Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

📢📢Duyuru: kızlar cuma zayıflama yarışması yeni kuralıdır ve önümüzdeki cuma itibariyle geçerlidir 'cuma kilo bildirimlerinde tartı fotosu tarih ve üye ismi ile birlikte eklemek zorunludur "

Ekibimizde zaten uzun süredir fotolu bildirimler yapılıyordu ancak bundan sonra zorunlu olduğunu unutmayalım kızlar ❤

@reyyanK
@amatordiyetci
seyrekyagmur seyrekyagmur
mavimli mavimli
ayvacicegi ayvacicegi
A AKREPcg
kirmizigitar kirmizigitar
SaskinAnne SaskinAnne
pacman pacman

Amor-a Amor-a
B bluuee
Pain Killer Pain Killer
Mahi57 Mahi57
G gamzem23
caroline84 caroline84

belmayne belmayne

ÖRNEK : yemek yedim tartıldım artıma bakmayın lütfen 🙈🤭🤭
IMG_20201015_144935.webp

benim diyetisyen fobim olustu adini duysam tuylerim diken diken oluyo🤣🤣🤣🤣 seni bilmem de o meret tek basina gitmiyo yaninda illaki ivir zivir kuruyemis peynir tabagi filan istiyo🤣🤣🤣🤣 fazladan kalori hep kendi kalorisi yetmiyomus gibi🤣🤣🤣
evet maalesef kuruyemis konusunda haklisin 🙄
diyetisyeni aradim pazartesi baslayacagim.

Ayyyy mavimli mavimli ne yazsam üzgün emoji gönderiyorsun :rolleyes:
Söyle söyle +5 mi neeee :ruh:
yok kendimi kaybettim biraz önce bir paket çikolata yedim. anladim ki psikolojik bir sorunum var. diyetisyen sagolsun bana zaman ayirdi pazartesi sabah uzun uzun konusacagiz. bundan sonra pazartesiden itibaren yani menülerim tamamen degisecek.

yok kendimi kaybettim biraz önce bir paket çikolata yedim. anladim ki psikolojik bir sorunum var. diyetisyen sagolsun bana zaman ayirdi pazartesi sabah uzun uzun konusacagiz. bundan sonra pazartesiden itibaren yani menülerim tamamen degisecek.

Hayırlı olsun canım ♥️♥️ iyi olur bencede ✌️

Amaaaa o çikiletayı yemeyeydinn iyiydiiii hepsi mi bitttiii :rolleyes: :110: :))

hey yavrum hey, bende sabah 2 minik sosis yedim diye vicdan yapiyprum burda🤣🤣🤣🤣 afiyet olsun

kuzu bende yumurtlama doneminde olsugumi tahminnediyorum (belirtilerden) ne zaman yumurtlama donemimde olsam acayip odem yapiyo vucudum adetliyken bile bu kadar odem olmuyo anlamadim gitti, senin de hormonlara bagli olabilir bu odemlerin
Yok onu anlarım agrım olur
Bende yumurtlama olmuyor adet görmüyorum ki

Yok onu anlarım agrım olur
Bende yumurtlama olmuyor adet görmüyorum ki
bende iste kac ayda bir oluyo:)

bi de sey oluyo ki o en rezaleti, yumurta buyuyo buyuyo ama catlamiyo odem yapiyo ve o odem catpamayinca hoooop kaliyo... seninki de catlamadigi icin adet olmuyosun iste o yuzden de siskinlik oluyo

Back
X