- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.781
Biz hep kaldıkEvet çokk canım kimler geldi kimler geçti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hep kaldıkEvet çokk canım kimler geldi kimler geçti![]()
Patatesi kesersekSabah
Biraz kizarmis patates
4 zeytin, biraz tulum peyniri 2 ceri domates, 1 salatalık sekersiz çay
Öğlen
Su
Aksam
2 yk etli pirinc pilavi
1 kase nohut ve salata
Ve 1 saat tempolu yürüyüş
Gun boyu 1.5 lt su
Kesinlikle biz
Pamuk gibi iki yüz seç beğen alKesinlikle bizhangisi ben olsamki
![]()
Sağda olan daha minyon ben gibiPamuk gibi iki yüz seç beğen al![]()
Salondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldimSelam canım üşengeçlik sardı mı bakayım
Kim galip geldi :))
Yarın iyi geçer inşallah![]()
Allah iyiliğinizi versn çok güldüm
Kolay gelsiin cnmSalondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldim
İnsallah canim![]()
Harikasın canım tebrik ediyorum seniSalondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldim
İnsallah canim![]()
Sağda olan daha minyon ben gibi![]()
Oh süper. Nasıl özeniyorum salona gidenlereSalondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldim
İnsallah canim![]()
Ohh iyi yürüyüşlerKızlar şu an yürüyorum ve yürürken yazıyorumçok tembel bir gün oldu. Biraz.yürüyüş yapmak için çıktım. Normalde kaldıramazdım totomu
gaza getirdin beni
Namaria
![]()
Gaza gelmişleerde +1deseneOh süper. Nasıl özeniyorum salona gidenlere![]()
Cok alemsin
AA hiç bilmiyordum. İlkokula kadar kapatmıştık o defteri yaHadi bakalım iyi geçer inşallah
Biizmde 4 yaş aşımız var ilkokul 1de yapılan aşıyı 4 yaşa indirmişlerkasım sonunda ona gideceğiz şimdiden onu düşünüyorum
![]()
Bende öyle seviniyordumm maalesefAA hiç bilmiyordum. İlkokula kadar kapatmıştık o defteri ya![]()
Cok tesekkur ederim canimOyyy doğumgünü kutlu olsun şekerin rabbim güzel mutlu sağlıklı huzurlu ömürler versin inşaallah cnm![]()
Sağol canım geldim cok sukurKolay gelsiin cnm
Sagol canim aynen cok kasmadim kendimi hafif hafif yaptimHarikasın canım tebrik ediyorum seni![]()
çok iyi gelecek biraz ter atmak
salonda çok iyi fırsat olmuş bu zamanda bulunmaz nimet boş spor salonu
![]()
canim normalde uzak olsa falan hayatta gitmem ben de ama evin dibindeOh süper. Nasıl özeniyorum salona gidenlere![]()
Ohh masallah sana aksam yuruyusune bayilirimKızlar şu an yürüyorum ve yürürken yazıyorumçok tembel bir gün oldu. Biraz.yürüyüş yapmak için çıktım. Normalde kaldıramazdım totomu
gaza getirdin beni
Namaria
![]()