- 23 Mart 2016
- 30.288
- 91.048
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.921
Bu arada 8 etap boyunca nota almadığımız için hediye olarak baş kaptan
takımın detaylı analiz raporunu hazırlayacak yayınlandığında paylaşacağım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani bazı üyelerin rakamları abarttığımı iddia ediliyor takımımız içinHe heeyyyydiyeceğim o ki takıma iyi bakalım
![]()
Yo yo kızlar yanlış anlaşıldıNasıl yani bazı üyelerin rakamları abarttığımı iddia ediliyor takımımız için![]()
Kurtarılamayacak şeyler değil ama listenin ucu bir kaçtı mı insan devamlı esnetmek istiyor o yüzden frenle bence canım bugünden itibaren tam uyarsan sıkıntı olmayacaktırKendime de nazar ettim
Eşim bey ile dışarı çıktık çocuğun bisikleti yapılacaktı onu beklerken çiğ köfte yedim üstüne de mado da cay ve kiplvrot kutusu kadar pasta yedim. Bu da nazarlık olsun çok dışarı çıkmayınca bir yerde oturunca yeniyor. Çiğ köfte 3 sıkma idi
Tamam o zaman yoksa biliyosunuzzYo yo kızlar yanlış anlaşıldı
Biizm takım için asla böyle birşey yok olamazda
Diğer takımlarda sıkıntı yaşandı onları aşmak için tüm takımlara böyle bir kural getirildi
Ortim ben tek öğün yiyorum bu ara. İki öğüne dönünce yine akşam altıda bırakacağım yemeği. Biber buğulamayı sadece buharda yapıyorum. Ocaktan alınca azıcık zeytinyağı ve tuz ekliyorum. Çok çok hafif ve lezzetli oluyor.belmayne Afiyet olsun ortim. Akşam yemeğindekiler öğle olsaymış diyeceğim ama gün içinde onu ayarlamak ta ayrı dert. Biber buğulama akşam yapıldıysa zaten yer değiştiremezsin.
Yaaa keşke yiyeceklerimizi kendimiz hazırlamak yerine şöyle çeşit çeşit salataların ve yemeklerin olduğu bir büfeden alıyor olsaydık her öğünahahaa cennet hayali gibi
![]()
Oo tertemiz liste Ortim. Afiyet olsun11.30
1 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
Dere otu- maydonoz
16.30
5 çiğ badem
18.40
1 büyük kase yoğurt çorbası
su 2 litre
Spor leslie
Biraz sonra çay içeciğim yanında 1 hurma yiyebilirim.
belmayne
Ortim ben tek öğün yiyorum bu ara. İki öğüne dönünce yine akşam altıda bırakacağım yemeği. Biber buğulamayı sadece buharda yapıyorum. Ocaktan alınca azıcık zeytinyağı ve tuz ekliyorum. Çok çok hafif ve lezzetli oluyor.![]()
Oo tertemiz liste Ortim. Afiyet olsun![]()
Bizim eşimle bazı problemlerimiz var yazıyorum arada burada ailesi yüzünden. Dışarda cay içelim dedi bisey diyemedim. Ama dikkat ederim aslında yarın sabah artı göreceğim korkusu da sarmadı değil ilk isim tartılmak olacakKurtarılamayacak şeyler değil ama listenin ucu bir kaçtı mı insan devamlı esnetmek istiyor o yüzden frenle bence canım bugünden itibaren tam uyarsan sıkıntı olmayacaktır
Buhar aparatı da var ama gerek kalmıyor. Tencereye ya da kapaklı tavaya koyuyorum biberleri. Üzerine azıcık su. Yerım saatte oluyor. Kabak ve patlıcan da yapıyorum bunu. Kabağa su eklemeye gerek yok tabi ve çok daha kısa sürede oluyor. Ben çok pişmiş de sevmiyorum. Üzerine de sarımsaklı yoğurt mis gibi oluyorwooow afiyet olsun canım. Buharda pişirmek için ayrı aparat mı var. Ne kullanıyosun, neleri buharda pişiriyosun.
teşekkürler canım, akşama normal küçük kaselerden kullanmadığım için pişmanım ama acıkmıştım.
aynen öyle! bildigin pirinc pilavi hem de aksam aksamnormal pilavdir diyet yaparken tuketmiypdur vicdan yapmistir ben gibi o da![]()
onlar kahvaltilik bir de az yiyorum onlari bakmaYok yahumavimli puncake krep bal reçel free :)) o yüzden pilavı dert etmesini dert ettim
pişmanlık yaşayacak kadar birşey varsa ciddi bir durumdur
![]()
![]()
sagolasin canim yani halimi görseniz iki canavarim var evdeAy senin meditasyon yapabilmen için birinin de onlara hipnoz yapması lazım canımAllah kolaylık versin.
Anladım canım süpermiş.Buhar aparatı da var ama gerek kalmıyor. Tencereye ya da kapaklı tavaya koyuyorum biberleri. Üzerine azıcık su. Yerım saatte oluyor. Kabak ve patlıcan da yapıyorum bunu. Kabağa su eklemeye gerek yok tabi ve çok daha kısa sürede oluyor. Ben çok pişmiş de sevmiyorum. Üzerine de sarımsaklı yoğurt mis gibi oluyor![]()
yok artik yok öyle bisey degil mi kaptanim?Nasıl yani bazı üyelerin rakamları abarttığımı iddia ediliyor takımımız için![]()
ay ikimize de bisey olmus bugünKendime de nazar ettim
Eşim bey ile dışarı çıktık çocuğun bisikleti yapılacaktı onu beklerken çiğ köfte yedim üstüne de mado da cay ve kiplvrot kutusu kadar pasta yedim. Bu da nazarlık olsun çok dışarı çıkmayınca bir yerde oturunca yeniyor. Çiğ köfte 3 sıkma idi
bu ben olmuyorum bugünlük affedin.Wallkkkk Challenge yapanları bekliyormmmm özeldennnnnn![]()