• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam arkadaslar, bugün spor yapmayı planlıyorsunuz demi💪💪

Hadi kalkalım yapalım sporumuzu yağları atalım.

Bana ev işlerini yapmak için bir motivasyon bir kıvılcım verin yaa.
Çok işim var ama sevmiyorum zaten daha başlar başlamaz isteksizlikle beraber yorgunluk da başlıyor, hemen yoruluyorum.
Ve bir de iyi tutan bir pandispanya biliyor musunuz. Youtube da çok çeşit var ama ben ilk defa yapacam😰
Selammm tatlımmm

Ben şimdi yürüyüşten geldimm 🤩🤩 akşamda bisiklete binerim kayınvalidem gitti :rapci:

İş için yapılacak ne var yaz burayada akşam yapıp yapmadığını teftiş edelim 🤭🤭 ödev gibi olsun sana 🤣🤣 belki teşvik olur 👀 yapmazsa kaynana gelin programlarındakiler gibi yuhhhlarızzz :)))

Pandispanya bende hiç yapmadım canım 🙈 kirmizigitar kirmizigitar ustasıdır sanırsam

65 dk eliptik yaptım leğen kemiğimi hissetmiyorum çok acıyor çok mutluyum 😍

Ev işine nerden başlayayım, kesin başlayacam yerde kalacağım için en önemlisi olmalı, (giysileri katlama, silme süpürme, mutfak, Wc, banyo kurabiye pasta filan yapmam lazım)
Normalde ben kukuman kuşu gibi 10 saat oturdugum yerde dertli dertli düşünüp kalkar ve bunlardan ancak birini yapabilirim bir günde.😭😭😭
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım yapılacaklar bunlar, ama yapacak kişi ben oldugum için ödev nasıl olur bilemedim. Ağlamak istiyorum yaaa😭😭
Hayır git taş taşı akşama kadar deseler yaparım yani o kadar sevmiyorum şu işleri.

ayyy tam bi takım lideri olmandan belli can kaptanm :KK25:ama mükemmellik takıntın da var sanki ya da tam başarı
Koçların içi öyle temizdir ki ama bi sorun olduğunda da çabucak çözmek isterler ve içgüdüleriyle ve fevri hareket edebildikleri için oturup karşılıklı hatalardan konuşmak zordur:KK4: oyy belki yükseleniniz dengeler bunu kapticimm
Yo yo doğru kolay kolay hatamı kabul edemem :olamaz: burcumu fena taşıyorum 🤭

Annem koç eşim koç ben koç 3 müz yan yana geldi mi hep zıtlaşıyoruz herkes kendi lafını kabul ettirmeye çalışıyor :-):KK3:

65 dk eliptik yaptım leğen kemiğimi hissetmiyorum çok acıyor çok mutluyum 😍

Ev işine nerden başlayayım, kesin başlayacam yerde kalacağım için en önemlisi olmalı, (giysileri katlama, silme süpürme, mutfak, Wc, banyo kurabiye pasta filan yapmam lazım)
Normalde ben kukuman kuşu gibi 10 saat oturdugum yerde dertli dertli düşünüp kalkar ve bunlardan ancak birini yapabilirim bir günde.😭😭😭
E bu saat oldu anca spor mu yaptın gıııııııııı:))))
Şaka yapıyorum çocuklar yeter 🙈
Pasta kurabiye niye diyeceğim kutlamamı var ? Önce onları fırına ver bari onlar pişerken evi süpür sil giysilride oturup dinlenirken katla 🤭

Selammm tatlımmm

Ben şimdi yürüyüşten geldimm 🤩🤩 akşamda bisiklete binerim kayınvalidem gitti :rapci:

İş için yapılacak ne var yaz burayada akşam yapıp yapmadığını teftiş edelim 🤭🤭 ödev gibi olsun sana 🤣🤣 belki teşvik olur 👀 yapmazsa kaynana gelin programlarındakiler gibi yuhhhlarızzz :)))

Pandispanya bende hiç yapmadım canım 🙈 kirmizigitar kirmizigitar ustasıdır sanırsam
Kayın valide olayının bitmesi iyi olmuş🙂
Bak böyle unsurlar olsa çevremde zaten iş yapmak istemesem de mecbur yaparım sanırım😂 ama ağlaya ağlaya cidden bildiğin hüngür hüngür ağlama😭

Kayın valide olayının bitmesi iyi olmuş🙂
Bak böyle unsurlar olsa çevremde zaten iş yapmak istemesem de mecbur yaparım sanırım😂 ama ağlaya ağlaya cidden bildiğin hüngür hüngür ağlama😭
Valla bugün bende hiç iş yapmadım ondan yatışşşş ✌️
Hadi seni tutmayayım kurabiyeden başla bence 🤗🤗

E bu saat oldu anca spor mu yaptın gıııııııııı:))))
Şaka yapıyorum çocuklar yeter 🙈
Pasta kurabiye niye diyeceğim kutlamamı var ? Önce onları fırına ver bari onlar pişerken evi süpür sil giysilride oturup dinlenirken katla 🤭
Aynen kaptanım ancak kalkıp spor-duş olayını bitirdim. O sırada eşin kahvaltı hazırlamış kahvaltı yaptım şuan demliğin dibini görmeye çabalıyorum. Koltuğa yapıştım yani birazdan kalkıp söylediğiniz gibi başlayayım bakalım nolcak. Zaten tereyağını buzluktan çıkarmamışım kurabiye yattı bile.
Çocuğumun doğum günü için bu dertli depresyonlu telaşım😔

