Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umuyorum canım 🙄
Ortaklara çok iş düşüyor aslında özellikle perşembe takımda sessizlik oluyor aksine herkes birbirini kontrol etmeli 👀 dün bi sen bi ben vardık nerdeyse :KK53: sinir etttin beni +200 için 😁😁
🤣🤣🤣🤣 ama dun sabah 62.8 di tarti hic bu kadar dusecegini tahmin etmedim bile. aksam esim peynir helvasi getirmis ah dedim cuma getir soyle seyleri persembe yiyemem tadina bile bakmadim hepsini yemis uyuz🤣 neyse yine de yemegime degdi +200 kabul edilebilir:)

🤣🤣🤣🤣 ama dun sabah 62.8 di tarti hic bu kadar dusecegini tahmin etmedim bile. aksam esim peynir helvasi getirmis ah dedim cuma getir soyle seyleri persembe yiyemem tadina bile bakmadim hepsini yemis uyuz🤣 neyse yine de yemegime degdi +200 kabul edilebilir:)
Tabiki +200 ödem savaşı veriyoruz ne yapalım çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok oldu bir eksi bir artı olduğum benim zaten hep az az indi az az çıktı hiç öyle yüksek rakamlar vermedimde almadımda 🤭
82.8 ne beeeeeeee:KK3:

yediklerime olabildigince dikkat ettigimi biliyorsun, tam esim eve gelmiyo diye 2 kilo kabak aldirip kabak detoxuna baslayacahim gun adamin eve gelesi tuttu🤣🤣🤣 ben 150 cm adam 186 cm 83 kilo o adamin onune 2 hafta sonra ilk defa evde yemek yiyrcehi aksam kabak kavurma konur mu🤣🤣🤣 bari kabak dolmasi yapayim dedim onca kabak varken icindeki bir kasik pirinci yerken bile vicdan yaptim nasil.... bugun en azindan ayni kiloda geleyim diye ugrastim kac gundur ama bu kaaa oldu. haftaya insallah yarim kilo filan verebilirim de telafi olur

yediklerime olabildigince dikkat ettigimi biliyorsun, tam esim eve gelmiyo diye 2 kilo kabak aldirip kabak detoxuna baslayacahim gun adamin eve gelesi tuttu🤣🤣🤣 ben 150 cm adam 186 cm 83 kilo o adamin onune 2 hafta sonra ilk defa evde yemek yiyrcehi aksam kabak kavurma konur mu🤣🤣🤣 bari kabak dolmasi yapayim dedim onca kabak varken icindeki bir kasik pirinci yerken bile vicdan yaptim nasil.... bugun en azindan ayni kiloda geleyim diye ugrastim kac gundur ama bu kaaa oldu. haftaya insallah yarim kilo filan verebilirim de telafi olur
Biliyorum ve inanıyorum efenim :))

Cok ozur dilerim ya sehir disindayim su an sabah tartildim.
Gecen hafta : 52.2
Bu hafta :52. 6
Oran :+%.07
Uzgunum bu reglden bi de dun yoldaydim sanirim vucut odem yapti Cherry Mom Cherry Mom ;(

Canım bu haftalık böyle olsun artık kilon değişmiiştir durumu ilettim açıklayıp daha herkes yeni adapte oluyor hafta içinde de etiketleyip bildirmiştim haftaya örnekteki giibi yaparsın olur mu ekipte diğer kızlar da öyle yaptı bugün 😘.
Tamam canim uzgunum.

benim de ikizlerim var 😚 benim de bransim ingilizce ne güzel 🤗
nasil devlette calismak daha iyi degil mi?
Maasallah canım nazar değmesin 😊
Kaç aylık oldular?
Canım ben bir yıl çalıştım kolejde ögrencilerimle hiç bir sorunum olmadı para veriyorum diye herşeye karışıyorlardı bu durumda benim canımı sıktı kpss ye girdim.
Atandım ama tabiki ingilizce için kolej başka.

Kuzum besinlerin doğada kendini korumaları için olan toksinleri vaar, endüstriyel toplumda eklenen ya da artan toksinler vaar yani hepsini elersen yicek bişey kalmıyo aslında o yüzden bu eliminasyon diyeti özellikle hangisine hassassın onu bulmak için.Bi ara araştırmıştım belki sen de bakmışsındır baklagillerdeki fitik asit, siyah çaydaki tanninler mesela o limonla etkisi azalan
Bayağı not almıştım bi ara :KK70: deftere bile yazdm bakarım istersen sen de biraz bakarsan ve denemek istersen uygularız burda :KK8:

Off kuzum noldu öyleee acilen acile lütfennnn haberdar et bizi de bu koronadan daha ciddi ve acil bi durum :KK17::KK43:
Bu kadar ince yapabilirmiyim şuanda tam olarak bilmiyorum.
Yanlışmış ı düşünüyorum bilmiyorum
İngilizce de ikinci ünitenin konusunda yemekleri ikiye bölüyorum.
Saglıklı Saglıksız diye en basit hali bu
Oturupda patates kızartması, şeker, çikolata, yemiyorum.

Sabah peynir zeytin yumurta ceviz
Akşamda yemek salat
Elimden gelirse yürüyüş bol su yeşil çay kahve

Yok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir mi
Cuma günü kızımı doktoruna goturcez eger o gune gecmezse giderim bende
BIr yanimda diyor ki ne zaman progesteron kullansan şişkinlik oluyor az bekle adet olunca geçer
Yarın birde toplantı var 😱
Ay canım işte ben ohss oldum suyu içiyorumdum çıkmıyordu.
Cigerimden dört litre su aldılar delip arkadan.
Kadın dogum uzmanım mutlaka protein agırlıklı besleneceksin demişti.
Ben yaklaşık 8 ay kullandım progestoran.

Back
X