Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

11 yil gynelle kullandim, yasmin in cesitlerinden, ama cocuk istiyorum.deyince onu biraktirip glikofen vermislerdi, benim mucize ilacim glukofen, resmen vucudum kendine geliyor. adetlerim kendiliginden olmaya basliyor kilo verebiliyorum.

bana da cok yan etki yapiyor, 3-4 gunde bir ishal, mide bulantisi ve inanilmaz migren krizleri. dun grcr mesela kendimden gecmistim bas agrisindan... ama glukofenin uzun vadede cok faydasinj gorursun
Aynen canim faydasi da yan etkisi de çok. pandemi dolayisiyla kan degerlerime baktiramadim. Musait bir zamanda gidecegim insallah bakalim direnc ne alemde 🤭 doktora sorup baslarim tekrar olmazsa 💞

@belmayne orti olmusuz haydi gazamiz mubarek ola. ben grubun bahtsiz bedevisi olarak allah kurtarsin diyorum🤣🤣🤣

kuzu kv canakkaleli mi? sorunlu tipler olunca bilemedim:) ben de canakkaleli sayilirim insani ozellikle kayinvalideleri cok tatlidir genelde, bahsettigin sorunlarin o cografyada olmasi cok ilginc geldi.
Çanakkaleli kuzum ben kendim karadenizliyim. Ya resmen ile ilet ettim bu kasaba kadınlarından diğer çanakkaleliler öyle mi bilmiyorum genelleyemem de. En basiti burada komşuları var kadını görmedim selam vermedim diye bir sürü dedikodumu yapmışlar. Ne konularda adım geçiyor görsen. Hiçbiriyle de doğru dürüst muhabbetim yok erkekler kuzu sarması gibi kadınlar adamlarına nasıl bagiriyolar ağızlar küfürlü.ay ne bilim benim kültürume hiç uymuyor. Allah'tan eşim 18 yaşında çıkmış buradan:KK14:

Ne guzel canim iyi gecer insallah ziyaretiniz ben de İstanbul'da okudum cok severim sehir olarak. Canakkale de harika yer 👍
Yari mersinliyim canim annem burali ve burda yasiyor yemekleri guzel 😂 ben hatayda gorev yapiyorum 5 senem doldu.
Haftasonu icin geldim pazar donecegiz insallah cok uzun kalamiyorum hic bir yerde hem is hem de 10 yasinda kedi kizim var 🐈 😍 aklim onda su an bile..
İyi geceler orticim 💞
Hatay daha fena mutfak anlamında çok tahrik edici yerler ☺️ Mersin Hatay yakın sanırım. Kedide evlat gibi ya merak etmez mi insan gözü arkada kalır.o yüzden alamıyorum ömürleri 14 yıldan fazla olmuyormuş bende çok bağlanırım sırf bu yüzden hayvan edinmek istemiyorum

Hatay daha fena mutfak anlamında çok tahrik edici yerler ☺ Mersin Hatay yakın sanırım. Kedide evlat gibi ya merak etmez mi insan gözü arkada kalır.o yüzden alamıyorum ömürleri 14 yıldan fazla olmuyormuş bende çok bağlanırım sırf bu yüzden hayvan edinmek istemiyorum
Hatay mutfagi bana cekici gelmiyor canim bir kere denemek icin guzel ama devaminda meze tepsi vs hep ayni seyler cok sarmiyor beni 🙃
Evet cok haklisin cocuklugumdan beri evde kedilerimiz olurdu onlarla büyüdüm. 2011 de bir sene suren bir evlilik akabinde bosandim yoldas olsun diye annem getirdi bebisimi mersinden 3 aylikti geldiginde simdi 10 yasinda ismi lolis fotografini da paylasiyim 🥰
IMG_20201017_115243.webp

Tipini yedigim 😂😍
Evet omurleri 13-14 sene civarinda açıkçası cok üzülüyorum yaslandi biraz hareketleri yavasladi eski enerjisi yok ama saglikli cok şükür 🥰
Can yoldasim hayat arkadasim kedi kizim benim ona bisey olsa cok üzülürüm bir daha evde kedi bakamam 🥺

Hatay mutfagi bana cekici gelmiyor canim bir kere denemek icin guzel ama devaminda meze tepsi vs hep ayni seyler cok sarmiyor beni 🙃
Evet cok haklisin cocuklugumdan beri evde kedilerimiz olurdu onlarla büyüdüm. 2011 de bir sene suren bir evlilik akabinde bosandim yoldas olsun diye annem getirdi bebisimi mersinden 3 aylikti geldiginde simdi 10 yasinda ismi lolis fotografini da paylasiyim 🥰
Eki Görüntüle 2706427
Tipini yedigim 😂😍
Evet omurleri 13-14 sene civarinda açıkçası cok üzülüyorum yaslandi biraz hareketleri yavasladi eski enerjisi yok ama saglikli cok şükür 🥰
Can yoldasim hayat arkadasim kedi kizim benim ona bisey olsa cok üzülürüm bir daha evde kedi bakamam 🥺

Ya yesinler o hareketler ne 😍 Öyle bi kötü süreçte ne de iyi gelmiş yoldaş olmuştur sana 😻 ben normalde çok duygusal olmamakla birlikte hayvan ve çocuklara aşırı hassasım iki çocuğum var küçük bişey olsa deliriyorum hep bu yüzden hayvan da edinmek istemedim. Duygusal bağlam zorluyor beni :KK43: şimdi buranın bahçesini yavru bi kedi mesken yaptı buradayken adını çocuklar pamuk soyadını şeker koydular oldumu pamuk şeker 😍 götürmek istiyorlar ama yaşadığım ev küçük bir de duygusallıktan ziyade alerjik astimiz biz tetikler mi diye düşündüm. Etkiliyor mu öyle tüyleri ?

