Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi

SaskinAnne SaskinAnne ❤✖
Amor-a Amor-a ✖✖
mavimli mavimli ❤ ❤
kirmizigitar kirmizigitar ❤ ✖
ayvacicegi ayvacicegi ✖✖
seyrekyagmur seyrekyagmur ❤✖
A AKREPcg ❤ ❤
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ❤ ❤
@pacman ❤ ❤
@bluuee ✖ ❤
@Mahi57 ❤ ❤
belmayne belmayne ❤ ❤
@Pain Killer ❤ ❤
@gamzem23
T tulperde ❤✖
@caroline84 ❤ ❤
Hafta sonu güzel geçmiş :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
SaskinAnne SaskinAnne Amor-a Amor-a kirmizigitar kirmizigitar ayvacicegi ayvacicegi seyrekyagmur seyrekyagmur T tulperde

Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır ✌️

Allah nice mutlu yaşlara nasip etsin ailecek mutlu huzurlu sağlıkla cnm 😘😘😘💙💙💙
sagol canim insallah😘
Piyasada gözükmüyorsam sebebi bellidir değil mi :bicak: evet migren
Dün gece uyumadık ve sağolsun es geçmedi hemen yakaladı migren :KK43: banyo yaptım gözüm açıldı hmeen size bakayım dedim nasılsınız
cok gecmis olsun kaptanim
kirmizigitar kirmizigitar tatlı oğluşunun dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah ♥
tesekkurler🥰
SaskinAnne SaskinAnne Amor-a Amor-a kirmizigitar kirmizigitar ayvacicegi ayvacicegi seyrekyagmur seyrekyagmur T tulperde

Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır ✌
vala kaptancim aslinda yazardim menu yani. ama dedim simdi spor puani yerim ben burdan cok, hic bulasmayayim🤣🤣🤣

Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.
ayy fena ama ya 3 saat cocuk aglatilir mi 😤

kizlar bugun menumu yazmayacagim demistim :)

bugun 1 saat tempolu yuruyus yarim saat kadar kosu yaptim.

onun disinda gunun tamamini kosturmayla gecirdim
Şimdi gördüm ama menüden bakıp açıklamıyorum ya yarışma için gün sonunda adım sayılarınızı bana atmanızı bekliyorm
Senin dışında bir sürüde yürüyen olmuş ama bu işi oturtamadık hadi onlar yeni sen sennn 😁

Şimdi gördüm ama menüden bakıp açıklamıyorum ya yarışma için gün sonunda adım sayılarınızı bana atmanızı bekliyorm
Senin dışında bir sürüde yürüyen olmuş ama bu işi oturtamadık hadi onlar yeni sen sennn 😁
agzim burnum kaymisti yorgunluktan, gec saat yazdim.bi de o yuzden ozelden yazmadim. gene gol degil🤣

Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır ✌
Hiç hiç kaçamak yoktu

Sabah
3kk peynir
3 zeytin
Domates salatalik

Öğlen
1 kase çorba

Ara
2 mandalina

Akşam
3 yk et
Salata