- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.201
Günaydın kızlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım malum yoldan geldim. Valizleri boşalt yıka ütüle. Hafta içi işe gideceğim diye evi temizle pazardan hafta içi yemeğinin bir kismini hazirla anca kendime gelebildim. Ama ben çabuk toparlaniyorum. Bugün işe erken geldim. Simdi bahcede yürüyorum.
Aynen canım. Annem sabahları yürüyüse gidince yazik kendine yat dinlen erkende kalkiyorsun diyordu. Cok şükür kilo almadan geldim. Ama orda karbonhidrat,tatlı yedigim icin birden kesmekte zorlandım. Insan yemeyince aramiyor o yiyecekleri yemeye başlayincada tekrar yemek istiyor. Ama dün toparladim. Cok şükür yola devam
Kızlar ordan sohbet yapılmıyorEvet olay yemekte yemeye başlayınca alışkanlık yapıyor :) bende kilo almadım ama rgl olacam daha olamadım şiştim iyicedoğal olarak tartıda da + geliyor ne yapcem acep
![]()
Geçici donemler bunlar ben hiç dert etmiyorum o konuyu. O hafta daha az veriyorum. Odem atici sular içiyorum. Bende pek sorun olmuyor. Gecen cuma bende regli oldum. O hafta biraz az vermişim. Ama yinede veriyorum.Evet olay yemekte yemeye başlayınca alışkanlık yapıyor :) bende kilo almadım ama rgl olacam daha olamadım şiştim iyicedoğal olarak tartıda da + geliyor ne yapcem acep
![]()
Şimdiden 5000 yürümüşüm bunun öğleni var. Akşamı var. Birinci olmak isteyenlere duyrulur.![]()
aaa farkında değiliz canımKızlar ordan sohbet yapılmıyorburda devam edin
normade bende etmem ama bu ay çok şiştim bide cuma tartılma var stres yaptım heralde :)Geçici donemler bunlar ben hiç dert etmiyorum o konuyu. O hafta daha az veriyorum. Odem atici sular içiyorum. Bende pek sorun olmuyor. Gecen cuma bende regli oldum. O hafta biraz az vermişim. Ama yinede veriyorum.
Erkekler evde oldu mu öyle oluyor yasohbetinizi böldük
Günaydın tatlım iyiyimm eşim evde bu hafta gözümü açamadım mutfaktansen nasılsın ? İhmal ettin bu hafta bizi
![]()
Aynen sormaErkekler evde oldu mu öyle oluyor ya![]()
3 ana 3 ara ogun iste, ama kan sekerim o kadar oynadi ki cidden kendime gelemedim cidden.6 öğün ne ya. Habire insülin salgilayacak vücut. Mide ne zaman dinlenecek,pes.
Eşin çok uzun çalışıyormuş gerçekten,doğru diyorsun, benimki de arada evde olmaz akşam ve gece,kızlar olmasa yemek yerine aperatif tüketirim.
Yüksek Lisans canım. Aslında odaklanabilsem çok zorlamayacak ama çocukla zor oluyor maalesefNe dersi canım öğrenci misin yoksa sınav hazırlığı mi ?
Kalça kolayda basen çok zor kuzum ya bende kalça vardı şimdi daha az kaldı ama basene de ne iyi gelir hic bı fikrim yok![]()
Bu squat olayına başlamalıyım hemenÇok az oldu heralde bu sefer de hiç yakmadı
Selülit için başladım ben deama gerçekten spor sonrası bacak ağrımı geçirdi
Cnm boyunla bel sıkıntı en çok oralara dikkat etmek lazım.
Benimki yiyince ağzımı yaktı ama sürünce yakmadı miktarını artırmalı sanırım,bi de isot gibi eline deyince bile yakanları var tabi ondan da denenebilir cnm.
Daha çok baldır ve üst bacak için diye biliyorum cnm. Kalça için squat ve kolların dizlerin yerdeyken bacak kaldırma hareketleri var arkaya yana
Cnm tarçınla içenler var şeker yerine denesene
Allah kolaylık versin canım sana da eşine de. Pandemi den önce eşimin yurtdışı seyahati çok oluyordu. Sinir olurdum ben de. Evde çocukla tek başına zor valla.3 ana 3 ara ogun iste, ama kan sekerim o kadar oynadi ki cidden kendime gelemedim cidden.
esin duzenli bir isi olmasi evin duxeni icin cok onemli. ne yazikki benim evimin duzeni o yuzden hic yok. gece 3.5 ta geldi az once gitti, aksam gelecej mi bilmiyorum mesela... alisveris sikinti, yemek sikinti, birini cagirmak bir yere gitmek sikinti... hersey sikinti oluyor...
O düzen hiç bana göre de değil ya. Ben unuturdum ara öğünü saat kur derdi. Çok saçma geliyor bana acıkmadan yemek. Bir de bir sürü öğün olunca aklımda sürekli yemek var gibi geliyordu. İki öğün tam bana göre.3 ana 3 ara ogun iste, ama kan sekerim o kadar oynadi ki cidden kendime gelemedim cidden.
esin duzenli bir isi olmasi evin duxeni icin cok onemli. ne yazikki benim evimin duzeni o yuzden hic yok. gece 3.5 ta geldi az once gitti, aksam gelecej mi bilmiyorum mesela... alisveris sikinti, yemek sikinti, birini cagirmak bir yere gitmek sikinti... hersey sikinti oluyor...
Zor olmaz mı bende 2 yıl sonraki lisans Kpss ye hazırlanmaya başlıyorum bakalim nasıl olacak. Çalışıyor musn orticmYüksek Lisans canım. Aslında odaklanabilsem çok zorlamayacak ama çocukla zor oluyor maalesef
Bu squat olayına başlamalıyım hementeşekkür ederim canım.
Allah kolaylık versin canım sana da eşine de. Pandemi den önce eşimin yurtdışı seyahati çok oluyordu. Sinir olurdum ben de. Evde çocukla tek başına zor valla.
Ayy kpssZor olmaz mı bende 2 yıl sonraki lisans Kpss ye hazırlanmaya başlıyorum bakalim nasıl olacak. Çalışıyor musn orticm