Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Regline yakın oluyordu değil mi :KK66:
  • Peynir ( sert, yıllanmış, tütsülenmiş ve bekletilmiş tuzlu olanlar)
  • Alkollü içecekler
  • Sakatatlar (karaciğer, beyin, böbrek, işkembe, sucuk, salam, sosis, pastırma gibi şarküteri ürünler)
  • Deniz ürünleri (kalamar, karides, midye)
  • Konserve besinler
  • Turunçgiller (portakal, mandalina, greyfurt, limon)
  • Yağlı ve baharatlı yiyecekler
  • Kafeinli içecekler (çay, kahve, asitli içecekler)
  • İncir, kuru üzüm, avokado, muz, kırmızı erik, çikolata, maya.
  • Ekşi krema
  • Fıstık ezmesi
  • Kuru meyve içeren ekmekler
  • Bazı baklagiller (kuru fasulye, mercimek ve soya ürünleri
Peki bunları yiyince ağrını başlatan/artıran şeyleri farkettin mi? Belki denemişsindir metabolizman nasıl tepki
veriyor :KK66:
Aslında hiç farketmedim ben. Bu listede tükettiklerim; çay, kahve ve bol meyve
Ama regle yakın tutar illaki. Bir de çok moralimi bozarsam üzülürsem falan..
Yiyecek hususunda bi kontrol edeyim bundan sonra. Teşekkür ederim 😊

Kızlar geçen hafta @SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü @mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü @kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı :KK14:
Anladığım kadarıyla diğer takımlar yaptı görüntülü ye dönünce bak rakamlar düştü kolpa mıydı gibi bi düşünce mi olmuş kendilerinde

Günaydın Eline sağlık canım ♥️

B bebeqimyoldamrc sayfada etkin değilsin menü yazmıyorsun bu şekilde takıma giremezsin bilgin olsun canım hastalık vs özel bir durumun varsa o ayrı

Dün yazmak için girdiğimde sitede sorun vardı önceki gün unutmuşum dikkat ederim

ayvacicegi ayvacicegi nasılsın ? Ne durumdasınız merak ettim geride kaldı mı sorunlar 🙄
Merhaba

Öncelikle kilom sabit.

Sorduğun için teşekkür ederim kaptan, iş konusuna karar vermeye çalışıyoruz devam etmeli miyim yarım gün diye.. Maalesef bir şey olunca geriye dönülmüyor ama atlatmaya çalışıyoruz.

@ ayvacicegi ayvacicegi ortağım neden menü atmadın. akşam farkettim ama sabah atarsın diye düşünmüştüm. umarım önemli birşey yoktur.
Merhaba sevgili ortağım bakamadım ama umarım zaman yaratıp bu hafta bakarım. Evde kriz hali devam işe geldim ama ayrılmayı da düşünüyorum, kafamız karışık oldukça.

Ben sizin kadar sık yazamıyorum bizim işler çok oluyor köyde oturdugumuzdan sıkıntı olacak çıkarım sorun değil benim icin
Sıkıntı olacak bir durum yok sadece menü yazamaz sayfayada giremezsen uzun vadede kilo veremezsin. Takım kurallarımız da belli okuduğunu düşünmüştüm ama tekrar bir göz at istersen 1.sayfada canım

Back
X