• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar alemsiniz.❤️
Eve gelip kahvaltımı ettim,biraz hazmedeyim Leslie yaparım 2 mil. Yavaştan başlayayım,sonra pilates, ağırlık vs çeşitlendiririm inşallah .
Koşu bandım bozuldu aksi gibi. Ana kartı gitti sanırım. Ona bir baktırmak gerek. Hava soğuk olunca dışarıda yürüyüşü sevmiyorum. Ağızda maskeyle rahat olmuyor zaten.

Biz bugün dediğim gibi deprem çantası yaptık önceden de yapmıştık bozmuştuk. Bu Twitter'da Bir doğabilimci var İzmir depremini 15 saat önceden bilmis bu hafta İstanbul'un pazartesi itibari ile riski olduğunu söylüyor artçı da pek olmuyormuş bidee bu tehlikeliymis.
Diger uzmanları hep okudum hepsi elikulaginda çok aktif diyor. Gecenin üçü uyu uyuyabilirsen. Bizde uzun kullanım tarihli konserve kutu süt su falan aldık koydukkapıdaki dolabın karşısında eşim dolapları sabitlrmisti yarın üstünden geçecek gene. Az önce de valk için yürüyüşe çıkacaktım eşim 1 saat sonra işe gidecekti tel geldi kanserli bir küçügümüz var ona trombosit lazım olmuş gene hastaneye gitti bende çocuklara çarşı turu yaparım dedim o da bir yürüyüş. Yani günümüz böyle başladı hayırlisi 🙄
İyi yapmışsınız canım o anlarda eşin yada sen sakinliğinizi koruyabilirseniz ne güzel çantayı almak akla gelir.benim eşim normalde soğukkanlıdır ama uyurgezerdir. Deprem Allah korusun gece olursa durumu onun idrak etmesi çok zor çünkü uyku anında anlamıyor hiç birşey ayılana kadar dünya zaaman gerekiyor😔 en büyük korkumda bu benim..
Kanserli yavruyada Allah şifa versin inşallah ♥️

Kızlar alemsiniz.❤️
Eve gelip kahvaltımı ettim,biraz hazmedeyim Leslie yaparım 2 mil. Yavaştan başlayayım,sonra pilates, ağırlık vs çeşitlendiririm inşallah .​
Koşu bandım bozuldu aksi gibi. Ana kartı gitti sanırım. Ona bir baktırmak gerek. Hava soğuk olunca dışarıda yürüyüşü sevmiyorum. Ağızda maskeyle rahat olmuyor zaten.
💪 Süpersinn veeee lesliee demişkenn seninle birlikte tüm kızlara gelsin :))

Kızlar bugün wallkk Challenge gün sonunda en çok adım sayısı / süresini yapan kazanır ( leslie dahil )

saat 23.00 e kadar yaptığınız Total adımları özelden bana gönderebilirsiniz ♥️

:KK3: :confused: Sopa görmeyi beklemiyordunuz değil mi
🤭 Napsak biz acabaa
genelde öyle oluyor zaten. detokslarla, açlıkla verilen kilolar hızla geri geliyor. Aslında ben açlık detoksunu destekliyorum ama kilo vermek için değil karaciğer vs temizliği için. dikkatli devam edince hepsi gelmiyor, ama yine de bir kısmı illaki geri geliyor yani. yaparken bunu bilmesi lazım kişinin. yoksa moral bozukluğu oluyor.
Bende temizlik için destekliyorum ama kalıcı hiçbir şekilde çözüm değil. Ama kendi de şaşırmıştı taşınmış falan muhtemelen onunla kaynakliydi
tebrikler ortim. haftaya eksiyle başlamak çok motive edici oluyor :KK49:
Teşekkürler ortim senin -500 daha efsane kocaman tebrikler 💐
ben dedim size :) haftaya arti gekir o kesin icini disini bosaltmis haftaya fazla gelir dedim
Eli kolunu mu aldırmış dediğini de hatırlıyorum 🤭 valla almış kız
İyi yapmışsınız canım o anlarda eşin yada sen sakinliğinizi koruyabilirseniz ne güzel çantayı almak akla gelir.benim eşim normalde soğukkanlıdır ama uyurgezerdir. Deprem Allah korusun gece olursa durumu onun idrak etmesi çok zor çünkü uyku anında anlamıyor hiç birşey ayılana kadar dünya zaaman gerekiyor😔 en büyük korkumda bu benim..
Kanserli yavruyada Allah şifa versin inşallah ♥️
Ben de uyur gezerdim evi terk ederken hac kere almışlar beni ama sonra geçti devam ediyormu eşinin evet bu biraz zor direkt ses yapıcı bir şey olsun yanında yoksa hem çocuk hem koca ile uğraş çok zor o an

