Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayir anlamadigim su odem dedigimiz sey vucudun su tutmasi degil mi vucuduma hicbirsey girmedigi halde bu kilo nerden geliyo?
Benden çok bilimsel açıklama çıkmaz ama şöyle oluyor sanıyorum
Uykuda yada fazla hareketsiz kaldığımızda kan dolaşımı yavaşladığı için belli kısımlarda vücutta kendi öz suyumuz birikiyor çünkü dolaşım yok sonra uyanıyoruz biraz hareketlenince o şişlik dolaşımla kendiliğinden gidiyor sistematik birşey sanırım

Benden çok bilimsel açıklama çıkmaz ama şöyle oluyor sanıyorum
Uykuda yada fazla hareketsiz kaldığımızda kan dolaşımı yavaşladığı için belli kısımlarda vücutta kendi öz suyumuz birikiyor çünkü dolaşım yok sonra uyanıyoruz biraz hareketlenince o şişlik dolaşımla kendiliğinden gidiyor sistematik birşey sanırım
yok hala yatmadi mantigima nihayetinde vucudumda o agirlikta bisey yoksa tartida da cikamamasi lazim, yatiyosun uyandiginda geceden beri 1 kilo eksilmis oluyor tuvalete bile cikmadan onu anliyprum bak ter mer cikabilir belki tamam ama artmasini anlamiyprum

yok hala yatmadi mantigima nihayetinde vucudumda o agirlikta bisey yoksa tartida da cikamamasi lazim, yatiyosun uyandiginda geceden beri 1 kilo eksilmis oluyor tuvalete bile cikmadan onu anliyprum bak ter mer cikabilir belki tamam ama artmasini anlamiyprum
Canım artıyor ama sonra yine sen hiç bir şey yapmadan giidyor en nihayetinde kalmıyor ki 🙄

Hoşbuldum ben bugün itibariyle cumaya kadar bakalım2 günde ne yapcam :)
:) Canım öncelikle aşağıdaki formu doldurmanı rica ederim birde 1.sayfada kurallarımız var onlarıda okuyup kabull ettiğini dönersen sevinirim 🤗

katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

kizlar nasilsiniz bakalim yürüyüs yaptim geldim yagmur basladi islanmadan döndüm. biraz daha yürümek istiyordum oysa 😔

:) Canım öncelikle aşağıdaki formu doldurmanı rica ederim birde 1.sayfada kurallarımız var onlarıda okuyup kabull ettiğini dönersen sevinirim 🤗

katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 167
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ: MEMUR
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İNANKİ BİLMİYORUM :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA FİT OLMAK VE ÇOCUK YAPMAK :)

oyle canim, bak sabah uyandim 62.5

kahvalti etmedim sadece bir bardak suyla ilacimi ictim simdi tartildim 62.8

tuvalete filan ciktim hemde

bu 300 gr nerden geldi?
Ben de büyük abdest yapınca afedersin bayağı yapsam da kilom aynı çıkıyo ve şişlik yoksa bile şişlik oluyo karnımda ,ödem olduğunu düşünüyorum ve bikaç saate geçiyo
Sen de beklesen eminim giderdi kuzum
Ben de anlamıyorum gerçekten :D

Ben de büyük abdest yapınca afedersin bayağı yapsam da kilom aynı çıkıyo ve şişlik yoksa bile şişlik oluyo karnımda ,ödem olduğunu düşünüyorum ve bikaç saate geçiyo
Sen de beklesen eminim giderdi kuzum
Ben de anlamıyorum gerçekten :KK70:
karin sisligindrn mi soz ediyosun? benim de oyle oluyo gobek var tamam ibkar etmiyprum ama karnim sanki 6 aylik hamile gibi sisiyo

Back
X