- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.930
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.241
İstanbul'a geldik virüsün göbeği
Ağvada hiç vaka yoktu burda mahalle yüksek risk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet maalesef kuruyemis konusunda haklisinbenim diyetisyen fobim olustu adini duysam tuylerim diken diken oluyoseni bilmem de o meret tek basina gitmiyo yaninda illaki ivir zivir kuruyemis peynir tabagi filan istiyo
fazladan kalori hep kendi kalorisi yetmiyomus gibi
![]()
yok kendimi kaybettim biraz önce bir paket çikolata yedim. anladim ki psikolojik bir sorunum var. diyetisyen sagolsun bana zaman ayirdi pazartesi sabah uzun uzun konusacagiz. bundan sonra pazartesiden itibaren yani menülerim tamamen degisecek.
yok kendimi kaybettim biraz önce bir paket çikolata yedim. anladim ki psikolojik bir sorunum var. diyetisyen sagolsun bana zaman ayirdi pazartesi sabah uzun uzun konusacagiz. bundan sonra pazartesiden itibaren yani menülerim tamamen degisecek.
sagolasin canim kaptanim.Hayırlı olsun canım ♥♥ iyi olur bencede ✌
Amaaaa o çikiletayı yemeyeydinn iyiydiiii hepsi mi bitttiii![]()
:))
hey yavrum hey, bende sabah 2 minik sosis yedim diye vicdan yapiyprum burdayok kendimi kaybettim biraz önce bir paket çikolata yedim. anladim ki psikolojik bir sorunum var. diyetisyen sagolsun bana zaman ayirdi pazartesi sabah uzun uzun konusacagiz. bundan sonra pazartesiden itibaren yani menülerim tamamen degisecek.
Dökülün dökülün sosis sucukhey yavrum hey, bende sabah 2 minik sosis yedim diye vicdan yapiyprum burdaafiyet olsun
miniklerden 2 tane, sabahtan beri de 2.5 litre su ictim ama naberDökülün dökülün sosis sucukbol bol su ttutup ödem yapar oh mis
![]()
:)) Yok yok bu seferde fazla sıvıdan gümleriz hahaha sen hiç bişey yeme içmeminiklerden 2 tane, sabahtan beri de 2.5 litre su ictim ama naber2 kupa da yesil cay...
yaranamiyorum ellahim yaranamiyorum kaptana:)) Yok yok bu seferde fazla sıvıdan gümleriz hahaha sen hiç bişey yeme içmeölü taklidi yap yarına kadar
![]()
Gözümü korkuttunuz bir kere kendime gelemiyorum sonunculuk moduna girdimmyaranamiyorum ellahim yaranamiyorum kaptana![]()
Yok onu anlarım agrım olurkuzu bende yumurtlama doneminde olsugumi tahminnediyorum (belirtilerden) ne zaman yumurtlama donemimde olsam acayip odem yapiyo vucudum adetliyken bile bu kadar odem olmuyo anlamadim gitti, senin de hormonlara bagli olabilir bu odemlerin
bende iste kac ayda bir oluyo:)Yok onu anlarım agrım olur
Bende yumurtlama olmuyor adet görmüyorum ki
ben 3 gundur hala wc cikmadim duphalac filan mi icsem bu gdce napsamGözümü korkuttunuz bir kere kendime gelemiyorum sonunculuk moduna girdimm![]()
İyice sinirlerimi bozuyorsunben 3 gundur hala wc cikmadim duphalac filan mi icsem bu gdce napsamyediklerimin hepdi icimde kaldi
kizlari hilmem de benim tarti feci gelecek
ben yarin kilo bildirimi felan da yapmayayim bari, diskalifiye felan et beni...İyice sinirlerimi bozuyorsunsenden başka kimsede yok ekipte kurtarsalar beni senden
![]()
![]()
Vardı biliyordum ama çalışmıyordu tek sorun pilmisYaaa varmıymış kayınvalidede çok sevindim ne yapacak kız tartıyı diyordum![]()