💪 Süpersinn veeee lesliee demişkenn seninle birlikte tüm kızlara gelsin :))

Kızlar bugün wallkk Challenge gün sonunda en çok adım sayısı / süresini yapan kazanır ( leslie dahil )

saat 23.00 e kadar yaptığınız Total adımları özelden bana gönderebilirsiniz ♥️

kaptanım akşam salon harici bi de leslie yapcam dün ortimizle birbirimize ceza verdik :)) ama onda adım olmuyor genelde yerimizde sayınca :) süresini mi atalım nası yapalım

Kizlar size bı soru evinize bedava iki tane MC Donald hamburger geldi patates kızartmalarına kadar ve evdeki kimse yemiyor ne yaparsınız :KK53:
Niye yemiyorlar ya 👀
Onlar yemiyorlarsa sende yeme canım 🤭
Komşu mantıklı ama covid zmanı komşudan su bile almaz oldum ben 🤔 o yüzden bilemycem patatesler ziyan olur, hamburgerleri dolapta tut çocuklar yarın yer bence 🤭

Niye yemiyorlar ya 👀
Komşu mantıklı ama covid zmanı komşudan su bile almaz oldum ben 🤔 o yüzden bilemycem patatesler ziyan olur, hamburgerleri dolapta tut çocuklar yarın yer bence 🤭
Bence Patateslere yazık olur demi kaptanımız. Hemen yemeli 😁

kirmizigitar kirmizigitar ortak olmuşuz madem bana biraz kendinden bahseder misin. Hepinizi zamanla tanıyacağım nasılsa,senden başlayayım dedim.☺️
olur kuzu:)

33 oldu yas istanbulda yasiyorum bir oglum var calisiyodum ama bir yildir evdeyim. lanet bir yerde oturuyorum evden cikip spoe yapabilecegim cocugu parka bahceye goturebilecegim hic alan yok bu yuzden spor puanlarim hep yerle birdir🤣🤣🤣 yaklasik 3 aydir takimdayim diyrte basladigimdan beri 9 takima katikdigimdan beri 7 kiko kadsr verdim.

uyguladigim herhangi bir diyet sistemi yok aslinda, beslenmeme dikkat ediyorum, ve gunde 2 ogun kadar yiyorum if diyetine uygun sayilabilir.

sende bahset biraz hosgrldin takimimiza bu arada

olur kuzu:)

33 oldu yas istanbulda yasiyorum bir oglum var calisiyodum ama bir yildir evdeyim. lanet bir yerde oturuyorum evden cikip spoe yapabilecegim cocugu parka bahceye goturebilecegim hic alan yok bu yuzden spor puanlarim hep yerle birdir🤣🤣🤣 yaklasik 3 aydir takimdayim diyrte basladigimdan beri 9 takima katikdigimdan beri 7 kiko kadsr verdim.

uyguladigim herhangi bir diyet sistemi yok aslinda, beslenmeme dikkat ediyorum, ve gunde 2 ogun kadar yiyorum if diyetine uygun sayilabilir.

