Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olabilir 😔 ben de bugün artidayim kesin ama tartilmadim moralimi bozmamak icin. seninki fena ama 2 kilo insanin morali bozulur gercekten 😤 regliden yana kullaniyorum oyumu 🙄
2 kilo almamın mümkünü yok canım
Keşke insaalah 2 ayı geçti olsun artık

kuzene bak sen müthis 🙈 bence gencken kalabalik aile isen ailecek büyüyorlar iste ne güzel. biz gibi sadece cekirdek aileler icin zor o is. 🤭
yok onlarda degil:) kari koca calisiyor ve isleri geregi herkesten alakasiz bir sehirdeler. kimsecikleri yok, bakici bulamiyolar 4 cocuga kimse bakmak istemiyo gelen de hemen kaciyo🤣🤣🤣🤣 donusumlu bakiyolar kocasi gece calisacak gibi ayarladi mesailerini gundux baba ilgileniuo aksam isten gelince anne ilgileniyo bi baslarina 4 cocugu idare ediyolar.

Orti sen uyumuyormusun. Geceki msjları okuyordum. Bendün çok yorulmusum. 23.00 uyuya kaldim galiba. Çocuklar uyanmadan yurüyüse gideceğim. Birde sauna eşofmanım gelseydi. Ay bu ara çok hırslıyım. Artık 69 görmek istiyorum. Hırsım balon gibi sonmez isallah. Cumaya 74.50 hedef dedim ama 74.00 icin çalısiyorum
24 bin müthişmiş tebrik ederim. Ben de 10 bini geçtim diye havalı havalı gönderdim kaptana. Sonra listeyi bir gördüm Allah dedim bu ne 😀 sönmez zönmez allahın izniyle. Destekleriz birbirimizi. Benim için de 69 çok önemli. Artık 70 leri görmek istemiyorum baskülde :KK43:

Kızlar günaydın
Dun 80.2 iken bugün 82.15 çıkmam 😞
Belli artık ödem var belki de regl geliyordur ama ne dersiniz
Bazen bende de oluyor o. Baskülü kırasım geliyor 🤭 ama gerçekçi değil ya. Bir günde iki kilo almanın imkanı yok. O yüzden hiç takılma bence❤️

Kızlar günaydın
Dun 80.2 iken bugün 82.15 çıkmam 😞
Belli artık ödem var belki de regl geliyordur ama ne dersiniz
ben de bugun fazla ciktim ama sadece 100 gr.
senin fark çok fazla kesin odem ya da regl kaynaklıdır.
ama sakin moralini bozma çünkü sen asil kilonu biliyorsun zaten. günlük tartılmayi buyuzen önermiyorlar sanırım.

Kolay gelsin.ben ogünleri atlattim. 17 ve 11 yaslarinda kızlarım var. Şimdi ergenlik dönemi ile uğraşıyoruz. O da ayrı bir dert. Uykusuz değilsin ama sinir hastası olma yolunda ilerliyorum. Ergden sabırli ol görmezden gel diye diye. Ha bide ergenlikten çıkamamış bir koca. Bu kadınlarin derdi hiç bitmiyor. Bağışıklık kazandım ben artık. Hedefime odaklaniyorum. Fazla kilolarim. Sonra yeni hedef bulacağım kendime. Sonra tekrar bir hedef. 17 yıldir onlsr için yaşadım. Artık bencil olmaya karar verdim. Kendimi listede bire aldım😁😁😁😁
o günleri iple çekiyorum, evde bensiz kalabildikleri zamanların hayalini kuruyorum suan:kahve:

Cnm genel olarak romatizmal hastalıklar otoimmün aslında yani vücut kendine saldırıo,bunda da büyük etken ağzımızdan giren toksinlerin bağırsaktan geçip buralarda birikmesi ve vücudun yabancı görüp kendine saldırması.Bu yüzden enflamasyon önleyici gıdalardan fayda görebilirsin kuzum .

