Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay sustum. Bu efsaneymiş valla😂😂
Bizimki yapsa yapar da yapmamayı tercih ediyor aslında. Şöyle bir şey olmuştu. Eşimin ailesi hiç davet etmez ve hiç geliyoruz da demez. Sürekli bizden teklif beklerler ama hep de küserler gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye. Bir gün eşim anne siz de bir yemeğe çaya bir şeye davet edin de ilişki kurmak istediğinizi anlayalım demişti. Kayınvalidem de biz yemek yemiyoruz dedi. Eşim de anne ben onu mu söylüyorum. Yemek yapmıyorsan çaya çağırırsın akşam deyince biz erken yatıyoruz demişti😂😂
ahahahahahahhaha cok iyimis🤣🤣🤣🤣 bizimkilerle de gitme gelme yok yani bunca yillik geliniyim telefonla 10 kere konusmamisimdir, gelmezler cagirmazlar ama hep laf ederler sizinki gibi gelmiyosunuz bizi insan yerine koymuyosunuz diye. ayip olmasib diye iste senede 1 felan gelelim ya da gelin deriz hep isleri vardir emekli insanlar ama yok misafirim var yok baban baliga gidicek yok fuar var oraya gidicez... ama kv kirk yilda bir gelmeye kalkarsa ne saat bilir ne haber verir pazar sabahi 7 de kapi calmasiyla uyandirabilir, dusunsene 6 aydir telefonla bile konusmamissin cat diye uyuyosun kapi caliuo karsinda kv. abuk subuk iliskiler🤣🤣🤣🤣 evine oturmaya gidersin ev o kadar dagibiktir ki oturmaya yer bulamazsin (bi kere tig batti popoma bir kere de olta ignesi bacagima girdi) memleketten hakiki bal goturdum bir kere kavanozun icine ayni kasigi daldirip daldirip once kendi sonra kocasi sonra da bizim agzimiza o kasigi sokmaya kalkti felan🤣🤣🤣🤣 efsanedir yani tarifi yok

ahahahahahahhaha cok iyimis🤣🤣🤣🤣 bizimkilerle de gitme gelme yok yani bunca yillik geliniyim telefonla 10 kere konusmamisimdir, gelmezler cagirmazlar ama hep laf ederler sizinki gibi gelmiyosunuz bizi insan yerine koymuyosunuz diye. ayip olmasib diye iste senede 1 felan gelelim ya da gelin deriz hep isleri vardir emekli insanlar ama yok misafirim var yok baban baliga gidicek yok fuar var oraya gidicez... ama kv kirk yilda bir gelmeye kalkarsa ne saat bilir ne haber verir pazar sabahi 7 de kapi calmasiyla uyandirabilir, dusunsene 6 aydir telefonla bile konusmamissin cat diye uyuyosun kapi caliuo karsinda kv. abuk subuk iliskiler🤣🤣🤣🤣 evine oturmaya gidersin ev o kadar dagibiktir ki oturmaya yer bulamazsin (bi kere tig batti popoma bir kere de olta ignesi bacagima girdi) memleketten hakiki bal goturdum bir kere kavanozun icine ayni kasigi daldirip daldirip once kendi sonra kocasi sonra da bizim agzimiza o kasigi sokmaya kalkti felan🤣🤣🤣🤣 efsanedir yani tarifi yok
Ay sesli güldüm yaa. Bizimkilere çok benziyor. Hiç kimseyle ilişki kurmazla kayınvalidem düğünümüze kardeşini çağırmamıştı ev kalabalık diye 😂😂Aslında yaşam tarzlarına saygım var. Sonuçta kim nasıl isterse öyle yaşar ama sürekli küsmeleri, laf sokmaları, hep şikayet etmeleri delirtiyor beni. 10 yıllık evliyim hiç mutlu olduklarını görmedim. Ben artık görüşmüyorum da Allah kocama kolaylık versin 🤭

