• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaarrr aa astroloji yapmışınız ben bir Yay eşim de bir Yengeç ise varın siz düşünün uyumumuzu :KK14: Sizi seviyorum bana ayrılan süreninn sonuna geldim hazırlanacak koca çanta iki çocukla toplu taşıma heyecanı felan sanırım bütün egzersizlere bedel :KK48: akşam geliciğim kardeşimden pc yi artık ne şekilde alırsam​
Evet öyle bildiğimiz kadar ve eğlenmek amaçlı :KK48:
valla uyum mu? beynim yandı kuzum :confused: :KK57:

BU HAFTA HEP BİRLİKTE HEDEFLERİ TAMAMLIYORUZ KIZLAR 🤩🤩🤩 BEKLEMEK VAKİT KAYBETMEK YOK ☀️☀️

🎯23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU 🎯
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81,2​
???​
70,1​
69.5​
67,6​
67,4​
81,4​
80,8​
51,4​
???​
62​
???​
73,8​
73.5​
72,8​
72,3​
99,5​
98,6​
64​
63​
58.8​
58.5​
76.8​
75.9​
67,2​
??​
52,2​
???​
91,4​
90.5​

BU HAFTA HEP BİRLİKTE HEDEFLERİ TAMAMLIYORUZ KIZLAR 🤩🤩🤩 BEKLEMEK VAKİT KAYBETMEK YOK ☀️☀️

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81,2​
???​
70,1​
69.5​
67,6​
67,4​
81,4​
80,8​
51,4​
???​
62​
???​
73,8​
73.5​
72,8​
72,3​
99,5​
98,6​
64​
63​
58.8​
58.5​
76.8​
75.9​
67,2​
??​
52,2​
???​
91,4​
90.5​
Tum hedefler gayet gercekci bence 👍
Bu hafta herkes hedefine ulasacak insallah hissediyorum 🦸

Merhaba arkadaşlar bugün hem dinlendim hem de evde cok bisey kalmamisti et tarzi kahvaltilik vs. alisverise gitmeye de usendim arac da yok sanal market uygulamalari kullanan arkadasim vardi memnunmus bi deneyim dedim 3-5 arasi teslimat diyordu 5 e dogru getirdiler guzelce onlari yerleştirdim yemek hazirladim 30 dk kol egzeriszi yaptim halim olursa da 8 gibi salona gider biraz yuruyus eliptik falan yaparim yarin da mesai sonrasi diyetisyen randevum var yeni diyetisyen bakalim insallah iyi gecer 🥰💞

Merhaba arkadaşlar bugün hem dinlendim hem de evde cok bisey kalmamisti et tarzi kahvaltilik vs. alisverise gitmeye de usendim arac da yok sanal market uygulamalari kullanan arkadasim vardi memnunmus bi deneyim dedim 3-5 arasi teslimat diyordu 5 e dogru getirdiler guzelce onlari yerleştirdim yemek hazirladim 30 dk kol egzeriszi yaptim halim olursa da 8 gibi salona gider biraz yuruyus eliptik falan yaparim yarin da mesai sonrasi diyetisyen randevum var yeni diyetisyen bakalim insallah iyi gecer 🥰💞
inşallah güzel geçer iyi gelir sana cnm :KK200:

İkiyüzlü değil aslında ama verdiğin sözü çabuk unutabildiği için ve başkalarıyla da görüşüp samimi olunca yani çok arkadaşı olduğu ve hareketli yaşadığı için kıskanıyorlar ondan :KK70: Yükselen de akrepse oy oy oy zekan zehir gibidir senin ve biraz da haylaz ve kurnaz olduğunu düşünürüm :KK48:(alınmadın di mi kuzum)
sadık olunca bi de arada pohpohlayınca aslan erkeği de kopamaz zaten :KK66: ve enerjisine en uyan burçlardan biri ikizler ,ikisi de hareketli macera sever ve eğlencelii :rapci:
Ay hep kıskandılar bizi yaa. Bence de ondan bu gömmeler :KK48: Yani gerektiğinde kurnaz olabilirim tabi ama olmamayı tercih ediyorum. :KK48: Kurnazlık benim ahlak anlayışıma uymuyor yoksaaa biz de biliriz yani yapmayı.:KK70:Genel anlamda bana uyuyor galiba ikizler burcu. Zeka, zehir falan deyince de bir hoşuma gitti yani:KK70:
Eşimle şükür bir uyumumuz var. Çok uzun bir geçmişimiz var, belki ondan bilemiyorum. Pohpohlanmayı sevdiği de doğrudur. :KK48:

