• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tartı cuma 14.webp

Günaydıınnn çıtııır hatunlaaar :KK68:

Ayy siz zayıfladınız mııı siz çıtır mıı oluyonuuz fitfit mi olceğniiz :-) vallaabi artı dışındakiler ateş ediyorduu :nazar:
Benim de tabii minnoş minnoş kalmış gramcıklarım var

Cuma: 69,8
Bugün : 69,1 (-700 ) :KK24:
Oran: 1.003

Hedef: 68,4

* Benim sindrim sistemim gene 8 gündür ölü taklidi yapıyor öneri var mı ne edeyiiim. ( elma, gün kurusu denendi işe yaramadı )

Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar 🌹
hayırlııı bereketli şifalı cumalar canımm
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76,2
Bu cuma: 74,5
Fark: - 1.7 kg
Yüzde: 2,230
Hedef : 74

Kızlar bu sonuç aslında biraz tedirgin etti. Sabahtan beri Kaç defa tartıldım bilmiyorum yani. 😂
Ben bir kilo civarında vermek istiyorum Haftada. Ama bir süresir az az gidiyordu. Belki onun acısı çıkmıştır🤷‍♀️
Muuuh tee şeeemm çok iyi maşaallah diyeliim :nazar: Ortii herkes ayrı kırmış geçirmiş sen apayrıı tebrik ederiim bu kadar koşturmana rağmen çokiyi :KK68:
:confused: bende öyleydim listedeyken
Çocuğum baaakkk uyumadın adam giibii senin yüzünden ödem tutucam :mad: 🤣🤣

Ben de 3 saatlik uykuylayıım ya olur mu öyle kii şimdii :KK14:

Eki Görüntüle 2716278

Ayy siz zayıfladınız mııı siz çıtır mıı oluyonuuz fitfit mi olceğniiz :-) vallaabi artı dışındakiler ateş ediyorduu :nazar:

* Benim sindrim sistemim gene 8 gündür ölü taklidi yapıyor öneri var mı ne edeyiiim. ( elma, gün kurusu denendi işe yaramadı )

Tebrikler canımm 🤩
Seni şu içtiğin çaylar kötü etkiledi bence matcha flan 😔 düzeni bozdular 😑

Tebrikler canımm 🤩
Seni şu içtiğin çaylar kötü etkiledi bence matcha flan 😔 düzeni bozdular 😑
Mahvetti yaa kolonoskopi den sonra sisteme oturmuştu ilk kez hayatımda hergün çıkıyordum niye başlıyorsun ki ihtiyacın mı var kafa işte :KK14:

Günaydınlar herkese.
Arkadaşımız Mehfam Mehfam ve Cherry Mom Cherry Mom nın daveti ile takımınıza katıldım. Teşekkür ederim., ikinize de
Adım Elif. 100 kg ile bu sabah hayatımın şokunu yaşadım.
2 -3 aydır tartımın pili bitmişti. tartılamamıştım. Sonrası aman allahım ben şok.
ve bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm.
burada kendime destek bulacağımı düşündüm.
inşallah güzel olur.

Bir de ben çölyaktan şüpheleniyorum. Geçen sabah ev yapımı poğaçam vardı 1 tane yedim alt tarafı inanırmısınız midemin üst tarafı iki gün feci şiştii. Önceden devamlı hamurişi yediğim için anlamıyordum resmen o gün çok ağır geldii dokundu. Çölyak böyle bişey mii

Günaydınlar herkese.
Arkadaşımız Mehfam Mehfam ve Cherry Mom Cherry Mom nın daveti ile takımınıza katıldım. Teşekkür ederim., ikinize de
2 -3 aydır tartımın pili bitmişti. tartılamamıştım. Sonrası aman allahım ben şok.
inşallah güzel olur.
o zaman hoşgeldiiiin canım :KK68: o kiloları kısa sürede burada verir nasıl verdiğini de anlamazsınn hiç korkma :KK48:

Eki Görüntüle 2716278

Aysuncum ex ortim harika sonuç tebrik ediyorum :KK36:
çörekotu yağı kullnmıştım ben canım çok faydası olmustu soğuk sıkım

Aysuncum ex ortim harika sonuç tebrik ediyorum :KK36:
çörekotu yağı kullnmıştım ben canım çok faydası olmustu soğuk sıkım
Teşekkür ediyorum ex ortim sizinkiler in yanında lafı olmaz 🤭 çörekotu yağını akşam alayım şimdi de zeytinyağı ile gupleteyim iyi dedin sağolasın 😍

Teşekkür ediyorum ex ortim sizinkiler in yanında lafı olmaz 🤭 çörekotu yağını akşam alayım şimdi de zeytinyağı ile gupleteyim iyi dedin sağolasın 😍
aşkolsun canım eksinin azı çoğu olmaz ki ki senin de gayet çok bence kendinle gurur duyabilirsin canımcım :KK19:
sabah aç karna içiyordum ben canım inşallah işe yarar :KK200:

Bir de ben çölyaktan şüpheleniyorum. Geçen sabah ev yapımı poğaçam vardı 1 tane yedim alt tarafı inanırmısınız midemin üst tarafı iki gün feci şiştii. Önceden devamlı hamurişi yediğim için anlamıyordum resmen o gün çok ağır geldii dokundu. Çölyak böyle bişey mii
İntoleransin olabilir. Benim yüksek oranda var mesela. Yazmıştım,un yersem eğer ayakkabılarımı giyemiyorum o gün. Öyle böyle ödem yapmıyor. Ve eklemlerim çok ağrıyor 2 gün. Doktorum yeme dedi yemiyorum.

Günaydınlar herkese.
inşallah güzel olur.
Günaydın hoşgeldin ♥️
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup katılım formunu doldurabilir misin biraz seni tanıyalım ☺️

Günaydınlar herkese.
inşallah güzel olur.
günaydın sizi hatırladım eski takımım olan 9. takıma kısa bir süre katılmıştınız.
ben de mezun oldum ve 5. takımda yeni bir başlangıç yaptım sağolsun kaptanım ve tüm arkadaşlar her konuda yardımcı oldular ve ışıl ışıl hepsi pirlanta gibiler :KK36: . Motivasyon konusunu aşabilirseniz gayet güzel kilo verirsiniz :)
başarılar :KK200:

İntoleransin olabilir. Benim yüksek oranda var mesela. Yazmıştım,un yersem eğer ayakkabılarımı giyemiyorum o gün. Öyle böyle ödem yapmıyor. Ve eklemlerim çok ağrıyor 2 gün. Doktorum yeme dedi yemiyorum.
Demekki .. hamile gibi suvrildi karnım eşim de dedi dokundu sisirdi diye. Benim de sol bacağım şişti bunla alakalı belki de. Foto yuda atacaktım vazgeçtim buraya hatta.

aşkolsun canım eksinin azı çoğu olmaz ki ki senin de gayet çok bence kendinle gurur duyabilirsin canımcım :KK19:
sabah aç karna içiyordum ben canım inşallah işe yarar :KK200:
Gitsin de artik razıyım bende gramlara n yapayım 🤭Şimdi yaptım 1 yk zeytinyagi ile az çörekotu yutmak zor oldu şu sağolsun halletti. Allah razı olsun canım bu şişlik hissi bugün gitse keşke

Back
X