- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.501
Daha geçen sayılır. Hemde dinç ise. Duramıyor demekki maşallah55 yaşında dinçtir koca fındık tarlasını halletti geldi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha geçen sayılır. Hemde dinç ise. Duramıyor demekki maşallah55 yaşında dinçtir koca fındık tarlasını halletti geldi :))
Vücudun sıkı demekki çok büyük avantaj bencede 65 te çok iyi olurEvet canım benim. Tabi yandan olunca daha ince çıkmışım ama ben kilomu pek belli etmiyorum gerçekten. İçime içime alıyorum kiloları galibaDiyetisyen bile şaşırmıştı kiloma. O yüzden 65 te kalabilsem bana yeter. Fazlasında gözüm yok valla
Yok ben daha çok gaza geliyorum zayıf duruyorsun dendikçe![]()
Ay benim evde oturuyor amaaa çayını doldurmaz bana uzatırDaha geçen sayılır. Hemde dinç ise. Duramıyor demekki maşallah
Yok canım kimse düşünmüyor artık. Saldı iyice millet. Korku sıfır. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum.Sorma etsek ne kadar edeceğiz aynı evde gelme denmiyor e 2 sene oldu gelmediler de zaten görümcemi severim ama keşke düşünse Biraz
Oğlu biraz arıza orda tek bırakamıyor mecbur o da gelecek![]()
İşte "gelin" yapsın diye düşünenlerden biri demekkiAy benim evde oturuyor amaaa çayını doldurmaz bana uzatırotur otur ağrıdı her yanım diyor kalk yardım et diyemiyorum
![]()
Vah vahYok canım kimse düşünmüyor artık. Saldı iyice millet. Korku sıfır. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum.
K. Validem de anjio oldu ya doldu doldu geldi ziyaretçiler. Güya hasta mesela![]()
Ay ay inşallah canımVücudun sıkı demekki çok büyük avantaj bencede 65 te çok iyi olur![]()
Evetİşte "gelin" yapsın diye düşünenlerden biri demekki
Vallahi gülüyorum artık böylelerine ama sinirden.Vah vahbizi bu cehalet öldürecek zaten
Arkadaşımın KV ve kp kovid oldu adamı hâlâ evde tutamıyorlar hasta oluyor ben gideyim geçmiş olsuna diyor cenaze oluyor ben gideyim diyoren son filyasyon ekibi evde olup olmadıklarını kontrol için gelmiş amca camdan el salla bize yeteer dmişler adam ell sallamış çaya gelin çocuklar demiş
![]()
Çok iyi anlıyorum canımEvetaynen öyle çok hoşuna gidiyor
Sorma trajikomik yaa cahillik işte bahsettiğim adamın kendi öz babası vefat etti covidden hâlâ anlamadı durumu şaka gibi geliyor milleteVallahi gülüyorum artık böylelerine ama sinirden.
Kaç kişiyi tehlikeye atıyorlar, kul hakkına giriyorlar.
Bitmeyecek bence bu virüsSorma trajikomik yaa cahillik işte bahsettiğim adamın kendi öz babası vefat etti covidden hâlâ anlamadı durumu şaka gibi geliyor millete![]()
vucuttaki yag orani fazla oldugu icin mi oluyo ne bilim... doktor daha iyi bilir. kotu kolestrolum hep yuksek olurdu benim ama bu kadar hic yukselmemisti... diyet yaparken diyet verilecek bana anlasilanKolesterollük birşey de yemiyorsun aslında çok garip şaşırdımiyiki ertelemedin dediğin gibi canım
islak odunla dovesim.geliuo heArtı görümcemin çocuğu 17 yaşında antalyada cafede garsonluk yapıyor off hiç istemiyorum gelmesini genç adam maske bile takmıyor doğru düzgün hayat ona güzel akıl bir karış havada
Evet canım ya deprem olayı beni çok korkutuyor İzmitte deprem yaşamış biri olarak. Eşim mimar çok titizdir bu konuda. ev alırken çok araştırmıştı. Biz de o yüzden böyle biraz şehrin dışından almak durumunda kaldık. Ev fiyatları malum İstanbulda. Ödemeler bitene kadar sıkıntı çekeceğiz artık. Sonra rahatlarız inşallah.doktora iyi ki gitmisim, tahlilleri online takip ediyorum cikmis bazilari kotu kolestrol almis basini gitmis...
istanbulsa beni en korkutan deprem meselesi aslinda, depreme dayaniksiz ve eski yapilardan korkuyorum, yeni yapilarin fiyatlari malum, evin ici halledilebilir bisey aslinda, 20-30 binlira harcasan yenilersin nolcak ki, ama iste depreme dayanikliligi vs de var isin icinde. eski evleri o yuzden kafadan eledim acikcasi...
kismet tabi, pandemi cikmamis olsaydi suan hayatim bambaska olacakti, pandemi bizi maddi olarak cok buyuk yikima ugratti nerdeyse %50 bir dusus yasadik.... ve pandemi bitmeden de toparlanmaz muhtrmelen... allah hepimizin yardimcisi olsun bu gunumuze sukur diyelim ne yapalim
Canım benim de çok çok zayıf bir tanıdığımın kolesterolü yüksek çıkmıştı. Çok şaşırmıştım. Neden oluyor ki acabavucuttaki yag orani fazla oldugu icin mi oluyo ne bilim... doktor daha iyi bilir. kotu kolestrolum hep yuksek olurdu benim ama bu kadar hic yukselmemisti... diyet yaparken diyet verilecek bana anlasilan![]()
Çok geçmiş olsun canım. Bitsin gitsin inşallah biran önceBen yumurta yiyemiyorum bi süredir midemi bulandırıyor canim
Kötüyüm çok çok çok kanamam var
Ve haliyle yatıyorum sürekli
O bildiğiniz hasta pedleri var ya onları kullanıyorum
Bence geçecek ama zor geçecek gibi
Yapmıştır o birşeyler
Olabilir diyetten önce çok mu yağlı yiyordun?vucuttaki yag orani fazla oldugu icin mi oluyo ne bilim... doktor daha iyi bilir. kotu kolestrolum hep yuksek olurdu benim ama bu kadar hic yukselmemisti... diyet yaparken diyet verilecek bana anlasilan![]()