- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.781
günaydın
cuma:74.40
pazartesi:74.30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuttuuuum yola çıktık biz yarın olur mu demiPazartesi kilo bildirimlerini bekliyorm kızlar kendi içimizde olduğu için fotoğraf not vs olmak zorunda değil :)
Aslında hiç farketmedim ben. Bu listede tükettiklerim; çay, kahve ve bol meyveRegline yakın oluyordu değil mi
Peki bunları yiyince ağrını başlatan/artıran şeyleri farkettin mi? Belki denemişsindir metabolizman nasıl tepki
- Peynir ( sert, yıllanmış, tütsülenmiş ve bekletilmiş tuzlu olanlar)
- Alkollü içecekler
- Sakatatlar (karaciğer, beyin, böbrek, işkembe, sucuk, salam, sosis, pastırma gibi şarküteri ürünler)
- Deniz ürünleri (kalamar, karides, midye)
- Konserve besinler
- Turunçgiller (portakal, mandalina, greyfurt, limon)
- Yağlı ve baharatlı yiyecekler
- Kafeinli içecekler (çay, kahve, asitli içecekler)
- İncir, kuru üzüm, avokado, muz, kırmızı erik, çikolata, maya.
- Ekşi krema
- Fıstık ezmesi
- Kuru meyve içeren ekmekler
- Bazı baklagiller (kuru fasulye, mercimek ve soya ürünleri
veriyor![]()
Anladığım kadarıyla diğer takımlar yaptı görüntülü ye dönünce bak rakamlar düştü kolpa mıydı gibi bi düşünce mi olmuş kendilerindeKızlar geçen hafta @SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü @mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü @kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı![]()
Günaydın Eline sağlık canım
B bebeqimyoldamrc sayfada etkin değilsin menü yazmıyorsun bu şekilde takıma giremezsin bilgin olsun canım hastalık vs özel bir durumun varsa o ayrı
Merhaba
Tesekkur ederim canim sanirim evet.Çok geçmiş olsun üşüttü mü
Merhaba sevgili ortağım bakamadım ama umarım zaman yaratıp bu hafta bakarım. Evde kriz hali devam işe geldim ama ayrılmayı da düşünüyorum, kafamız karışık oldukça.@ayvacicegi ortağım neden menü atmadın. akşam farkettim ama sabah atarsın diye düşünmüştüm. umarım önemli birşey yoktur.
Sagol canimGeçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin
73.8Pazartesi kilo bildirimlerini bekliyorm kızlar kendi içimizde olduğu için fotoğraf not vs olmak zorunda değil :)
Tebrikler canımGünaydınlaar
Cuma kilom: 68.2
Bugün kilom 67.5
Mehfam
Cherry Mom
yarın Adana yolcusuyum bi gece kalıcaz yarın sabahki kilomu tekrar söylerim
Perşembe de yine şok diyet tarzı olur sanırım![]()
Harikagünaydın
Tebrikler çok iyi canımCuma : 64.9
Bugün: 64.4
Zorunlu olduğu için değilde hatıra olsun diye bırakayım fotoyu. Tel.den hemen siliyorum eşim görmesin diye. Söylemiyorum kilocuklarımı kimseye. Arada msjı açıp bakarım.
Doğru dün sitede bakım vardı sende ona denk geldin anlaşılan tamam canım biraz daha aktif görelim isteriz seni aramızdaDün yazmak için girdiğimde sitede sorun vardı önceki gün unutmuşum dikkat ederim
Bugün olmasıda iyi ya cuma olaydı73.8
Yani artidayim
Ama regl 4 gun gecikdi bugun oldu.
Yani cumaya eksi gelicem
Olur tabi canımUnuttuuuum yola çıktık biz yarın olur mu demi
Doğru dün sitede bakım vardı sende ona denk geldin anlaşılan tamam canım biraz daha aktif görelim isteriz seni aramızda![]()
Bi bak bakalım cnm paylaşmak istersen de sevinirim deneyinceAslında hiç farketmedim ben. Bu listede tükettiklerim; çay, kahve ve bol meyve
Ama regle yakın tutar illaki. Bir de çok moralimi bozarsam üzülürsem falan..
Yiyecek hususunda bi kontrol edeyim bundan sonra. Teşekkür ederim![]()
Sıkıntı olacak bir durum yok sadece menü yazamaz sayfayada giremezsen uzun vadede kilo veremezsin. Takım kurallarımız da belli okuduğunu düşünmüştüm ama tekrar bir göz at istersen 1.sayfada canımBen sizin kadar sık yazamıyorum bizim işler çok oluyor köyde oturdugumuzdan sıkıntı olacak çıkarım sorun değil benim icin