Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy ödül puanlar gerçekten çokk etkiliyor yaa teşekkür ederiiim :KK200:
Bugün bayağı ödüllerim oldu yaaa :)))))
Yeni gelen kızlarımız da destek olucak gruplarına artık eminimm :KK9:
❤️
Bugün bütün puanları topladın maşallah hakettin sporla verilen 1,5 kg daha ne olsun 😍😍
Yeni üyelerin her biri çok renkli onlar bize biz onlara iyi geleceğiz eminim şimdiden iyi bir takım olduk 🤩

Caaanım menüm

Sabah: 1 su bardağı ev yoğurdu, 5 ceviz, 2 hurma ve biraz tarçından smoothie

Öğle: 6 yk ıspanak kavurma, üzerine yoğurt

Ara: 15 tane fındık, sade türk kahvesi

Akşam: Tavuk ızgaralı yağsız salata (tavuk 120 gr)

Su: 2 lt’ye yaklaştı. Devam ediyorum içmeye. 🥰

Spor: Beyin cimnastiği 🤪

Ahahahah beyin cimnastiği :D bayağı sesli güldüm
MEnü süper bu arada :super:

Selam 🌺

2 bardak ılık su
Haşlama yumurta
Krem peynir 1 yk
Çilek reçeli
1 simit ( gunlerdir kalıyor kimseye yediremedim çöpe de atamadım of )

@reyyanK

Cnm bayat ekmek olunca yemek istemiyosan ıslatıp kuşlara ver hiç uğraşma yemeye.Yoksa bayat ekmek tarifleri de var da vermeyim burda zaten gergin kaptanımız :KK22:

Öğlen
Bir dilim peynir
Bir yağda yumurta
5 zeytin
Domates yeşillik

1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Bir muz ve şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Fırında tavuk patates
Salata
Yoğurt
Spor yapamadım ama kaçamak da yapmadım : )
Günde 2 ana bir ara öğün şeklinde besleniyorum genelde.
Kola ve çikolataya düşkünüm maalesef :KK43: diyette beni en zorlayan şey de bu.
Menü güzel canım afiyet olsun :)

Valla daha öncede başka bir arkadaşa yazdım ben kahvaltıda bile kola içerdim 🙈 şimdi 6 yıl belki 7 yıl oldu artık saymıyorum ağzıma sürmedim her alışkanlık bırakılabilir ama destek şart ben eşimden destek aldım sevgiliyken elimi çektirdi 🙈 hatta ilk dikkatini kolayla çekmişim adamın o kadar yani :olamaz: sabah sabah derse bir kız giriyor elinde kola tost kola tost diyormuş 🙈🙈 sağolsun o bıraktırdı bana 🤩 sanada biz destek oluruz belki :)

Geldi benim pancake canavarım :confused: Allah'tan az ve öz yiyorsun canım yoksa bunlar bize yol su elektrik olurdu ama ölçüsünde olduğu için afiyet olsun diyelim ✌ :)

A canımmm kaç puan versek bu cimnastiğe 😂😂
Menü güzel kuzum 😘

Güzel menülerimize sporda eklenmiş şahanesin 🤩🤩 bende şimdi ailemin yanındayım seni görünce bisikletimi özledimmm 🤭 :))

Ağlanacak kadar kötü değil bence canım önceki güne göre fazla o yüzden moralin bozulmasın ama normal yani ✌

Afiyet olsun bence zararsız atlatmışsın asıl Zarar yarın sanırım 🙈ne yapsam habire telden taciz mi etsem ne 🤭😂 durrr dokunmaaa ona yeme onuuu 300 kaloriii 😂😂😂

Amin 😂Çok iyi canım afiyet olsun sporda süper

Simit kötü olmuş canım onun dışında sıkıntı yok umarım kvde de sıkıntısız geçer 🙄 stresten yiyip yiyip durma oralarda 🤭🤭

Simit kötü oldu canım isteseydi üzülmedim ama napcagimi bilemedim kaptanım.

:))) Bu hafta detokslardan gideceğiz anlaşıldı
kirmizigitar kirmizigitar
seyrekyagmur seyrekyagmur artık sizde katılrsınız duruma göre 🤭yahuu gözümü öyle bir korkuttunuz ki En Büyük KK

Hayırlısı kaptanım emin olmadığım sözleri veremiyorum malum çok detoks kadını olmadığım için :-)

Ahahahah beyin cimnastiği :KK70: bayağı sesli güldüm
MEnü süper bu arada :super:

Cnm bayat ekmek olunca yemek istemiyosan ıslatıp kuşlara ver hiç uğraşma yemeye.Yoksa bayat ekmek tarifleri de var da vermeyim burda zaten gergin kaptanımız :KK22:
Aslına öyle yapabilirdim ama aklıma hiç gelmedi gitti mideye 🙈

