• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın canım
Matlar cidden işe yarıyor mu yani halı üstünde yapılmıyor mu 🙄 uzun süre mi yapıyorsun acaba sen ondan mı
İnce matlar başa belaymış pilatese giden bir arkadaşım bimden almıştı söylenip duruyordu çok iyi yapmışsın 😂😂

Güle güle kullan 🤩
Canim matlar cok ise yariyor gercekten cunku yer hareketlerini sadece halinin ustunde yapsak dizlerimiz mahvolur, sirtustunde de omurgaya yuk biner.
Benim evdeki cok kayma yapiyordu bu yeni aldigim acik renkli olan halinin ustunde milim kaymadi yoga icin aldim o biraz ince olmali 6 mm benimki denge hareketlerinde eklemlere baski oluyor kalin mat olursa yoga icin.
Egzersiz icin ideali 1 cm mat onu aldim siparisi verdim spor salonundaki matlarin aynisi cok guzeldi denedim salonda fiyati da yoga matina gore gayet iyi 94 lira 💞

Bırakmıyorsun tabiki 1 doğumgünüyle bırakacaksak ooo yaşamayalım aksine bunlarla yaşayıp hayatı devam ettirmeyi öğreneceğiz aynen devam.
yapabilirsen yarın kabak diyeti yap bana en sağlıklı en eziyetsiz cumayı kurtarma diyeti oymuş gibi geliyor. ( Sabah normal kahvaltı - öğlen ve akşam kabak sote yoğurt yiyorsun )
En azından sabit kesin gelirsin bugün ve yarın bol su içtin mi tamamdır ✋
Seni en fazla 1 hafta geriye çeker zayıflaman 1 haftadan daha mühim varsınn olsun üzülme
Teşekkür ederim kaptanım öneriler için. Hemen araştırıyorum kabak olayını.♥️

Cherry Mom Cherry Mom Kaptanım dün çok kötü şeyler oldu, pasta, açma filan küçük dilimler şeklinde yedim ama yorgunluktan ve doğru dürüst öğün yapamamaktan gece vakti olanlar oldu. Diyette değilmişcesine kahvaltı yaptım. Amacım midemi bastırıp bırakmaktı ama olmadı.😰 1.5 aydır ilk defa eskisi gibi iyice doyduğumu hissettim. Sabah hemen tartıldım ve dedim yok ben yine mahvettim herşeyi bırakayım bari.
Ama bırakmadım şuana kadar. Cuma günü bildirimde sabit yazmak için çabalayacam şu bugün ve yarın😭
Canim bi gunden ne olcak ya dunyayi yesen de bi gun yani hoc sorun yok hicbirsey mahvolmadi 💞 hedefin neydi canim total ulasmak istedigin? zaten 64 civarındasin dünü unut ve hedefine odaklan canim moral bozmak yok 🤸💞

Canim bi gunden ne olcak ya dunyayi yesen de bi gun yani hoc sorun yok hicbirsey mahvolmadi 💞 hedefin neydi canim total ulasmak istedigin? zaten 64 civarındasin dünü unut ve hedefine odaklan canim moral bozmak yok 🤸💞
Canım bugün 64.6 gibi birşey çıktım sabah. Tabi gece yediklerim kaynaklı ama gözüm korktu biran. Şuana kadar her zamanki yumurtalı kahvaltımı yaptım. Akşama kabak yapayım bari ve bol su, spor.

Canım bugün 64.6 gibi birşey çıktım sabah. Tabi gece yediklerim kaynaklı ama gözüm korktu biran. Şuana kadar her zamanki yumurtalı kahvaltımı yaptım. Akşama kabak yapayım bari ve bol su, spor.
Sorun yok canim benim yol odemlerinden pazartesi +1 geldigim cuma sabit geldigim oldu yarismada. Devam canim dün dünde kaldı 🥰

seyrekyagmur seyrekyagmur orticim nasilsin 💞 telefonu gonderdin mi?
iyi şükür ortim yemek hazırlığındayım sen nasılsın ? telefonum pazartesi gitti kvk ya 680 lira servis demişler sanki yeni tel alıcam :işsiz: tabiki yaptırmadık çarşıda bi yere verdik yarım saate gelin dedi gittik telefon çalışıyo dedi ve çalışıyodu ekran gitmiş :KK57: bu benim ıphone da olmuştu 1 ay sonra bigün dıt sesiyle açılmıştı iyi saatte olsunlarla aram iyi galiba :KK53:

iyi şükür ortim yemek hazırlığındayım sen nasılsın ? telefonum pazartesi gitti kvk ya 680 lira servis demişler sanki yeni tel alıcam :işsiz: tabiki yaptırmadık çarşıda bi yere verdik yarım saate gelin dedi gittik telefon çalışıyo dedi ve çalışıyodu ekran gitmiş :KK57: bu benim ıphone da olmuştu 1 ay sonra bigün dıt sesiyle açılmıştı iyi saatte olsunlarla aram iyi galiba :KK53:
Ekran geri mi g lmis yani canim duzeldi mi simdi anlamadim tam 😂😂

Kızlar kahve makinesi kullanan var mı varsa markası ?
Birde çaycı 🤗 ikisinide alcamda yorumları oku okuuu kafam iyiceee karıştı

Çaycı fakir temper / kahvede karaca hatır da odaklandım 🤩 kullanıp memnun kalmayan var mı 🙄🙄

Kızlar kahve makinesi kullanan var mı varsa markası ?
Birde çaycı 🤗 ikisinide alcamda yorumları oku okuuu kafam iyiceee karıştı

Çaycı fakir temper / kahvede karaca hatır da odaklandım 🤩 kullanıp memnun kalmayan var mı 🙄🙄
Canim ben turk kahvesi ve cay sevmedigim icin hakim degilim ama ablam hediye almisti tefal tea expert memnunum canim 2 senedir kullaniyorum gerci su kaynatiyorum sadece 😂 💞

11.00
1 yumurta
1,5wasa
Maydonoz-nane- avokado
2 zeytin
1 kk peynir
1 çay kaşıgı fıstık ezmesi

ara:
10 fındık
Kahve

17.40
kabak sote
Yoğurt
1 küçük soğan ( su içmeme yardımcı olsun diye)

su 2 litereye tamamlanacak
Spor 6000 adım, 2 km bisiklet
Bugun cok guzel olmus canim 💞
13.00: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 1 ceviz, 10 fındık, marul, turp, maydanoz
Ara: 1 armut
17.30: 2 kepçe tarhana, yoğurtlu kereviz salatası(içinde nar, ceviz, zeytinyağı)
Su: 3lt
Spor
Menuden saglik fiskiriyor 😍
Sabah
1 haslanmis yumurta ve ceyrek ekmek arasi sandiviç ile cay
Oglen
1 patatesli 1 de yumurtali-kiymali mini pide cay

Aksam
2 lt su
6500 adim
Aksam yok yuruyus de guzel dunku cikolatalar yanmistir bugun 🥰

Adimlar kaptanda simdi biraz mola verecegim kandil dolayisiyla sonrasinda gelebilirsem ugrarim insallah 💞😍

Back
X