Hangi besinlerin ağrılarını artırdığını/azalttığını deneyimlemişsindir bence :KK66: farkında olmdıysan diyetisyenin eliminasyon diyeti verebilir danış istersen 🤗💚
Bugün sorayim canim
Bazen bende de oluyor o. Baskülü kırasım geliyor 🤭 ama gerçekçi değil ya. Bir günde iki kilo almanın imkanı yok. O yüzden hiç takılma bence❤
Aman ya biliyorum ne olduğunu çünkü dün şişkinlik yoktu inşaallah regl dır olsun artık 3 ayı gecti
ama sakin moralini bozma çünkü sen asil kilonu biliyorsun zaten. günlük tartılmayi buyuzen önermiyorlar sanırım.
Ödem kesin
Bugün zencefil maydonoz nane salatalik shake yapayım yarına söner o

Ben de bugün 400 gr fazla çıktım. Günlük tartılmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi 😁

yok onlarda degil:) kari koca calisiyor ve isleri geregi herkesten alakasiz bir sehirdeler. kimsecikleri yok, bakici bulamiyolar 4 cocuga kimse bakmak istemiyo gelen de hemen kaciyo🤣🤣🤣🤣 donusumlu bakiyolar kocasi gece calisacak gibi ayarladi mesailerini gundux baba ilgileniuo aksam isten gelince anne ilgileniyo bi baslarina 4 cocugu idare ediyolar.
vayyy takdir ettim 😎 ben kafayi kesin yerdim onu biliyorum 😂

mavimli mavimli
seyrekyagmur seyrekyagmur

Kızlar göz kuruması falan yazdım ama heyecan yaratmayım
Benim hamileliğimin 7. Ayında el bilekte şişme ve acı olmaya başladı doğumdan sonra ortopediste gittim kızım 5 aylıktı penisilin verdi crp yüksekti birde aso da çok yüksekti
Penisilin kızımda kusma yaptı süt ile geçmiş. Krem verdi birde iyileşme olmadı romatolaga gittim o da birkaç tahlilden sonra ibuprofen içeren ilaç verdi emzirdigim için başka birşey kullanamadım kızım 8 aylık olduğunda benim ellerim hic tutmaz oldu düğmemi kapatamıyordum 8.5 aylıkken emmeyi bıraktı kendi isteği ile eğer daha da emseydi doktora gitmezdim
Emmeyi bıraktı doktora gittim yatisli tahliller yapıldı ve sjogren sendromu dendi. Sadece göz kuruması değil yani yüzde kabartılı kızarıklık sac dökülmesi birçok belirtisi var.
Bir süre ağrılarım için fizik tedavi gördüm 1.5 yıla yakın ilaç kullanıyorum

mavimli mavimli
seyrekyagmur seyrekyagmur

Kızlar göz kuruması falan yazdım ama heyecan yaratmayım
Benim hamileliğimin 7. Ayında el bilekte şişme ve acı olmaya başladı doğumdan sonra ortopediste gittim kızım 5 aylıktı penisilin verdi crp yüksekti birde aso da çok yüksekti
Penisilin kızımda kusma yaptı süt ile geçmiş. Krem verdi birde iyileşme olmadı romatolaga gittim o da birkaç tahlilden sonra ibuprofen içeren ilaç verdi emzirdigim için başka birşey kullanamadım kızım 8 aylık olduğunda benim ellerim hic tutmaz oldu düğmemi kapatamıyordum 8.5 aylıkken emmeyi bıraktı kendi isteği ile eğer daha da emseydi doktora gitmezdim
Emmeyi bıraktı doktora gittim yatisli tahliller yapıldı ve sjogren sendromu dendi. Sadece göz kuruması değil yani yüzde kabartılı kızarıklık sac dökülmesi birçok belirtisi var.
Bir süre ağrılarım için fizik tedavi gördüm 1.5 yıla yakın ilaç kullanıyorum
Çok geçmiş olsun. ❤️

Back
X