- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.661
Muhteşem, herkese tebrikler.1,237 sanırım tekrar bakacağım evde![]()
Ben de regl oldum biraz erken geldi, dün az yemiştim ama sanırım bundan oldu şişlik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhteşem, herkese tebrikler.1,237 sanırım tekrar bakacağım evde![]()
He ya o niye öyle oluyordu daha anlamadim. 3 aydır spor yapmiyorum vücut sporu unuttu dönünce insan gibi spor yapacağım hurra cardio yok artik. İnşallah yani ben neyi yapmayacağım desem ilk onu yapıyorum ama bu sefer yapmayacagim.He listeyi gördün -200le ay gibi parlarsın![]()
Onun içinde tartı öncesi 40 saat cardio![]()
Kız sen eridin bittin daha ne kadr zayiflayacaksin.Muhteşem, herkese tebrikler.
Ben de regl oldum biraz erken geldi, dün az yemiştim ama sanırım bundan oldu şişlik.
Son 1 kg kaldı mezun olcak inşallahKız sen eridin bittin daha ne kadr zayiflayacaksin.
Evet hilal Leslie ile başlaHe ya o niye öyle oluyordu daha anlamadim. 3 aydır spor yapmiyorum vücut sporu unuttu dönünce insan gibi spor yapacağım hurra cardio yok artik. İnşallah yani ben neyi yapmayacağım desem ilk onu yapıyorum ama bu sefer yapmayacagim.
Muhtemelen ondandır bu hafta dikkat edersen ödem gidişi + zayıflama etkisiyle güzel bir eksi gelir cumayaMuhteşem, herkese tebrikler.
Yürüyüş ve pilates planlıyorum simdilik. Bakalım uyabilirsem planlarima. Tam hedefe ulaşınca da cardio kas için odaEvet hilal Leslie ile başla![]()
esra cım muhteşemsiniz takım olarak699. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
( 30 Ekim - 06 Kasım 2020)
***5.Takım 699. Etap ***
kirmizigitar (61,4/60,3/1,1/%1,792)
mavimli (81,9/80,5/1,4/%1,709)
ayvacicegi (50,9/51.1/+0,2/%-0,393)
seyrekyagmur (69,8/69,1/0,7/%1,003
amatördiyetci (68,4/67,5/0,9/1,316)
AKREPcg (73,5/72,9/0,6/%0,816)
Mahi57 (72,4/71,7/0,7/%0,967)
Namaria (98,3/96,8/1,5/%1,526)
Belmayne (76,2/74,5/1,7/%2,231)
Pain Killer (64/63,1/0,9/%1,406)
5.takim ortalaması: 1,237
Cok tesekkurler. Sen @reyyanK ve gruptaki diger arkadaslar cok emek sarfediyor. Yani burasi olmasaydi inan ben su an degil 100 gr vermek 60 lari asmis olurdum. Cok disiplinli olmama ragmen yine iyi verdim. Su an tekrar sehir disindayim hastanede ilac raporu ve rutin kontreller var. Sabah tartildim kilom 52.4. Bu hafta abartmis olmama ragmen yine de iyi . Eski mesajlara bakip onceki kilomu da bulup duzenli sekilde yazayim. Ayrica ben dogum haritasi bakabiliyorum. Yaz dogum tarihi ay gun yil sehir ve saat olarak yorumlayayim :) O kadar emeginiz geciyor ben de biseyler yapayim![]()
Teşekkürler kaptanımesra cım muhteşemsiniz takım olarak![]()
İnşallah.Hoşgeldiniz. Boy harika bu arada maşallah. Gider o kilolar geldiği gibi.
DOĞUM HARİTASI NEDİR. Bizde baktıra biliyormuyuz.Cok tesekkurler. Sen @reyyanK ve gruptaki diger arkadaslar cok emek sarfediyor. Yani burasi olmasaydi inan ben su an degil 100 gr vermek 60 lari asmis olurdum. Cok disiplinli olmama ragmen yine iyi verdim. Su an tekrar sehir disindayim hastanede ilac raporu ve rutin kontreller var. Sabah tartildim kilom 52.4. Bu hafta abartmis olmama ragmen yine de iyi . Eski mesajlara bakip onceki kilomu da bulup duzenli sekilde yazayim. Ayrica ben dogum haritasi bakabiliyorum. Yaz dogum tarihi ay gun yil sehir ve saat olarak yorumlayayim :) O kadar emeginiz geciyor ben de biseyler yapayim![]()
idare ediyorum sanırım fotoğraflı bildirim kuralı gelmiş ara sömestr den sonra ben de çaylak olarak aranıza katılabilirim ara sömestr için sanırım ankaraya ve bursaya geleceğizTeşekkürler kaptanımnasılsınız
![]()
Evet kaptanım fotoğraf ve üye ismi tarihi yazılması isteniyor artık.idare ediyorum sanırım fotoğraflı bildirim kuralı gelmiş ara sömestr den sonra ben de çaylak olarak aranıza katılabilirim ara sömestr için sanırım ankaraya ve bursaya geleceğiz
Hosgeldinizkatılım formu:
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:170 cm
KİLONUZ: 100 kg
HEDEF KİLONUZ: 75 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 13-8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır. 9. Takımda 1 hafta kaldım ama listeye girmedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İki kelime ile yemeği sevmek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından en önemli nedeni. Çünkü çok hastalık klodan ileri geliyor. Ve tabii ki mutlu bir şekilde istediğimi almak ve giyinmek.
Aksamlari hicbirsey yemedim. Cok erken kapadim günü. Bir de kahvaltida pancake, fistik ezmesi falan yemedim. Ama bir iki kücük kacamak yaptim bir iki gün, ev yapimi kek gibi