Aynen kaptanım ancak kalkıp spor-duş olayını bitirdim. O sırada eşin kahvaltı hazırlamış kahvaltı yaptım şuan demliğin dibini görmeye çabalıyorum. Koltuğa yapıştım yani birazdan kalkıp söylediğiniz gibi başlayayım bakalım nolcak. Zaten tereyağını buzluktan çıkarmamışım kurabiye yattı bile.
Hımmmmm şimdi anladım e ozman bismillah de başla sonra açılırsın 🤭🤭 bana öyle oluyor 🤣 şimdiden nice güzell yılları olsun evladının ❤️

Sorma esra kaptanım telefonum çöktü onca fotolarım gitti anca bilgisayarı acabildim, dün ikindi vakti yürüyüşe çıktım youtube müzik felan derken ekran da ingilizce yazılar çıktı hop ekran değişmedi hemen eve geldim eşim 2 saat versiyonlar sistemler uğrastı olmadı. kv nin teli vardı o da bozuk ve cok amatör gece saati onu bulduk neyseki arama yapabiliyor onda da kk değil whatsapı bile bugün zor kurdum bütün no larım gitmiş yani anlayacğın pc den girmem gerekecek. Pazartesi servise gidecek. Duyurulur oppo nun yanından dahi geçmeyin. Gözünü seveyim ıphone :mad:
Aa üzüldüm canım Allah başka dert vermesin
Ben ıphone da sevmiyorum kıl telefon şarjı ona has birşey göndercem desen dosya belge göndermek zor almak zor garip garip
Xiomi den memnunum eşimde bende ona geçtik yıllardır sorunsuz ☺️ böyle dedim diye yarın bozulur bu meret :-)

Sorma esra kaptanım telefonum çöktü onca fotolarım gitti anca bilgisayarı acabildim, dün ikindi vakti yürüyüşe çıktım youtube müzik felan derken ekran da ingilizce yazılar çıktı hop ekran değişmedi hemen eve geldim eşim 2 saat versiyonlar sistemler uğrastı olmadı. kv nin teli vardı o da bozuk ve cok amatör gece saati onu bulduk neyseki arama yapabiliyor onda da kk değil whatsapı bile bugün zor kurdum bütün no larım gitmiş yani anlayacğın pc den girmem gerekecek. Pazartesi servise gidecek. Duyurulur oppo nun yanından dahi geçmeyin. Gözünü seveyim ıphone :mad:
Aaa ne diyorsun daha yeni oppo aldim birkac gün önce 😳

Tövbee tövbee ne kadar iyi tanımışlar :KK48: ama geliceğdim yürüyüşde onun içindi walk değildi :-) Geçende dedim ya sevinçli bi haber aldık Eşim memur oldu tbmm nin istanbul ayagında onu dün akşam evde hamburger yaparak bi süpriz yapayım dedim hesabım köfteyi yemekti bana eşlik etmiceksen yapmasaydın dedi bende dünden razı :KK23: ama iki öğündü dün yürüyüşte de 4500 adımda kaldım çökmeden :KK14:
Hayirli ugurlu olsun isi rast gitsin esinin.

Selam arkadaslar, bugün spor yapmayı planlıyorsunuz demi💪💪

Hadi kalkalım yapalım sporumuzu yağları atalım.

Bana ev işlerini yapmak için bir motivasyon bir kıvılcım verin yaa.
Çok işim var ama sevmiyorum zaten daha başlar başlamaz isteksizlikle beraber yorgunluk da başlıyor, hemen yoruluyorum.
Ve bir de iyi tutan bir pandispanya biliyor musunuz. Youtube da çok çeşit var ama ben ilk defa yapacam😰
Ay canım nasıl gidiyor işler. benden hayır gelmez bugün sana🤭 benim off günüm.pillerimi çıkarıp koydum kenara 😂 bi pazara gidip biraz sebze alabilirsem karlı sayacağım kendimi. Hiç sevmiyorum böyle tembel pazarları ama böyle oldu bu pazar :uykucu:

Oyyy doğumgünü kutlu olsun şekerin rabbim güzel mutlu sağlıklı huzurlu ömürler versin inşaallah cnm :KK200:

Ay anam ne güzel muhabbet dönmüş gece buralarda benden pireler uçuşurken😂 Ay ben de ikizlerim, hep gömerler. İki yüzlü ikizler lafını çok duydum 😂😂 yükselenim de akrep ama öyle kulaktan duyma bilgiler benimkiler. Hele Ay burcu falan diyorsunuz ya ilk defa duydum. Eşim de aslandır ve çok iyi anlaşırız. Bir onu biliyorum 😂😂
İkiyüzlü değil aslında ama verdiğin sözü çabuk unutabildiği için ve başkalarıyla da görüşüp samimi olunca yani çok arkadaşı olduğu ve hareketli yaşadığı için kıskanıyorlar ondan :D Yükselen de akrepse oy oy oy zekan zehir gibidir senin ve biraz da haylaz ve kurnaz olduğunu düşünürüm :KK48:(alınmadın di mi kuzum)
sadık olunca bi de arada pohpohlayınca aslan erkeği de kopamaz zaten ;) ve enerjisine en uyan burçlardan biri ikizler ,ikisi de hareketli macera sever ve eğlencelii :rapci:

Back
X