kirmizi deri cikmis altindan evde silverdin kalmamis aradim gelirken al diyr ama kacta gelir bilmiyorum... izi kalr mi bu yaniklarin ya haftaya oglumun dogum gunu var bir de

Hedefine bizlerle birlikte kolayca ulaşırsın inşallah ♥
Ben Esra takım kaptanıyım elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum bende bu arada verdiğim kiloları koruyorum tabi :))
Oğullarımızda yakınmış benimkide 4 olmak üzere :)
Spor konusunda sağlık problemi yoksa ekipte teşvik amaçlı elimzden geleni yapıyoruz :) sporsuz bir yere kadar oluyor çünkü en güzel incelme sporla gelen incelme ✌
Memnun oldum.
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün evlatlarımızı.
Spor konusunda kesinlikle haklısın. Ayrıca acayip motive edici oluyor spor yapmak. Yakın zamana kadar düzenli yapardım ama bu aralar biraz depresifim. Tekrar spora başlayarak kendime gelmeyi ümit ediyorum 😊

esimin cok duzensiz belirsiz saatlerde caoistigini soylemistim, her aksam yemegi ben ona sorup yaparim gelmeyecekse ya hic yemem ya da aperatif gecistiririm, bu aksam 6 gibi aradim, cikicam 7 de dedi,canim patlican crkiyo yapsana bana dedi, bende kizartma pek yememeye calisiyorum firinda da o sevmiyo sirf cok istedi diye girdim mutfaga, bin tane aksilikle (cocugum yere yumurta dusurdu filan) kostur kostur patlicanlari kizart kiymali icini hazirla besamel sos yap kasar peynir rendele bogusuyorum bin parca halinde o arada yag bir sicradi yuzume boynum cenem yandi cok fena ben tam su tutuyorum boynuma o arada telefon caldi ben cikamiyorum cok yogun burasi 10 gun yokum en az dedi.... yemegi onun icin 2 gunluk yapiyorum ben tadina bakicam alti ustu ucundan.... sinirlerim bozuldu atsam bunca emek yesem zarar...

yaniklarim da cabasi su toplamis, soyulmus kirmizi deri cikmis altindan evde silverdin kalmamis aradim gelirken al diyr ama kacta gelir bilmiyorum... izi kalr mi bu yaniklarin ya haftaya oglumun dogum gunu var bir de
Ay çok geçmiş olsun canım yaa :(
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak burda galiba en doğrusu o yönlendirir galiba seni soğuk su kompresi dışında birşey gelmiyor aklıma 😔

Memnun oldum.
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün evlatlarımızı.
Spor konusunda kesinlikle haklısın. Ayrıca acayip motive edici oluyor spor yapmak. Yakın zamana kadar düzenli yapardım ama bu aralar biraz depresifim. Tekrar spora başlayarak kendime gelmeyi ümit ediyorum 😊
Amin canım
Kiloyla depresyonun bence direk ilgisi var kilo verdikçe biraz o ruh halinden çıkacağından eminim spor yapmakta ayrı zevk , tabi çocuk olunca biraz zevk kısmı zorlaşıyor ama olsun :)) her anı fırsata çevireceğiz artık sonuçta iyi şeyler çıkıyor :)

Canım ne zmn oldu soyulduysa fitokrem ya da başka antibiyotikli krem sür eldivenle ve temiz bir bez parçasını içme suyuyla ıslatıp üstünde tut ısındıkça değiştir

Su toplayan yeri patlatmamak için birşey koyma cnm ama yine antibiyotikli krem sür varsa yavaşça

Biraz toparlanınca silverdin ya da yağlı krem sürebilirsin cnm ama öncelik mikrop kapmaması
Ağızdan ağrı kesici alabilirsin

Canım ne zmn oldu soyulduysa fitokrem ya da başka antibiyotikli krem sür eldivenle ve temiz bir bez parçasını içme suyuyla ıslatıp üstünde tut ısındıkça değiştir
silverdin geldi simdi, cenemdeki soyuldu. silverdin surdum fitokrem yok evde ama aldirayim mi?

Eklentiler

• IMG_20201005_212336_034.webp
    IMG_20201005_212336_034.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba. Ben de ilk menü paylaşımımı yapayım. Ben aralıklı oruç yapıyorum. Hafta içi tek hafta sonu iki öğün şeklinde. Hafta içi Ana öğünüm 20. 00 de. Bazen 16.00 da bir küçük ara öğün yapıyorum.
Bugün(pazartesi)
16.00 bir avuç kuruyemiş(fındık ceviz ve günkurusu), bir küçük elma, bir bardak ayran
20.00 bir kaç kaşık tavuk sote, bir kaç kaşık zeytin yağlı kabak yemeği, üç kaşık bulgur pilavı, 1 Dilim karpuz, 1 bardak ayran.
Su: 1.8 ml
Ayy nasıl mutlu oldum ilk defa takıma gelen yeni üye hiç söylemeden geldiği gün menü paylaştı :rapci: :))
Aralıklı oruç yapabilenleri hep kıskanmışımdır helal olsun bende migren var yapamıyorum belkide biraz bahane bilemiyorum cesaret edemiyorum öyle özenmekle kalıyorum 🙄:))
Ne zamandır yapıyorsun aralıklı oruç bünyen alıştı mı ?

canım soyulduğu için ben öneririm dönüşümlü sürebilirsin bi de nemli tutmaya çalış temiz bez ve temiz suyla :super:
tamam canim onu da aldirayim ben, uzerinde krem varken de nemli bez filan yapsam mi ki? silverdini kalin tabaka boca ettim oylece duruyo simdilik.... madecassol buldum evde ama o sanirim burda kullanilmaz acik yara filan

Ayy nasıl mutlu oldum ilk defa takıma gelen yeni üye hiç söylemeden geldiği gün menü paylaştı :rapci: :))
Aralıklı oruç yapabilenleri hep kıskanmışımdır helal olsun bende migren var yapamıyorum belkide biraz bahane bilemiyorum cesaret edemiyorum öyle özenmekle kalıyorum 🙄:))
Ne zamandır yapıyorsun aralıklı oruç bünyen alıştı mı ?
Teşekkür ederim. Ödevini yapmış ilkokul öğrencisi gibi mutlu oldum şimdi.😊
Ben de aralıklı orucu ilk duyunca asla bana göre değil demiştim. Çünkü aç uyananlardandım. Ama bünyem acayip alıştı. Şimdi Çok seviyorum bu tarz yemeyi. Oldukça uzun süredir yapıyordum ama bir kaç aydır ara vermiştim. Şimdi tekrar başladım.

Back
X