takviye önerdi mi cnm? balık yağı tarzı
Allah doktorumuzdan razı olsun balık yağı ve multivitamin verdi. Tırnakları da kırılıyordu 1 hafta oldu kullanali iştahında belirgin artış oldu. Yenidoğan dan beri doktorumuz zaten. Önceden de balık yağı veriyordum bilindik bi markaydı bu defa möllers aldım. Onun mu etkisi vitaminin mi bilmiyorum

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81,2​
???​
70,1​
69.5​
67,6​
67,4​
81,4​
80,8​
51,4​
???​
62​
???​
73,8​
73.5​
72,8​
72,3​
99,5​
98,6​
64​
63​
58.8​
58.5​
76.8​
75.9​
67,2​
??​
52,2​
???​
91,4​
90.5​
Amin diyelim dua olsun:rolleyes:

Sonunda iyi haber gelmiş çok sevindim canım günbegün daha iyi olacaksın inşallah ♥️

Kızınada maşallah annesine moral vermiş ne güzel minnoş :nazar:
Biraz rahatladım. Hasta bezinden depend e geçiş yaotim bakalım
Sabah ta kızımın 2 yas ve bexero aşısı var
Onu da atlattık mi değme keyfime

Ay hep kıskandılar bizi yaa. Bence de ondan bu gömmeler :KK48: Yani gerektiğinde kurnaz olabilirim tabi ama olmamayı tercih ediyorum. :KK48: Kurnazlık benim ahlak anlayışıma uymuyor yoksaaa biz de biliriz yani yapmayı.:KK70:Genel anlamda bana uyuyor galiba ikizler burcu. Zeka, zehir falan deyince de bir hoşuma gitti yani:KK70:
Eşimle şükür bir uyumumuz var. Çok uzun bir geçmişimiz var, belki ondan bilemiyorum. Pohpohlanmayı sevdiği de doğrudur. :KK48:
yo kötü anlamda demedim cnm yani karşındakini ikna etmek istediğin bi konu varsa bi yolunu şirin bi şekilde bulman anlamında :KK54:

Allah doktorumuzdan razı olsun balık yağı ve multivitamin verdi. Tırnakları da kırılıyordu 1 hafta oldu kullanali iştahında belirgin artış oldu. Yenidoğan dan beri doktorumuz zaten. Önceden de balık yağı veriyordum bilindik bi markaydı bu defa möllers aldım. Onun mu etkisi vitaminin mi bilmiyorum
HArika cnm :KK76: vitaminler de eklenince etkisini artırmıştır süper:KK9:

yo kötü anlamda demedim cnm yani karşındakini ikna etmek istediğin bi konu varsa bi yolunu şirin bi şekilde bulman anlamında :KK54:
Yok canım hiç yanlış anlamadım. 😘Takılıyorum sadece. Ve gerçekten de var öyle bir tarafım. İsabetli bir yorum yaptın yani 😂😂 Ama bu yönümün farkındayım, ve kullanmamayı tercih ediyorum. Sonuçta sahip olduklarımız değil onları kullanma şeklimiz kim olduğumuzu belirliyor. Yani ben öyle düşünüyorum. Ama az biraz kurnaz olduğumuz doğrudur yani 😂😂😂

Biraz rahatladım. Hasta bezinden depend e geçiş yaotim bakalım
Sabah ta kızımın 2 yas ve bexero aşısı var
Onu da atlattık mi değme keyfime
Hadi bakalım iyi geçer inşallah
Biizmde 4 yaş aşımız var ilkokul 1de yapılan aşıyı 4 yaşa indirmişler 🙈 kasım sonunda ona gideceğiz şimdiden onu düşünüyorum 🙄🙄

Selam canım üşengeçlik sardı mı bakayım 👀
Kim galip geldi :))

Yarın iyi geçer inşallah ♥️

Back
X