Ay sesli güldüm yaa. Bizimkilere çok benziyor. Hiç kimseyle ilişki kurmazla kayınvalidem düğünümüze kardeşini çağırmamıştı ev kalabalık diye 😂😂Aslında yaşam tarzlarına saygım var. Sonuçta kim nasıl isterse öyle yaşar ama sürekli küsmeleri, laf sokmaları, hep şikayet etmeleri delirtiyor beni. 10 yıllık evliyim hiç mutlu olduklarını görmedim. Ben artık görüşmüyorum da Allah kocama kolaylık versin 🤭
kocani da allah kurtarsin🤣 benim esim benden once ayildi onlarin garipliklerine, ben "yaziktir ya anne baba onlarda arada bi gidelim bari " filan demesem telefonunu adresini degisitirip tamamen kacacak onlardan. benim zorumla gidersek gidiyoruz iste

kocani da allah kurtarsin🤣 benim esim benden once ayildi onlarin garipliklerine, ben "yaziktir ya anne baba onlarda arada bi gidelim bari " filan demesem telefonunu adresini degisitirip tamamen kacacak onlardan. benim zorumla gidersek gidiyoruz iste
Benimki de öyle valla. Görev icabıyla arada uğrar. Arada arar o kadar. Ben hiç gitmiyorum. Hatta gitmemem eşimin işine geliyor. Şimdi sen gelsen arkadan bana bir sürü dır dır edecekler. Hiç çekemem diyor. Yapacak bişi yok yani. Herkes kendi ilişkisini kendi tesis ediyor aslında ama gel onlara anlat bunu. Hep oğulları ve gelinleri suçlu. Halbuki eşime hatırlatırım gittin mi aradın mı diye. Ama asla darlamam. Sonuçta kendi ailesiyle kurduğu ilişki kendisini ilgilendirir🤷‍♀️

Ozman pek doğru bir tartı sayılmaz pacman kuşum yarın sabah tekrar bir tartılırsın olmadı :)
Tamamdır kaptancığım. Benim online derslerim başladı. Şu anda da ders var. 😂😂 Çok giremiyorum o yüzden, ders programı dağınık biraz. Affınıza sığınıp yeşil çayımı yudumluyorum efenim ♥️🥰

Sporun ve güzel menülerin faydası harikasınnnn :halay::halay::halay: listeye girene kadar eriyeceksin 🤭 :) girip mezun olur çıkarsın artık :))
Ayyy kaptanım inşallh çabuk gider hepsi ama benim hedefime daha çooook var. İlk hedefe 10.5 kilocuk. İkinciye zaten Allah kerim😁

Ayyy kaptanım inşallh çabuk gider hepsi ama benim hedefime daha çooook var. İlk hedefe 10.5 kilocuk. İkinciye zaten Allah kerim😁
Hiç gözünde büyümesin inan bir bakmışsın gitmişler bazen bende şaşıyorum hesap hatası mı oldu diyorum yok 🤭 şaka maka bende verdim o kiloları şimdi 2.savaş geri almamak 😑☺️

Hiç gözünde büyümesin inan bir bakmışsın gitmişler bazen bende şaşıyorum hesap hatası mı oldu diyorum yok 🤭 şaka maka bende verdim o kiloları şimdi 2.savaş geri almamak 😑
Aynen kaptanım, almayacağınıza da inanıyorum ben.
Hele bu gruba geldiğimde dağılan motivasyonumu tekrar topladım. Hepiniz iyiki varsınız:KK36:

sagol kuzum da yok ya cok geldi bak fena oldum baya.... acikmadan yeniden yiyorum hic benlik degil🤣

