- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.201
hayir anlamadigim su odem dedigimiz sey vucudun su tutmasi degil mi vucuduma hicbirsey girmedigi halde bu kilo nerden geliyo?Uyku ödem yapar kuzum sen yine iyi ben +1 falan çıkıyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir anlamadigim su odem dedigimiz sey vucudun su tutmasi degil mi vucuduma hicbirsey girmedigi halde bu kilo nerden geliyo?Uyku ödem yapar kuzum sen yine iyi ben +1 falan çıkıyorum :)))
Benden çok bilimsel açıklama çıkmaz ama şöyle oluyor sanıyorumhayir anlamadigim su odem dedigimiz sey vucudun su tutmasi degil mi vucuduma hicbirsey girmedigi halde bu kilo nerden geliyo?
5. TAKIM | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
![]() | 81,2 | 81 | ||
![]() | 63 | 62,5 | ||
![]() | 82 | 81 | ||
![]() | 53.3 | ??? | ||
![]() | 72,7 | 72 | ||
A AKREPcg | 75,5 | 75 | ||
![]() | 69.9 | 69,3 | ||
![]() | 52.2 | 51,9 | ||
![]() | 66 | 65,3 | ||
![]() | 57.5 | 57 | ||
B bluuee | 68,4 | 68.5 | ||
![]() | 75 | 74.5 |
yok hala yatmadi mantigima nihayetinde vucudumda o agirlikta bisey yoksa tartida da cikamamasi lazim, yatiyosun uyandiginda geceden beri 1 kilo eksilmis oluyor tuvalete bile cikmadan onu anliyprum bak ter mer cikabilir belki tamam ama artmasini anlamiyprumBenden çok bilimsel açıklama çıkmaz ama şöyle oluyor sanıyorum
Uykuda yada fazla hareketsiz kaldığımızda kan dolaşımı yavaşladığı için belli kısımlarda vücutta kendi öz suyumuz birikiyor çünkü dolaşım yok sonra uyanıyoruz biraz hareketlenince o şişlik dolaşımla kendiliğinden gidiyor sistematik birşey sanırım
bu arada benim tam tersi oluuo biliyomusun kalktigim.gibi tartiliuprum 1 saat sonra hicbisey yemesem bile tartildigimda fazla cikiyorum nasil oluyo akio almiyoBu sebeple ben hayatta kalkar kalmaz tartılmam![]()
Canım artıyor ama sonra yine sen hiç bir şey yapmadan giidyor en nihayetinde kalmıyor kiyok hala yatmadi mantigima nihayetinde vucudumda o agirlikta bisey yoksa tartida da cikamamasi lazim, yatiyosun uyandiginda geceden beri 1 kilo eksilmis oluyor tuvalete bile cikmadan onu anliyprum bak ter mer cikabilir belki tamam ama artmasini anlamiyprum
Bünyemiz değişebilir tabi kimi uykuda çok ödem tutar ben gibi kimi ayakta iş yaparken ödem tutarbu arada benim tam tersi oluuo biliyomusun kalktigim.gibi tartiliuprum 1 saat sonra hicbisey yemesem bile tartildigimda fazla cikiyorum nasil oluyo akio almiyo
oyle canim, bak sabah uyandim 62.5Bünyemiz değişebilir tabi kimi uykuda çok ödem tutar ben gibi kimi ayakta iş yaparken ödem tutar![]()
yok kilo almak icin demiyprum da, matematigini cozemiuprumCanım artıyor ama sonra yine sen hiç bir şey yapmadan giidyor en nihayetinde kalmıyor ki![]()
Çözme kilo ver yiteryok kilo almak icin demiyprum da, matematigini cozemiuprum![]()
KALDI 2 GÜN
hedeflere yakınmıyız kızlar?
CUMA HEDEF TABLOMUZ
02-09 EKİM
5. TAKIM GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne
81,2 81 kirmizigitar
63 62,5 mavimli
82 81 ayvacicegi
53.3 ??? seyrekyagmur
72,7 72 A AKREPcg 75,5 75 Hedef60kgolmak
69.9 69,3 Amor-a
52.2 51,9 pacman
66 65,3 ortabahar
57.5 57 B bluuee 68,4 68.5 Mahi57
75 74.5
yok kilo almak icin demiyprum da, matematigini cozemiuprum![]()
Hoşbuldum ben bugün itibariyle cumaya kadar bakalım2 günde ne yapcam :)
:) Canım öncelikle aşağıdaki formu doldurmanı rica ederim birde 1.sayfada kurallarımız var onlarıda okuyup kabull ettiğini dönersen sevinirimHoşbuldum ben bugün itibariyle cumaya kadar bakalım2 günde ne yapcam :)
:) Canım öncelikle aşağıdaki formu doldurmanı rica ederim birde 1.sayfada kurallarımız var onlarıda okuyup kabull ettiğini dönersen sevinirim
katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 167
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ: MEMUR
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İNANKİ BİLMİYORUM :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA FİT OLMAK VE ÇOCUK YAPMAK :)
Ben de büyük abdest yapınca afedersin bayağı yapsam da kilom aynı çıkıyo ve şişlik yoksa bile şişlik oluyo karnımda ,ödem olduğunu düşünüyorum ve bikaç saate geçiyooyle canim, bak sabah uyandim 62.5
kahvalti etmedim sadece bir bardak suyla ilacimi ictim simdi tartildim 62.8
tuvalete filan ciktim hemde
bu 300 gr nerden geldi?
karin sisligindrn mi soz ediyosun? benim de oyle oluyo gobek var tamam ibkar etmiyprum ama karnim sanki 6 aylik hamile gibi sisiyoBen de büyük abdest yapınca afedersin bayağı yapsam da kilom aynı çıkıyo ve şişlik yoksa bile şişlik oluyo karnımda ,ödem olduğunu düşünüyorum ve bikaç saate geçiyo
Sen de beklesen eminim giderdi kuzum
Ben de anlamıyorum gerçekten![]()