• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He listeyi gördün -200le ay gibi parlarsın :KK70: :KK70:
Onun içinde tartı öncesi 40 saat cardio :olamaz:
He ya o niye öyle oluyordu daha anlamadim. 3 aydır spor yapmiyorum vücut sporu unuttu dönünce insan gibi spor yapacağım hurra cardio yok artik. İnşallah yani ben neyi yapmayacağım desem ilk onu yapıyorum ama bu sefer yapmayacagim.

Muhteşem, herkese tebrikler.

Ben de regl oldum biraz erken geldi, dün az yemiştim ama sanırım bundan oldu şişlik.
Muhtemelen ondandır bu hafta dikkat edersen ödem gidişi + zayıflama etkisiyle güzel bir eksi gelir cumaya ☺️

En Büyük TÜRKİYE699. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE
( 30 Ekim - 06 Kasım 2020)

***5.Takım 699. Etap ***

kirmizigitar (61,4/60,3/1,1/%1,792)
mavimli (81,9/80,5/1,4/%1,709)
ayvacicegi (50,9/51.1/+0,2/%-0,393)
seyrekyagmur (69,8/69,1/0,7/%1,003
amatördiyetci (68,4/67,5/0,9/1,316)
AKREPcg (73,5/72,9/0,6/%0,816)
Mahi57 (72,4/71,7/0,7/%0,967)
Namaria (98,3/96,8/1,5/%1,526)

Belmayne (76,2/74,5/1,7/%2,231)
Pain Killer (64/63,1/0,9/%1,406)

5.takim ortalaması: 1,237
esra cım muhteşemsiniz takım olarak :nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok tesekkurler. Sen @reyyanK ve gruptaki diger arkadaslar cok emek sarfediyor. Yani burasi olmasaydi inan ben su an degil 100 gr vermek 60 lari asmis olurdum. Cok disiplinli olmama ragmen yine iyi verdim. Su an tekrar sehir disindayim hastanede ilac raporu ve rutin kontreller var. Sabah tartildim kilom 52.4. Bu hafta abartmis olmama ragmen yine de iyi . Eski mesajlara bakip onceki kilomu da bulup duzenli sekilde yazayim. Ayrica ben dogum haritasi bakabiliyorum. Yaz dogum tarihi ay gun yil sehir ve saat olarak yorumlayayim :) O kadar emeginiz geciyor ben de biseyler yapayim :KK70:
🤩❤️
Canım rica ederiz bizim emeklerimiz varsa seninde emeğin var yaz ayından beri alt listede olmana rağmen menü olsun kilo olsun hergün ekibe uğradın yazdın ❤️ bizde sana teşekkür ederiz 🤗
Ama doğum haritası için ayrıca sevindim :KK76::KK76: :KK70: :KK70:

Hiç baktırmamıştım 🤩

Cok tesekkurler. Sen @reyyanK ve gruptaki diger arkadaslar cok emek sarfediyor. Yani burasi olmasaydi inan ben su an degil 100 gr vermek 60 lari asmis olurdum. Cok disiplinli olmama ragmen yine iyi verdim. Su an tekrar sehir disindayim hastanede ilac raporu ve rutin kontreller var. Sabah tartildim kilom 52.4. Bu hafta abartmis olmama ragmen yine de iyi . Eski mesajlara bakip onceki kilomu da bulup duzenli sekilde yazayim. Ayrica ben dogum haritasi bakabiliyorum. Yaz dogum tarihi ay gun yil sehir ve saat olarak yorumlayayim :) O kadar emeginiz geciyor ben de biseyler yapayim :KK70:
DOĞUM HARİTASI NEDİR. Bizde baktıra biliyormuyuz. Amor-a Amor-a

idare ediyorum sanırım fotoğraflı bildirim kuralı gelmiş ara sömestr den sonra ben de çaylak olarak aranıza katılabilirim ara sömestr için sanırım ankaraya ve bursaya geleceğiz
Evet kaptanım fotoğraf ve üye ismi tarihi yazılması isteniyor artık. En Büyük KK 😁😁

Sizi bekliyoruz bize de verilecek bir kaç kilo bırakıverin 🤗 siz buranın temelinde varsınız nasıl çaylak olacaksınız ayrıca 🤩 bekliyoruz :halay:

katılım formu:

ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:170 cm
KİLONUZ: 100 kg
HEDEF KİLONUZ: 75 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 13-8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır. 9. Takımda 1 hafta kaldım ama listeye girmedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İki kelime ile yemeği sevmek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından en önemli nedeni. Çünkü çok hastalık klodan ileri geliyor. Ve tabii ki mutlu bir şekilde istediğimi almak ve giyinmek.
Hosgeldiniz 🙂

Back
X