Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu an ağlayabilirim merak eden yüreginizden operim
Tarih resmi o bu dediler çıkıp gidesim geliyor gerçekten sinirlendim hayatta en ifrit olduğum durum şahsıma duyulan güvensizliktir
Ama sizleri çok seviyorum o ayrı birşey 💜
Kötü bişey olmadigina sevindim ama Amatör e katılıyorum şaşkın, eger idrar sorunluysa ihmal etme

❤ Valla yatmak için gelmeni bekledim 🙈🤭

Foto mevzusu canını sıkmasın 1 2 hafta deneriz baktık böyle devran dönmüyor aksaklıklar oluyor kurallar kaldırılır koyulur kâti bir durum yok 🤗
Bence bu olayı bu hale getirenler kara listeye alınmalıydı neden alinmadi

Yok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir mi
Cuma günü kızımı doktoruna goturcez eger o gune gecmezse giderim bende
BIr yanimda diyor ki ne zaman progesteron kullansan şişkinlik oluyor az bekle adet olunca geçer
Yarın birde toplantı var 😱
Yumurtlama olduğu için şişkinlik vücut ödemi desek tamam ama idrar durdu deyince korktuk kuzum :anne:
Bak ne önereyim o zmn,yemeğine kimyon serpip ye ve kendine 3-5 dk yeşil çay demleyip limon sıkıp iç,taze nane de koy varsa
Gün içinde de normal su yerine yine sürahiye biraz limon sık,limon dilimi koy, maydanoz mideni bulandırmazsa onu da ekle
Bunlar hep idrar söktürücü ve şişkinliğe faydalı şeyler cnm.Allah korusun bi tıkanıklık ya da böbrek damarlarında sorun yoksa çıkması lazım

Yok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir mi
Cuma günü kızımı doktoruna goturcez eger o gune gecmezse giderim bende
BIr yanimda diyor ki ne zaman progesteron kullansan şişkinlik oluyor az bekle adet olunca geçer
Yarın birde toplantı var 😱
kuzu bende yumurtlama doneminde olsugumi tahminnediyorum (belirtilerden) ne zaman yumurtlama donemimde olsam acayip odem yapiyo vucudum adetliyken bile bu kadar odem olmuyo anlamadim gitti, senin de hormonlara bagli olabilir bu odemlerin

9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi

SaskinAnne SaskinAnne ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
Amor-a Amor-a ✖✖ ❤ ❤ ✖ ❤
mavimli mavimli ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
kirmizigitar kirmizigitar ❤ ✖ ❤ ❤ ❤ ❤
ayvacicegi ayvacicegi ✖✖ ❤ ❤ ❤ ❤
seyrekyagmur seyrekyagmur ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
A AKREPcg ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
pacman pacman ❤ ❤ ✖ ❤ ❤ ✖
B bluuee ✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Mahi57 Mahi57 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
belmayne belmayne ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Pain Killer Pain Killer ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
G gamzem23 ❤ ✖✖ ❤ ❤ ❤
caroline84 caroline84 ❤ ❤ ❤ ❤ ✖ ✖
Günayyyyddınn ☀️☀️☀️ eline sağlık Mehfam Mehfam kuzum :KK37:

caroline84 caroline84 menülerini bekliyoruz canım biliyorum yoğunsun ama bir şekilde alışkanlık haline getirebilirsek menü yazma işini sana hiç yük gibi gelmez

kuzu bende yumurtlama doneminde olsugumi tahminnediyorum (belirtilerden) ne zaman yumurtlama donemimde olsam acayip odem yapiyo vucudum adetliyken bile bu kadar odem olmuyo anlamadim gitti, senin de hormonlara bagli olabilir bu odemlerin
İlk defa bir konuda aynı olduk 🤭 bende yumurtlamada şişiyorum 🙄

İlk defa bir konuda aynı olduk 🤭 bende yumurtlamada şişiyorum 🙄
eeee, bende farkinda bile degildim nir kac gundur yumurtlama gunumde oldugumu fark ettim, sonra bu kadar sisligimin alakasi olabilir mi acaba dedim.arastirdim evet bazi insanlar yumurtlama doneminde odem toplarmis cok... hep hormonlardan yani

Back
X