• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım benim. Tabi yandan olunca daha ince çıkmışım ama ben kilomu pek belli etmiyorum gerçekten. İçime içime alıyorum kiloları galiba 😂😂 Diyetisyen bile şaşırmıştı kiloma. O yüzden 65 te kalabilsem bana yeter. Fazlasında gözüm yok valla😂
Yok ben daha çok gaza geliyorum zayıf duruyorsun dendikçe😂😂
Vücudun sıkı demekki çok büyük avantaj bencede 65 te çok iyi olur 🤩🤩

Sorma etsek ne kadar edeceğiz aynı evde gelme denmiyor e 2 sene oldu gelmediler de zaten görümcemi severim ama keşke düşünse Biraz :KK43:
Oğlu biraz arıza orda tek bırakamıyor mecbur o da gelecek 🤷
Yok canım kimse düşünmüyor artık. Saldı iyice millet. Korku sıfır. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum.
K. Validem de anjio oldu ya doldu doldu geldi ziyaretçiler. Güya hasta mesela😕

Yok canım kimse düşünmüyor artık. Saldı iyice millet. Korku sıfır. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum.
K. Validem de anjio oldu ya doldu doldu geldi ziyaretçiler. Güya hasta mesela😕
Vah vah 😔 bizi bu cehalet öldürecek zaten

Arkadaşımın KV ve kp kovid oldu adamı hâlâ evde tutamıyorlar hasta oluyor ben gideyim geçmiş olsuna diyor cenaze oluyor ben gideyim diyor 🤷 en son filyasyon ekibi evde olup olmadıklarını kontrol için gelmiş amca camdan el salla bize yeteer dmişler adam ell sallamış çaya gelin çocuklar demiş 🤭🤭🤭

Vah vah 😔 bizi bu cehalet öldürecek zaten

Arkadaşımın KV ve kp kovid oldu adamı hâlâ evde tutamıyorlar hasta oluyor ben gideyim geçmiş olsuna diyor cenaze oluyor ben gideyim diyor 🤷 en son filyasyon ekibi evde olup olmadıklarını kontrol için gelmiş amca camdan el salla bize yeteer dmişler adam ell sallamış çaya gelin çocuklar demiş 🤭🤭🤭
Vallahi gülüyorum artık böylelerine ama sinirden.
Kaç kişiyi tehlikeye atıyorlar, kul hakkına giriyorlar.

Vallahi gülüyorum artık böylelerine ama sinirden.
Kaç kişiyi tehlikeye atıyorlar, kul hakkına giriyorlar.
Sorma trajikomik yaa cahillik işte bahsettiğim adamın kendi öz babası vefat etti covidden hâlâ anlamadı durumu şaka gibi geliyor millete 🙄

Kolesterollük birşey de yemiyorsun aslında çok garip şaşırdım 🙄 iyiki ertelemedin dediğin gibi canım
vucuttaki yag orani fazla oldugu icin mi oluyo ne bilim... doktor daha iyi bilir. kotu kolestrolum hep yuksek olurdu benim ama bu kadar hic yukselmemisti... diyet yaparken diyet verilecek bana anlasilan🤣

doktora iyi ki gitmisim, tahlilleri online takip ediyorum cikmis bazilari kotu kolestrol almis basini gitmis...

istanbulsa beni en korkutan deprem meselesi aslinda, depreme dayaniksiz ve eski yapilardan korkuyorum, yeni yapilarin fiyatlari malum, evin ici halledilebilir bisey aslinda, 20-30 binlira harcasan yenilersin nolcak ki, ama iste depreme dayanikliligi vs de var isin icinde. eski evleri o yuzden kafadan eledim acikcasi...

kismet tabi, pandemi cikmamis olsaydi suan hayatim bambaska olacakti, pandemi bizi maddi olarak cok buyuk yikima ugratti nerdeyse %50 bir dusus yasadik.... ve pandemi bitmeden de toparlanmaz muhtrmelen... allah hepimizin yardimcisi olsun bu gunumuze sukur diyelim ne yapalim
Evet canım ya deprem olayı beni çok korkutuyor İzmitte deprem yaşamış biri olarak. Eşim mimar çok titizdir bu konuda. ev alırken çok araştırmıştı. Biz de o yüzden böyle biraz şehrin dışından almak durumunda kaldık. Ev fiyatları malum İstanbulda. Ödemeler bitene kadar sıkıntı çekeceğiz artık. Sonra rahatlarız inşallah.

vucuttaki yag orani fazla oldugu icin mi oluyo ne bilim... doktor daha iyi bilir. kotu kolestrolum hep yuksek olurdu benim ama bu kadar hic yukselmemisti... diyet yaparken diyet verilecek bana anlasilan🤣
Canım benim de çok çok zayıf bir tanıdığımın kolesterolü yüksek çıkmıştı. Çok şaşırmıştım. Neden oluyor ki acaba

Ben yumurta yiyemiyorum bi süredir midemi bulandırıyor canim

Kötüyüm çok çok çok kanamam var
Ve haliyle yatıyorum sürekli
O bildiğiniz hasta pedleri var ya onları kullanıyorum
Bence geçecek ama zor geçecek gibi
Çok geçmiş olsun canım. Bitsin gitsin inşallah biran önce😔

Back
X