sende bahset biraz hosgrldin takimimiza bu arada
Teşekkürler .☺️
Kilolarımız yakınmış,ben de dün sabah 60.1 çıktım. Beslenmemiz de aynı sayılır. Bence iyi ortak olacağız.🤗
165 boy ,60 kilo,yaş 44. Ben de evdeyim. Bu ara daha da evdeyiz tabii.😂
17 ve 10 yaş 2 kızım var. Onlar ve eğitimlerine bayağı bir mesai harcıyorum. Büyüğümün 12. Sınıf olması ve bunun pandemide olması bizi yordu. Yine de buna şükür diyoruz,önemli olan can sağlığı.
Rahatsızlığıma bağlı olarak un ve unlu gıda tüketmiyorum ama çoook seviyorum.2 ayda 1 falan 1 gün kaçamak yapıyorum. Bedelini de ödüyorum tabii.😔
Son zamanlarda kilo alış sebebimi demir takviyelerinin iştah açısına bağlıyorum. Hamileyken bile böyle iştahım yoktu. Bir kaç haftadır her an ne yiyebilirim modundayim resmen. 😒İradem sağlamdır,zor gelse de dur dedim dünden itibaren. Tatlı hiç sevmem ama aklimdan her türlüsü geçiyor şu an.😭😭

Teşekkürler .☺️
Kilolarımız yakınmış,ben de dün sabah 60.1 çıktım. Beslenmemiz de aynı sayılır. Bence iyi ortak olacağız.🤗
165 boy ,60 kilo,yaş 44. Ben de evdeyim. Bu ara daha da evdeyiz tabii.😂
17 ve 10 yaş 2 kızım var. Onlar ve eğitimlerine bayağı bir mesai harcıyorum. Büyüğümün 12. Sınıf olması ve bunun pandemide olması bizi yordu. Yine de buna şükür diyoruz,önemli olan can sağlığı.
Rahatsızlığıma bağlı olarak un ve unlu gıda tüketmiyorum ama çoook seviyorum.2 ayda 1 falan 1 gün kaçamak yapıyorum. Bedelini de ödüyorum tabii.😔
Son zamanlarda kilo alış sebebimi demir takviyelerinin iştah açısına bağlıyorum. Hamileyken bile böyle iştahım yoktu. Bir kaç haftadır her an ne yiyebilirim modundayim resmen. 😒İradem sağlamdır,zor gelse de dur dedim dünden itibaren. Tatlı hiç sevmem ama aklimdan her türlüsü geçiyor şu an.😭😭
allah bagislasin kizcelerini 🥰 evet pandemi tabiki herkesin hayatinj alt ust etti:( colyak filan mi var unlu yemiyorsun? gerci yeme cok ta lazim degil:)

kilon cok degil aslinda, benim boyum 150 civari🤣🤣🤣 60 kilo bende normal boyuttaki insanlarda durdugu gibi durmuyor🤣 demir takviyelerinjn hem kilo aldirdigi hem de kabizlik yaptigini duymustum. seni de oblar etkiledi demekki.

benim kilo alma sorunum obur olmaj degil aslinda, oglum dogduktan sonra gida alerjileri ortaya cikti, nerdeyse herseye... ben 2 yil boyunca emzirdigim surede sadece makarna patates bir iki sebze yiyebildim sadece. cunju salca dahil sut urunleri et urunleri hamur kakao herdry yasakti.o donem aldigim kilolar yetmrz gibi emzirmeyi birakinca iki yildir hasretiyle yasadigim herseyi abartarak yedim. sonucunda da 159 boy 72 kilo tostoparlak bisey oldum:) simdi kontrollu abartmadan zararli srylerden uzak durarak kilo kontrolu yaomaya calisiyorum. bakalim insallah guzel olur sonuclar. 🥰🥰

Komşuya,varsa yakında esnafa vs verilir sanırım. Sen yeme de.😂😂
Komsumda yok hayatim çok imtihanlarla dolu :KK14:
Niye yemiyorlar ya 👀
Aslında dün akşam geldi kimse yemedi dolaba koydum dayandım az önce dolaptan aldım ve ne yaptım önce bı güzel tost mak isittim tabagima koydum sonra ne oldu dersin kaptanim 😂

Back
X