• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
30 Kasım - 06 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Yeni ortaklarımız hayırlı olsun ❤️❤️

ayvacicegi ayvacicegi ni listeden çıkardım kirmizigitar kirmizigitar yeni ortağın ekibimizin en taze üyesi Colombre Colombre ☺️☺️ menülerinide yazmaya başladığına göre ortak olabilirsiniz diye düşündüm. Colombre detaylar üst kıısımda yazıyor :) aklına takılan birşey olursa sorabilirsin ortağın hayırlı olsun ♥️ :))

Günaydın kızlar haftaya 100 gram da olsa eksiyle başlamanın mutluluğu var bugün üstümde.
Cuma: 72.4
Bugun: 72.3
100 gram dememek lazim bence sonucta eksi eksidir en azindan artı degil çünkü 2 haftadır pazartesi tartısinda hep artı görüyordum bu bile buyuk başarı benim icin.
Insallah cuma yada guzel eksi görürüm.

Günaydın kızlar haftaya 100 gram da olsa eksiyle başlamanın mutluluğu var bugün üstümde.
100 gram dememek lazim bence sonucta eksi eksidir en azindan artı degil çünkü 2 haftadır pazartesi tartısinda hep artı görüyordum bu bile buyuk başarı benim icin.
Ooo Tebrikler canım
Tabi pazartesi eksi gelindiğinde hafta içinde kaçamak olmaz ise cuma çok güzel eksi geliyor 🤩 tebriklerrr ♥️

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
30 Kasım - 06 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Yeni ortaklarımız hayırlı olsun ❤️❤️

ayvacicegi ayvacicegi ni listeden çıkardım kirmizigitar kirmizigitar yeni ortağın ekibimizin en taze üyesi Colombre Colombre ☺️☺️ menülerinide yazmaya başladığına göre ortak olabilirsiniz diye düşündüm. Colombre detaylar üst kıısımda yazıyor :) aklına takılan birşey olursa sorabilirsin ortağın hayırlı olsun ♥️ :))
30 Kasım 6 Aralık nasıl oluyor kuzum🤔

gunaydin kizlar
cuma 61.4
pazartesi 61.1
-300 gr🥰🥰 cumaya daha guzel eksilir insallah

ortim de degismis bu arada. Colombre Colombre orti olmusuz hayirli ugurlu olsun:)

Cherry Mom Cherry Mom yaaaa kaptanim 3 yasindaki elif kurtarilmis, ben ne yapan solim o cocuktan umudumu yitirmistim yani aha benim oglum da 3 yasinda 3 gun oyle bir yerde dayanabilecehine ihtimal vermemistim ama rabhimin mucizesi gercekten aglayip duruhorum iyicr psikolojim bozuldu bi seviniyorum bi uzuluyorum izledikce...

Günaydın
73.40 güncel kilom

Kilo bildirimi
Cuma 98.3
Pazartesi 97.8
Fark 0.5 kg 👍💞
Pain Killer Pain Killer

gunaydin kizlar
cuma 61.4
pazartesi 61.1

ortim de degismis bu arada. Colombre Colombre orti olmusuz hayirli ugurlu olsun:)

Cherry Mom Cherry Mom yaaaa kaptanim 3 yasindaki elif kurtarilmis, ben ne yapan solim o cocuktan umudumu yitirmistim yani aha benim oglum da 3 yasinda 3 gun oyle bir yerde dayanabilecehine ihtimal vermemistim ama rabhimin mucizesi gercekten aglayip duruhorum iyicr psikolojim bozuldu bi seviniyorum bi uzuluyorum izledikce...

Günaydın :)
Cuma 68.4 kg
Bugün 67.9 kg
Fark -500 gr
Ooo cuma birincilik geliyor sanki 🤩

gunaydin kizlar
cuma 61.4
pazartesi 61.1

Ah canım sorma valla bende öyle demiştim ne yaptı yavrum bilmem o deprem olunca annesi kardeşlerinden ayrı odasına kaçmış gitmiş yatağının yanında bulmuşlar 😪 yaşam alanı olmuş orası ona uyuyup durmuştur herhalde :(

İyi geceler arkadaslar ya ben 11 bucukta yatiyodum bdv dunyasina daldim bu saat olmus :KK57:
Hayir yargi machine miyim yani ne zorum varsa 😂 saka bi yana kac kere aldatilip esim beni seviyo ama diyenler mi sevgilisinden siddet görüp ayrilmali miyim diye soranlar mi bosanma surecinde olup bosandigi adami degil de kadinlari suclayanlar mi neler neler...
aman aman Allah herkese niyetinin ekmegini yedirsin dusmekten sasmaktan muhafaza etsin kadinlarimiza akil fikir feraset versin insallah 💞
Yarin is var real life beni bekler uyanamazsam mudurlerime ama bdvde yorum yaptim arkadaslara diyemem 🙃
Huzurlu bir hafta olsun insallah
Ben de geçen burcuyla konuşmanızda geçince nedir bu diye baktım. Meraklı Melahat oldugumçün😂 Baya baya yıkılıyor orası. 😳

Günaydın
73.40 güncel kilom

Kilo bildirimi
Cuma 98.3
Pazartesi 97.8
Fark 0.5 kg 👍💞
Pain Killer Pain Killer

gunaydin kizlar
cuma 61.4
pazartesi 61.1

Günaydın :)
Cuma 68.4 kg
Bugün 67.9 kg
Fark -500 gr

Günaydin herkese günaydim ortim ben de -600 gr 😉
cuma 81,9
bugün 81,3

Kilo bildirimi
Kızlar doktora gittik sabah. Aile boyu kan verdik. Geldim tartıldım. Ama bu sonuca inanmam için yarın da aynı sonucu almam lazım 😂
Cuma: 76.2
Pazartesi: 75. 7
Fark: - 500gr

:rolleyes: :rolleyes: bu bildirimlerden sonra 2. Bile olsanız elimden kurtulamazsanız gençlerr :sinirli: ağzıma bal sürüp kaçmak yok 🤣🤣bu hafta 1.lik bizimmm:KK55::-)

Back
X