Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@ortabahar canım nerelerdesin 3 gündür menü yok :duduk:
@Mahi57 Amor-a Amor-a iki ortak sizdede menü yok ne güzel anlaştınız :KK12::-)
Utancimin zirvesindeyim. Aslinda menu paylasimi icin aksami bekliyorum aksam oldugunda paylasmayi unutiyorum kasitli olan degil. Bugun ama vurun beni corba vs yaptim. Kahvalti yapamadim cok erken canli derse basladim ara olmadi oglen bari yemek hazir olsun diye. Yaptim bu sefer tesisatcilar geldi bakti bi yandan ders bi yandan tesisatcilar biz yapamayiz diger ekip gelecek. Neyse milfoy borek vardi suzulmus yogurttan yumurta yag yerine sirke vs kullanmistim. Ondan yedim toplamda 2 mandalina 4 milfoy borekle gunu bitirdim.

ekmek yerine kullanabilir yahu ceza puaninda karbonhidrat crza degil hamur isi ceza lutfen sey etmeyelim🤣🤣🤣🤣 sanki su boregi yemis nolcaj yani susamli ekmek🤣🤣🤣🤣
O şakaydı zaten ama yinede yarın karbonhidratın k sı a sı h si r si hiç birşeyi olmasın menülerde :rolleyes: :rolleyes: sonra cuma günü dün -1 dim bugün +1 im ne oldu bana diyorsunuz :olamaz::-)

Utancimin zirvesindeyim. Aslinda menu paylasimi icin aksami bekliyorum aksam oldugunda paylasmayi unutiyorum kasitli olan degil. Bugun ama vurun beni corba vs yaptim. Kahvalti yapamadim cok erken canli derse basladim ara olmadi oglen bari yemek hazir olsun diye. Yaptim bu sefer tesisatcilar geldi bakti bi yandan ders bi yandan tesisatcilar biz yapamayiz diger ekip gelecek. Neyse milfoy borek vardi suzulmus yogurttan yumurta yag yerine sirke vs kullanmistim. Ondan yedim toplamda 2 mandalina 4 milfoy borekle gunu bitirdim.
İnan yediğine değilde böyle kendini kötü hissetmene üzüldüm arada diyette böyle tuzaklara düşüyoruz maalesef halbuki istesek onun yerine bir sürü alternatif bulunur ama işte oluyor sıkıntı değil yola devam etmekte birşey 1 2 gün ipleri sıkı tutarsan milföyün m si kalmaz bol su ve proteinli menüler olsun bundan sonra canım

Sabah: 1 kase hurmalı (5 tane küçük) yoğurt, üzerine 1 çay kaşığı tarçın

Ara: 1 türk kahvesi, 3 ceviz

Öğle: 4 yk kuru fasulye, 4 yk sade bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

Ara: 1 küçük kase az şekerli muhallebi

Akşam: 1 kase domates çorbası, bol yeşil salata

Su: 2 lt'ye yakın

:KK66:
Oooo bir yoğurtçu daha :rolleyes: harika menü valla afiyet olsun
Bugünlük mü böyle cnm

İnan yediğine değilde böyle kendini kötü hissetmene üzüldüm arada diyette böyle tuzaklara düşüyoruz maalesef halbuki istesek onun yerine bir sürü alternatif bulunur ama işte oluyor sıkıntı değil yola devam etmekte birşey 1 2 gün ipleri sıkı tutarsan milföyün m si kalmaz bol su ve proteinli menüler olsun bundan sonra canım
Ben hep dusuyorum o tuzaklara maalesef. Zaten kilo verip tekrar geri almam hep bu hamurislerinden dolayi.

GÜNCEL SPOR PUANLARIMIZ
DOLDURALIM TABLOYU :KK31::KK31:

SaskinAnne SaskinAnne A AKREPcg ayvacicegi ayvacicegi bu hafta boşmu geçiyoruz 😔

IMG_20201007_235955.jpg

Back
X