Kafa yapımızı değiştirmemiz lazım
Bende son diyetimde çok zor kilo verdim şuan kilo koruma evresindeyim ve çok korkuyorum 🙄
Eski alışkanlıklarıma dönmedim ama hareketim azaldı bu bana yine kilo getirecek 🙈 haftada en az 3 gün yürüyüş yapmam lazım öyle çok değil ama en azından düzenli 1 er saat yürümem lazım
Yaş alıyoruz maalesef ve böyle oldukça evde oturayım sadece yediğimden kısayımla gitmiyor bu kilolar 🙈
İşte canım nasıl olcak bilemiyorum annem cumartesi günü 6bezi mantı büktü.
Süzme yoğurtla yaptı oh mis.
Şimdi çocuklar küçük onlarda seviyor evde tek şişman benim.
Evet yaşta çok önemli önceden daha kolaydı ama şimdi zorlanıyorum.
Şuda bir gerçek gece yatmadan baklava ve dondurma yersen kiloda verilmiyor.
Kaptanım sen kaç yaşındasın?

İşte canım nasıl olcak bilemiyorum annem cumartesi günü 6bezi mantı büktü.
Süzme yoğurtla yaptı oh mis.
Şimdi çocuklar küçük onlarda seviyor evde tek şişman benim.
Evet yaşta çok önemli önceden daha kolaydı ama şimdi zorlanıyorum.
Şuda bir gerçek gece yatmadan baklava ve dondurma yersen kiloda verilmiyor.
Kaptanım sen kaç yaşındasın?
34 🙈 yolun yarısı 👀 ama gerçekten eskiden daha az sporla kısa sürede kilo verirdim bu sefer motivasyonum çok iyi olmasına rağmen zorladı pes etmedim ama şimdi korkuyorum 🙄 11 ayda 22 kg verdim burada almamak için uğraşıyorum 🙈 önce biraz oturması lazım kilonun bakalım 🤷🏼‍♀️
Gece yatmadanı bırak 19.00 dan sonra yememek lazım 🙄

caroline84 caroline84 @tulperde Hoşgeldiniz kızlar. Gözden kaçırdığım biri varsa cümleten Hoşgeldiniz diyim.
caroline84 caroline84 iki ablam da haşimato. Ben de korkumdan sürekli baktırıyorum. Ama ne hikmetse onlar zayıf ben şişko 😂😂
Ablam yeşim erbil e gitti. Onun faklı bir tedavisi var bilmiyorum biliyor musun. Gerçi ablama uygulamaya gerek görmedi ama çok şifa bulan varmış.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Canım internetten bakıyorum başka şehirdeyim.
Benim hormonal sorunlarımıda çözmem gerek ama hepside birbiriyle bağlantılı.

Bu hastalıklar kilo aldırıyor eger kilo verirsem Pkos için reglim düzene giriyor.
Benim ablam makarnayı bile ekmekle yer ama kilo almaz.

caroline84 caroline84 @tulperde Hoşgeldiniz kızlar. Gözden kaçırdığım biri varsa cümleten Hoşgeldiniz diyim.
caroline84 caroline84 iki ablam da haşimato. Ben de korkumdan sürekli baktırıyorum. Ama ne hikmetse onlar zayıf ben şişko 😂😂
Ablam yeşim erbil e gitti. Onun faklı bir tedavisi var bilmiyorum biliyor musun. Gerçi ablama uygulamaya gerek görmedi ama çok şifa bulan varmış.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Canım internetten bakıyorum başka şehirdeyim.
Benim hormonal sorunlarımıda çözmem gerek ama hepside birbiriyle bağlantılı.

Bu hastalıklar kilo aldırıyor eger kilo verirsem Pkos için reglim düzene giriyor.
Benim ablam makarnayı bile ekmekle yer ama kilo almaz.

YAaaa benmişiiimm ayyyy ayyy aşşırı mutluyummm yaaaa :rolleyes: :rolleyes::rolleyes:
Herkeslere çokk teşekkürler varlığınız bile yetiyor ve bu sohbet ortamı candanlık ayrıca diyet bilgilerii hepinizi çek seviyrummm nice nice 5. takımı 1. görmelere inşallahhh :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

Tekrar dene de çok iyi değil mi yaa :D dene dene dur işte napıcan :D
Tebrik ederim canım.
Maasallah nazar değmesin

İyii geceler günü güzel geçirmişsin ✌️ adım sayısı artarsa çok iyi olur 😍
Kaptanım evimde yürüyüş bandım var ama annemde kalıyorum dersler var çocuklar var.
Eşiminde işi var.
İnternetten evde ne yapabilirsem artık leslie olur.
Sanada iyi geceler dilerim

Back
X