Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersiniz kızlar hemen hemen herkes paylaşmış ❤️

T tulperde sayfaya girmene engel bir durum mu oldu yoksa vaz mı geçtin :( Önemli bir durumun varsa bekleyebiliriz ama bilgi vermezsen ekipten çıkartmak durumunda kalacağız dönersen seviniiriz
Hergün giremiyorum kusura bakmayın diyetime bi şekilde devam edicem ama buraya bakamıyorum çıkarabilirsiniz beni.. hoşça kalın..

mavimli mavimli
seyrekyagmur seyrekyagmur

Kızlar göz kuruması falan yazdım ama heyecan yaratmayım
Benim hamileliğimin 7. Ayında el bilekte şişme ve acı olmaya başladı doğumdan sonra ortopediste gittim kızım 5 aylıktı penisilin verdi crp yüksekti birde aso da çok yüksekti
Penisilin kızımda kusma yaptı süt ile geçmiş. Krem verdi birde iyileşme olmadı romatolaga gittim o da birkaç tahlilden sonra ibuprofen içeren ilaç verdi emzirdigim için başka birşey kullanamadım kızım 8 aylık olduğunda benim ellerim hic tutmaz oldu düğmemi kapatamıyordum 8.5 aylıkken emmeyi bıraktı kendi isteği ile eğer daha da emseydi doktora gitmezdim
Emmeyi bıraktı doktora gittim yatisli tahliller yapıldı ve sjogren sendromu dendi. Sadece göz kuruması değil yani yüzde kabartılı kızarıklık sac dökülmesi birçok belirtisi var.
Bir süre ağrılarım için fizik tedavi gördüm 1.5 yıla yakın ilaç kullanıyorum
Çokkk geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin

Olur canım öğlen 1 e kadar ama şuan asıl listede olmadığın için esneklik payın var biliyorsun kendini sıkıntıya sokma listeye girince sokarsın :)) 🙈 şimdilik cuma günü içinde bildirim yapman yeterli :)
Kaptanım ben iyice hazır olmadan listeye girmeyi zaten istemiyorum.
Kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum.

[QUOTE="emni
Hedefleri boş olanlardan dönüş rica ederim kızlar
Kaldı 3 gün güzel değerlendirelim lütfen 🤗3 günde kilo artıyada döner eksiyede tam bir dönemeç süresi 🤩

🎯CUMA HEDEF TABLOSU🎯
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
SaskinAnne SaskinAnne 80.580.3
seyrekyagmur seyrekyagmur 71,871.3
@amatordiyetci68.468
mavimli mavimli 81.180.5
ayvacicegi ayvacicegi 52.4??
kirmizigitar kirmizigitar 62.161.7
A AKREPcg 7574.5

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Mahi57 Mahi57 74.273.7
Pain Killer Pain Killer 66.665.6
G gamzem23 60.157
pacman pacman 65.665
Amor-a Amor-a 52.2????
B bluuee 67.9????
caroline84 caroline84 9392

Hiç ekmek tüketiyorsun galiba değil mi ? Wasa yeterli oluyor mu :) tebrik ederim menüde sporda çok iyi

Kaptanım ekmek tüketiyorum aslında ama normal kahvaltılık değilde kahveyle bişey yemek istediğim için wasa oldu. Diyet öncesi kahve ve yanında tahıllı tarçınlı bisküviler yerdim🤤🤤

Akşam yemeğinde sebzeyi miktar olarak daha çok yemek isteğim için ekmek yemedim.🙃

Yasadigimiz sikintiyi paylasmistim, okuudm ama herkese yazamadim, donus yapan, yorum yapan arkadaslara tesekkurler. Biz cocugu okula gondermedik gecen cumadan sonra. Ilisigi de kestik. Gunlerdir gece okul yok diye uyaniyor, bugune kadar hic yasamadigimiz sey ben evden cikacak olursam kendini kaybedercesine agliyor (normalde babasiyla kalir, bir kere bile arkamdan aglamamisti cikarken, bebekken bile olmayan sey, aksam copu atip gelicem dedim, en fazla 5dk yol biliyor ama cok agladi). Yeni yerlere, yeni insanlara, kalabaliklara karsi korku basladi. Yavas yavas atlatacak hepsini, bir sure toparlama sonrasinda da duygusal yonden gelismesi icin ugrasacagim. Tabi yari zamanli da calisiyorum, daha isin basina yeni oturdum. Yavas yavas eski ritmimi bulup katilimi artiracagim. Anlayis icin simdiden tesekkurler
Kolay gelsin canım, sanki bizim ufaklığın yaşadıklarını anlatmışsın.
Zamanla geçecek inşallh merak etme.

12.00: limonlu yeşil çay
15.00: Sütlü Türk kahvesi (200ml)
17.00: çeyrek armut, bir dilim mandalina
18.30: 2 tabak bulgur çorbası, 1 kase ev yoğurdu, 1 dilim kadar ev yapımı ekmek, çeyrek armut, yarım mandalina.
Su: 3lt
Spor: 45 dk leslie (hızlı)
Pain Killer Pain Killer ortim bak kocam erken gelince erken yedim bugün 🤭
Selam canım, site tamire girince Bir daha girmemiştim tabi sonra da Masumlar Apartmanı malum. Geç oldu.

Menü de spor da çok güzel. Akşama kadar acıkmadın mı? Ben bugün acıktım da.

Selam canım, site tamire girince Bir daha girmemiştim tabi sonra da Masumlar Apartmanı malum. Geç oldu.

Menü de spor da çok güzel. Akşama kadar acıkmadın mı? Ben bugün acıktım da.
Normalde pek acıkıyorum ama adet öncesi olduğu için aç kurta dönüyorum arada 😂 adet öncesi 12-18 düzenine döneyim dedim ama şimdilik idare ediyorum. Bakalım

Kaptanım ekmek tüketiyorum aslında ama normal kahvaltılık değilde kahveyle bişey yemek istediğim için wasa oldu. Diyet öncesi kahve ve yanında tahıllı tarçınlı bisküviler yerdim🤤🤤

Akşam yemeğinde sebzeyi miktar olarak daha çok yemek isteğim için ekmek yemedim.🙃
Çok iyi fikir :))

Kızlar çok çok çok acil bir durum var
Ben sabahtan bu yana sanırım 4 lt su içtim ama özür diliyorum tuvalete gitmiyorum bütün su icimde kaldı 😱
Bugün bisey de yemedim ama siskinim dünden daha fa kötüyüm ne yapicam ben

Back
X