Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bakıldı koşun matcha yaaaaa 🏇🏇🏇🏇 :rolleyes:

Matcha Çayı Ne İşe Yarar? Klorofil ve antioksidan açısından zengin olan matcha çayının yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Vücuttaki fazla yağların dışarı atılmasını sağlayan bu doğal bitki çayı aynı zamanda yeni yağ oluşumunun da engellenmesine destek sağlar. Bunu tok tutucu özelliği ile gerçekleştirmektedir
Kaptanim surekli kullanim onerilmiyor aman dikkatli kosalim 😂 bende carpinti ve uykusuzluk da yapti bir hafta kullanip mola vermek en guzeli 🥰💞

Ben d diyet yapmiyorum ortim o lafi sevmiyorum saglikli ogunler yapiyorum 😂👍
Sagliksiz canimin istedigi bisey olursa da tadina bakip sporla yakiyorum.
Kendi vucudunu en iyi sen taniyorsun zaten sana ne iyi gelecekse onu yapmak en guzeli 💞
Hadi bakalim matcha etkisi 😂🤸
Aynen öyle dersem diyetteyim ve kisarsam bu kadar veremezdim sanırım. Aha bende öyleyim ye koş spora sonra biz iki orti ne uyumluyuz geri de kalmıyoruz 😅

Namaria Namaria bayıldım bayıldımmmm çok çok tebrik ederim kendine ne büyük iyilik yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun ♥️ resmen küçülmüşsün 🤭 ben başarı hikayemi yazmamıştım çok kıskandım hemen yazmalıyım 😂😂 umarım bütün kıskanmalar böyle olur diyelim 🤩🤩

Linki koyayım kızlarda okusunlar aşka gelsinler benim gibi özensinler 🤗

😘😘

Namaria Namaria bayıldım bayıldımmmm çok çok tebrik ederim kendine ne büyük iyilik yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun ♥ resmen küçülmüşsün 🤭 ben başarı hikayemi yazmamıştım çok kıskandım hemen yazmalıyım 😂😂 umarım bütün kıskanmalar böyle olur diyelim 🤩🤩

😘😘

Ayy cok sevindim canim ya dedim yazsam mi yazmasam mi basari hikayesi icin yuksek kilodayim falan diye ama benimki de basari dedim sonuc olarak 😍🥰
Cok mutlu oldum farkin farkedilmesine ve guzel sozlerine canim sen de yazmalisin biz de ilham almaliyiz 🥰💞😇

Namaria Namaria bayıldım bayıldımmmm çok çok tebrik ederim kendine ne büyük iyilik yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun ♥ resmen küçülmüşsün 🤭 ben başarı hikayemi yazmamıştım çok kıskandım hemen yazmalıyım 😂😂 umarım bütün kıskanmalar böyle olur diyelim 🤩🤩

😘😘

Namaria Namaria ortim sen harikalar yapmış hala daha yapıyorsun 😍 müthiş bi daralma var ve çok farketmişsin yolun açık hedefin yakın olsun 💐

Selammmm kızlarrr ancak gelebildim niyeee :KK14:
3 hafta evde tek başına kalan koca desem anlarsınız değil mi :KK47:

Görünürde herşey çok temizdi sabah detaylara girince anam dedimmm :rolleyes:

tost makinesinde köfte yapmış yağları orda donmuş simsiyahh offfff
Halıya çay dökülmüş halıyı yıkadım yağmurda başladı nasıl kuruyacak bakalım
Dolaba sıvıyağ dökülmüş falan :cry: anasıda yarın köyden gelecekmiş :mad::mad::mad::mad:

bana hiç iyi pazar olmadı size iyi pazarlar 🤭🤭
Ay aynısı oluyor bizde de. Eve giriyorum her şey mis. Nasıl yapıyorsa artık. Ay diyorum canım ne güzel hiç kirletmemişsin. Sonra ayrıntıda
boğuluyorum ☹️.

Namaria Namaria bayıldım bayıldımmmm çok çok tebrik ederim kendine ne büyük iyilik yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun ♥️ resmen küçülmüşsün 🤭 ben başarı hikayemi yazmamıştım çok kıskandım hemen yazmalıyım 😂😂 umarım bütün kıskanmalar böyle olur diyelim 🤩🤩

😘😘

Ay maşallah. Çok güzel ya. Çok klasik olacak ama gerçekten de her şey kafada bitiyor. Tebrik ederim. Yolun kalanını birlikte aşalım inşallah😍 Namaria Namaria

Ay maşallah. Çok güzel ya. Çok klasik olacak ama gerçekten de her şey kafada bitiyor. Tebrik ederim. Yolun kalanını birlikte aşalım inşallah😍 Namaria Namaria
Cok teşekkür ediyorum canim guzel dileklerin icin 😍💞 kafada inanmak ve harekete gecmek bu isin anahtari bence de insallah beraberce hedeflerimize ulasiriz🥰 👍

Back
X