Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba herkese. ben bugün biraz fazla kaçırdım : ( klasik haftasonu şeysinden işte : (
Kahvaltı da akşam yemeği de. bence bugünkü menümü hiç yazmiyim daha iyi.

Sabah: 40 gr tb ekmek üzerine 20 gr nutella, yanında 1 porsiyon taze incir ve tarçın (Çikolata var evet ama kalori, kh dengesi hepsi ayarlandııı :KK66:)

Öğle: 120 gr ızgara tavuk, yanında bol yeşil salata (Tavuğun üzerine 1 tatlı kaşığı kadar annemin evde yaptığı biber sosundan döktüm)

Ara: 15 çiğ fındık, yeşil çay

Akşam: 40 gr peynir, 6 zeytinle hazırlanmış yağsız tuzsuz yeşil salata

Su: 2 lt'ye yakın

Vee kapanış :KK200:

HArika waffle yemekten çokk daha iyi tebrikler iraden için ;) cnm günün geri kalanı da süper :rolleyes:

Bugün menüm:
kahvaltı : süzme yoğurtlu fıstık ezmeli whey smoothie
öğlen: az bamya çorbası etli
biraz patates kızartması,1 küçük sigara böreği, 1er ince dilim beyaz ve kaşar peynir,az örgü peynir,domates salatalık yeşillik 5 zeytin siyah çay
ara türk kahvesi ve fındık
akşam palamut buğulama ve bol yeşil salata
yürüyüş kaptanda :)
Heyecandan listelerin olduğu yere yazdım yahu. :D

Palamut çekti canım resmen. :KK70: Önümüzdeki günlerde bende de olabilir. :KK70: Patates kızartması... Güzel menü olmuş hehe :KK66:

Heyecandan listelerin olduğu yere yazdım yahu. :KK70:

Palamut çekti canım resmen. :KK70: Önümüzdeki günlerde bende de olabilir. :KK70: Patates kızartması... Güzel menü olmuş hehe :KK66:
Aynen al kuzum ,dilimlet balıkçıda sonra altına limon soğan balığı diz biraz su tuz bu kadar,domates rendesi de yakışıo ;) koku da yok kılçık da az :KK200:

Tabi tabi dışarıda yürüyemeyenler Leslie yapabilir o da yarışmaya dahil :KK9:
Ancak kimse ne kadar yürüdüğünü paylaşmasın bana özelden gün sonunda yazsın lütfen yarışma heyecanlı olsun ben sıralamalı açıklıyor olacağım 🤭🤩🤩
AA bunu bilmiyordum. Tamamdır bir dahakine öyle yapayım

Menüyede sporada bayıldım bayıldımmm 😍
70 dk eliptik hiç kolay birşey değil bravo :KK9: :KK9: gitsinnn yağlarrrrrr :halay::halay:
Yaaa aslinda cok agir programda yapmiyorum o yuzden suresini uzun tutuyorum. Eliptikte 12 program var ben 3.programi yapiyorum. Cunku dizimi sakatladim cok agir programda 2 dk bile yapsam diz kapagim yaniyor.

Yani herkesin dusundugu gibi agir degil. Yine de 70dk de suyum cikana kadar yapiyorum tabi.:oops:

Ölçülü bir menü afiyet olsun canım
Sadece adımları biraz arttırmaya çalışırsan harika olur 🤸

Hadi buna ödül menüsü diyelim ceza vermeyelim bence zaten yeteri kadar spor yapmışsın afiyet olsun 🤭
Sagol denerim canim ozelikle bu iki gunde sol bacagimda cok kotu bir sizi var diye boyle oluyor yoksa 5000-6000 adim atiyordum eskiden.

Kahvaltı: menemen, 3 dilim ekmek , peynir, zeytin, çay
Ogle: çorba 1 kase
Aksam: 6-7 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt, 3 kaşık makarna
7000 adım, 2 litre su
Menüyü sevdim.
Bugün

12:00
1 sütlü kahve
1 wasa (üzerine doğal fıstık ezmesi)

15:00
10 tane çiğ badem

16:30
5 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık mantarlı tavuk ( mantar yoğunlukta )
16 tane tombul küçük acı biber

su:2 litre üstü
Spor: 70 dk eliptik ( walk challenge icin uygun ortamim yoktu)

bundan sonra kahve veya cay olur. ( ya da her ikisi de)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Bu da tam benlik
Bugünkü menüm
13.30: 4 dilim ev yapımı kırmızı buğday ekmeği, peynir, melemen, zeytin, haşlanmış yumurta, çay
Su: 1.8 litre
Spor: 4 bin adım
Çok az gibi geldi.senin için problem değilse sıkıntı yok tabiki.bir tarftanda cok az yiyenlere imreniyorum.

Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.

Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.
:(
Bazı okulların eğitim anlayışı böyle oluyor kimi ağlatmaya karşı kimi ağlatarak alıştırma eğiliminde 😔 oğlumada böyle olmuştu ve maalesef sonu iyi olmadı başka bir okul daha iyi olabilir belki ayvacicegi 3 saat çok uzun bir süre çünkü :/

Back
X