• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
06 -13 Kasım​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

**Birkaç güncelleme ile yeni ortaklar listemiz 🤩
Aktif olmayanları çıkardım :KK20:
Önümüzdeki hafta tamamen değiştireceğim eşleri 😘

Iyi aksamlar kizlar.
Bugün ip aldim.
300 ip atladim artik spor yapma ma dovrum kapandı her gun en az 300 ip.
İyi akşamlar canım
İp atlamak çok iyi kilo verdiriyor cardio etkisi yapıyor çünkü ama dikkat et sakatlanma bir anda çok yüklenme adım adım arttır sayıları ve bitince bacaklarını esnet mutlaka ilk günler çok ağrı yapıyor ☺️

İyi akşamlar herkese 🙋🏼‍♀️
1 saat yürüdüm, işlerimi hallettim dışarıdaki.
Evdekilere revani yaptım. Taze sütüm vardı,az şekerli ve az pirinçli sütlaç yaptım kendime de. Düşük kalorili. En zararsız tatlı bu gibi geldi bana. Çok iyi geldi ama itiraf ediyorum. 😅

İyi akşamlar herkese 🙋🏼‍♀️
1 saat yürüdüm, işlerimi hallettim dışarıdaki.
Evdekilere revani yaptım. Taze sütüm vardı,az şekerli ve az pirinçli sütlaç yaptım kendime de. Düşük kalorili. En zararsız tatlı bu gibi geldi bana. Çok iyi geldi ama itiraf ediyorum. 😅
afiyet olsun ortim, bi de firina atsaydin o sutlaci mis gibi🤣

Kızlar bu hafta sporsuz kilo verilebilir mi sorusuna mecburen yanıt arayacağım 😂 Vakit buldukça yapmaya çalışacağım ama pek vaktim olmayacak gibi. Bu haftalık beni mazur görün. Şimdiden kusura bakmayın diyeyim. Kamuoyuna duyurulur 😂😂 Cherry Mom Cherry Mom seyrekyagmur seyrekyagmur
:))
1.7 kg verdikten sonra bu kötü oldu 🙈 çünkü o kilo kendini geri çekmek için elinden geleni yapacak 👀 mümkün olduğu kadar dikkat edip hareketliliğini bozmazsan sorun olmaz gibi belki 1 2 hava almak için walk Challengelara da katılırsın ☺️

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 699. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 1.237
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10.TAKIM) ==> % 0.664
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (6.TAKIM) ==> % 0.525
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Aylin42Konya ==> %3.108 ==> 10. TAKIM :nazar:

2. belmayne belmayne ==> %2.231 ==> 5. TAKIM:nazar:

3. Tesnim1989 ==> % 1.977 ==> 6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

nanekekik==> %-3.448 ==> 4.TAKIM
Tebrik ederim herkes hedefine ulaşır en kısa zamanda inşallah

:))
1.7 kg verdikten sonra bu kötü oldu 🙈 çünkü o kilo kendini geri çekmek için elinden geleni yapacak 👀 mümkün olduğu kadar dikkat edip hareketliliğini bozmazsan sorun olmaz gibi belki 1 2 hava almak için walk Challengelara da katılırsın ☺️
Yok kaptanım artı gelmem allahın izniyle🙏 pazartesi çarşamba challenge lara katılırım diye düşünüyorum. Salı perşembe de hafif bişiler yapmaya çalışırım. Ama regl dönemi de yaklaşıyor. Artık elimden geleni yapmaya çalışacağım bu hafta artık.

Yok kaptanım artı gelmem allahın izniyle🙏 pazartesi çarşamba challenge lara katılırım diye düşünüyorum. Salı perşembe de hafif bişiler yapmaya çalışırım. Ama regl dönemi de yaklaşıyor. Artık elimden geleni yapmaya çalışacağım bu hafta artık.
Tamam canım içime su serptin :ruh::-)

Amin inşallah
Hedefine ulaşmış olanlarda tekrar ulaşırlar inşallah değil mi :KK72::-)
Bı kere başladık ya gerisi kolay. Koruma DONEMİNİ evde geçirmek lazim. Ben rejimi bitirdim ertesi gün memleket olmadı bide üstüne uzun kaldim. Dönünce aldiklarimj verip hemen korumaya geçeceğim

Bı kere başladık ya gerisi kolay. Koruma DONEMİNİ evde geçirmek lazim. Ben rejimi bitirdim ertesi gün memleket olmadı bide üstüne uzun kaldim. Dönünce aldiklarimj verip hemen korumaya geçeceğim
Senin yaşadığının aynısını ben 2018 de yaşadım ama Ozaman o kadar kilo vermemiştim burda 5 6 kg verdim izne çıktım köye gittim geldim sonra 1 yıl ekibe uğramadım +13 kg 🙈🙈 ama çoğunu köyde almıştım

Back
X