Ya yesinler o hareketler ne 😍 Öyle bi kötü süreçte ne de iyi gelmiş yoldaş olmuştur sana 😻 ben normalde çok duygusal olmamakla birlikte hayvan ve çocuklara aşırı hassasım iki çocuğum var küçük bişey olsa deliriyorum hep bu yüzden hayvan da edinmek istemedim. Duygusal bağlam zorluyor beni :KK43: şimdi buranın bahçesini yavru bi kedi mesken yaptı buradayken adını çocuklar pamuk soyadını şeker koydular oldumu pamuk şeker 😍 götürmek istiyorlar ama yaşadığım ev küçük bir de duygusallıktan ziyade alerjik astimiz biz tetikler mi diye düşündüm. Etkiliyor mu öyle tüyleri ?
Cok tatli degil mi 😂 aynen canim bana yoldas oldu kedi kizim 😸
Allah bagislasin canim yavrularini 🥰 kedi sevgileri olmasi cok guzel ama alerjik astim gibi bi durum varsa evde sıkıntı olabilir canim o zaman tavsiye etmem size de o cana da yazik olur alip biraksaniz 🥺 beni tuyleri etkilemiyor canim sulu supurgem var haftada bir temizlige de yardimci aliyorum bir ablamiz var tüyü problem degil ama kiyafetlerimde falan oluyor ister istemez cok problem etmiyorum 😂
Uzaktan uzaktan sevsinler o zaman sokaktaki canlarimizi beslesinler ben de sokaktaki kediler icin ayri mama alip geze geze dagitiyorum 🥰

Aynen canim faydasi da yan etkisi de çok. pandemi dolayisiyla kan degerlerime baktiramadim. Musait bir zamanda gidecegim insallah bakalim direnc ne alemde 🤭 doktora sorup baslarim tekrar olmazsa 💞
oyle yapmak lazim aslinda, bana doktor vermisti hayat boyu kullanman lazim demisti kullanmaya basladiktan kisa bi sure sonra hamile kaldim sonra emzirme filan 3 yil kullanamadim sonra da doktora gitmeden kaldigim kutuya devam ettim🤣 benim yaptigim da yanlis aslinda ama saglik ocagi doktoru kullanabilirsin demisti test filan yapmadan aynen devam ediyotum bende ordan..

Çanakkaleli kuzum ben kendim karadenizliyim. Ya resmen ile ilet ettim bu kasaba kadınlarından diğer çanakkaleliler öyle mi bilmiyorum genelleyemem de. En basiti burada komşuları var kadını görmedim selam vermedim diye bir sürü dedikodumu yapmışlar. Ne konularda adım geçiyor görsen. Hiçbiriyle de doğru dürüst muhabbetim yok erkekler kuzu sarması gibi kadınlar adamlarına nasıl bagiriyolar ağızlar küfürlü.ay ne bilim benim kültürume hiç uymuyor. Allah'tan eşim 18 yaşında çıkmış buradan:KK14:
soka girdim suan annem canakkaleli babam istanbullu diye bix memlekeletimizi canakkale biliyoruz benim butun sulalem orali abimin esi de orali ve surwkli gidip gelirim soylediginin ornegini bile duymadim cok sasirdim benim gorduklerim gelinleri ogullarindan once gelir hepsi cok hanim hanimciktir tatli dillidir bir kisinin bir kisiye laf soktugunu bilmem benim esim karadenizli ben senin anlattiklarini onlarda gordum mesela cok sasirdim herkes birbirinin kuyusunu kaziyor hatta esim bile diyo sizin taraf bizimkilere hic benzemiyo filan diye:) demek tamamen aile terbiyesiyle alakali, heryerin iyisi de kotusu de var tabi, ben sansliymisim iyilerinde dogmusum🤣

oyle yapmak lazim aslinda, bana doktor vermisti hayat boyu kullanman lazim demisti kullanmaya basladiktan kisa bi sure sonra hamile kaldim sonra emzirme filan 3 yil kullanamadim sonra da doktora gitmeden kaldigim kutuya devam ettim🤣 benim yaptigim da yanlis aslinda ama saglik ocagi doktoru kullanabilirsin demisti test filan yapmadan aynen devam ediyotum bende ordan..
Faydasi olmus canim sana hamile kalmissin 🥰 su ortam bir durulsun pandemi acisindan yaptiralim testleri aslinda en azindan ne durumdayiz onu görürüz 💞

Eki Görüntüle 2706427
Tipini yedigim 😂😍
cok tontis masallah 😻 benim de iki kizim var biri 8 biri 9 yasinda. anne kiz 🍀💜

Back
X