Sen böyle yiyince benim içim rahat ediyor yaşayacak kadar yemiş gene diyorum 😄
Günaydın kızlarrrrrr ❤❤
kirmizigitar kirmizigitar ın tartısıyla ayıldım 🙈
:-) Allah günün sonunu böyle etmesinn
kv beceriksizligi yaristiracaksak lutfen kizlar benimkinin eline hicbirinizinki su dokemez iddaliyim🤣
gecen bayram gittik yarim saat ayip olmasin diye, tatli koyayim size kadayif yaptim.dedi ben diyetteyim dedim (7 senelik geliniyim evinde bir bardak su icmisligim yoktur) esime getirdi, bembeyaz hamue bir kadayif, esim aldi anne bu pismemis ki hic sekeri de erimemis dedi ne dedi bioiyomusun, aaaaa o pisiyomuydu bilmiyorum ki ben kiloyla yufkacidan aldim tepsiye koydum.uzerine de serbet doktum. dedi. serbeti bile pisirmemis😝🤣 suya sekeri koymus soyle bi karistirip yallah ustune... esim oturur mideye bu ya yemem bunu dedi de aglamaya basladi beni begenmiuosun diye, sonra cocuga yedirmeye kakkti🤣🤣🤣🤣
:KK57: böyle okudum he.yok benimki böyle değil benim ki dilde şeytan hiç susmaz hep maddiyat felan
Ay sustum. Bu efsaneymiş valla😂😂
Bizimki yapsa yapar da yapmamayı tercih ediyor aslında. Şöyle bir şey olmuştu. Eşimin ailesi hiç davet etmez ve hiç geliyoruz da demez. Sürekli bizden teklif beklerler ama hep de küserler gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye. Bir gün eşim anne siz de bir yemeğe çaya bir şeye davet edin de ilişki kurmak istediğinizi anlayalım demişti. Kayınvalidem de biz yemek yemiyoruz dedi. Eşim de anne ben onu mu söylüyorum. Yemek yapmıyorsan çaya çağırırsın akşam deyince biz erken yatıyoruz demişti😂😂
benkaynanama gelince :KK70::KK70:

bende bubun matematigini cozmeye calisiyorum, sebebini bilmiyorum hep boyle oluyo. durup dururken hicbisey yemedigim icmedigim halde tartida artiyorum. bak hala kahvalti etmedim simdi tartilsam kac cikicam kimbilir🤣
Ya sen ilk uyandigin gibi nefes almadan doğru tartıya git gerçekten 🤭

Cnm Adana'da mı yaşıosun yoksa 😍 afiyet olsn

Menün de sonucun da harika cnm bnm tebrikler 👏👏💕💕
Teşekkürler canım
Ama şimdi Ekmek arası peynir domates semizotu falan yiyorum ders anlatıyordum şağıdakilerin gürültüsünden Çocuk uyandı Dersim yarıda kaldı sinirlerim bozuldu Karnım acıktı yemek saatim geçti Ancak bunu buldum bunu yyiyorumişte İnşallah artık olarak gelmez bana zaten 2 dilim ekmek

Yaaa sanaaa :nazar::nazar: hakediyorsun cidden :) tebrikler canım başarı önce senin ama diyetisyenini kıskanıyorummmm :)
Tatlı bir diyetisyenim var gerçekten ama şimdi ekmek arası yediğimi görse gerçekten kızardı İnşallah böyle devam eder

Teşekkürler canım
Ama şimdi Ekmek arası peynir domates semizotu falan yiyorum ders anlatıyordum şağıdakilerin gürültüsünden Çocuk uyandı Dersim yarıda kaldı sinirlerim bozuldu Karnım acıktı yemek saatim geçti Ancak bunu buldum bunu yyiyorumişte İnşallah artık olarak gelmez bana zaten 2 dilim ekmek
Afiyet olsun cnm bişey olmaz semizotundan peynirden 😘

Kızlar şimdilik kontrol tartıları bildirim yapanlara göre böyle 🙈

Normalde böyle yapmıyorum tabloyu ama annemlerde PC yok burdan tablo yapmak kısıtlı maalesef anca böyle oldu 😑

PAZARTESİ KONTROL TARTISI
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
PAZARTESİ KİLOSU
FARK
SaskinAnne SaskinAnne 80.580.2-0,300
seyrekyagmur seyrekyagmur 71,871,8sabit
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 68.468.4sabit
mavimli mavimli 81.181.1sabit
ayvacicegi ayvacicegi 52.4???
kirmizigitar kirmizigitar 62.163.3-1,2
A AKREPcg 7574.7-300