- 23 Mart 2016
- 30.068
- 90.673
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.341
Özelden yazayım biraz reklam gibi oldu link atayım direkneymis bu derginin adi kaptan? bende bu aralar yeni arayislardayim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazayım biraz reklam gibi oldu link atayım direkneymis bu derginin adi kaptan? bende bu aralar yeni arayislardayim
salatalik:)haklısın canım salata yapmak zor olur ama bir salatalık yıkayıp hatır hutur yiyebilirsin![]()
canım sözümü geri aldım o zaman :)))salatalik:)
ben salataligi dehil yemek eve sokmak, pazarda tezgahin onunden gecerken bile burnumu kapatirim![]()
ben de diyetisyen menüsüyle gidiyorum canım 10 gündür tavuk balık kırmızı et yemiyorum onun önerisiyle.Ben zaten diyetisyen menüsü takip ediyorum o da bana göre yediriyor sagolsun
kilo, boy, yas, saglik durumu önemli yapilan menülerde. Herkesin durumu da farkli. Cok karisamiyorum dogal olarak.
O kolay kaptanim tamamdirMenülere yorum yapmak karışmak olarak algılanmasın ama bazen bir afiyet olsun bile karşıdakine mesajdır " yediklerini okudum gördüm burda kaçamak olsaydı da görecektim " imajıdır :) benim afiyet olsunların arkasında hep bunlar var
Yada örneğin menü güzel ama spor yok "spor olsaydı harika olurdu" gibi bir teşvik bence hiçte karışma sayılmaz aksine iyilik olur![]()
Ne tatlisin yaaaben de diyetisyen menüsüyle gidiyorum canım 10 gündür tavuk balık kırmızı et yemiyorum onun önerisiyle.
tabi ki herkesin durumu,bünyesi metabolizması farklı ama yorum yaparken zaten eleştirmek için değil, sporuna suyuna bile yorum yapıyoruz o yönden dedim bengene nasıl rahat ediceksen oyle yaparsın
![]()
İnanırmısınız bende aynı heyecanla gidiyorum okula.5. Sınıf oldu bu sene. Gece uyuyamadı heyecandan.![]()
Şükür valla 81 den uzaklaş bari koşar adımSonunda 81lere veda ettim dayanamadim tartildim da bugünhaftaya da 80 ler gider insallah.
7 den beriiiSabahın 7 sinden beri şunu yapıyoruz
Tüm küçük analarına tavsiyembizimki 2 senedir aralıksız yapıyor artık kolay geliyor ama zevkine yapıyor :) bunun kadar oyalayan dergi çıkmadı henüz
![]()
mavimli @Pain Killer
seyrekyagmur @belmayne
kirmizigitar
Eki Görüntüle 2715679
ay utandım şimdi sağol canımNe tatlisin yaaa![]()
oh oh geliyor 7li rakamlar yakında maşallahSonunda 81lere veda ettim dayanamadim tartildim da bugünhaftaya da 80 ler gider insallah.
harika:)Sonunda 81lere veda ettim dayanamadim tartildim da bugünhaftaya da 80 ler gider insallah.
Ayyy insallahay utandım şimdi sağol canım
oh oh geliyor 7li rakamlar yakında maşallah![]()
Süperharika:)
ben de 1-2 haftaya 60 lara veda edicem sanirim cok heyecanliyim
harika:)
Ay kızlar haydi inşallah ya.Sonunda 81lere veda ettim dayanamadim tartildim da bugünhaftaya da 80 ler gider insallah.
Canım farkettim ama sıkıntılarını anlatığın için bile bile üstüne gitmek istemedim bende. Aslında şuan oturup 100 kilo yesende sana çözüm değil ama odaklanmana engel tahmin edebiliyorum.. kendine çok sıkıntı yapma sen zaten idealinden uzak değilsin 52 küsür kilosun, limitlerini aşmadığın sürece herşeyi yiyebilirsin bence.Bu hafta çok fire vermişim yemek bildirimlerinde. Dün utandığımdan yazamadımCherry Mom diğer yazamadığım 2 gün hep unuttuğum icin. Akşamı bekliyorum belki acıkır bişey yerim sonradan ekleme olmasın diye ama sonrasında da unutuyorum. Dün yazamama sebebim abarttım biraz. Sabah normal kepek peynir zeytin domates filan ama öğlen popeyes acılı kanat ve akşama doğru burada acılı ekmek var pastanelerde satılıyor poğaça gibi ondan yedim. Çok stresliyim kafam bi ton dün sürekli emlakçıyla cebelleştim filan. Şu kilo işini de halletmek istiyorum bilemiyorum.
tebrikk ederimmm canım harikasıın bu zorlukta bu darlıktaa helal olsun sana rockkyyyharika:)
Aminnn.Ay kızlar haydi inşallah ya.
Onluk değiştirmek çok güzel bir duygu. Bir daha hiç dönmemecesine terkedin.![]()