• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7 Kasim

11.50
2 dilim tam bugd.ince sac ekmegi
2 dilim beyaz peynir 5 zeytin
2 dilim pastirma
Domates tere
1 mandalina

15.30
1 activia shot
2 dilim portakal
7 cig badem

18.30
4 dilim palamut 1 kase salata
1 dilim tuzsuz etimek

Su 2 lt
Spor 20 dk eliptik 60 p
10 dk bisiklet 30 p
10 dk aletsiz kol chloe 25 p.
10 dk alt karin chloe 50p.
Burasi 165 p adimlar kaptanda
Pain Killer Pain Killer Cherry Mom Cherry Mom
Afiyet olsun canım yine süpersin♥️

Canım senden birşey rica etsem zor olamayacaksa menüleri copy yaparken araya öğle akşam yada saat hangisi sana uyuyor ise yazabilir misin böyle sanki hepsini aynı anda yiyormuşsum gibi oluyor 🤣
Hani bazen diyoruz ya sabah fazla olmuş ama akşam dengelemişsin falan sende bu durum anlaşılmıyor dengelere bakamıyoruz 👀

Total calori gayet iyi ama ✌️afiyet olsun

Kaçamak hakkını kullanmış bulunmaktasın bundan sonrasına ceza sporu gelir haberin olsun kuzuum :duduk: afiyet olsun :)

Kebap ve gözleme burdada kaçamak bir menü görüyorum 👀 yarına daha güzel bir menü bekliyorum gamzem😘

Burdada bir kaçamak 🙈 sağım solum kaçamak yarına daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah ♥️ ama akşamın hafif olması şahane olmuş tebrikler ✌️

Maccihiato kremalı falan birşey değil mi kalorisi yüksek 🙈 ödül olsun diyelim 😁

Güzel menü canım ✌️ afiyet olsunn

Gayet iyii canım afiyet olsun 😘

Afiyet olsun menü güzel dengeli sporda eklenirse şahane olur 🤩

:KK9:daha ne olsun afiyet olsun canım menüde sporda çok iyi 🤩🤩
Gunaydin kizlar💕
Canim spor yapmayi cok istiyorum en azindan leslie veya yuruyus ama cocuklara bakarken kendime nasil zaman ayiririm bilmiyorum
Bu arada dunku arada yedigim kurabiyeyi 3 yasindaki kizim yapti. Anne sen de ye dedi kiramadim🥰🥰

KIZLAR YENİ HAFTANIN YENİ HEDEFLERİ BUYRUN :)
CUMA GÜNÜ TABLODA HEDEFİNİ YAKALAMAYAN KALMASINN :KK200:

06-13 KASIM HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
60.3
59.7
80.5
79.9
69.1
68.4
67.5
67.2
72.9
72
71.7
71.3
96.8
96
74.5
74
63.1
62.6
51.1
???
59.1
58.7
52.4
???
58.9
58
73
72
85
???
100
97.5
hawar hawar
???
???
Ben 51.8 hedefim umarim ulasirim sma saliy kadar hep disaridayim yemeklerde o yuzden disaridan oluyor bakalim ne olacak 😔

Bu konuyu kapatsak mı kızlar Amor-a Amor-a çok yoğun biri zaten kibarlık yapmış burdaki emekler için kendince bize bir karşılık vermek istemiş sağolsun🤗 hani konumuz dışında bir şey ya dağılsın istemiyorum senden başkasına flaan ♥️
Sirayla firsat buldukca bakacagim 😀 Senin haritaya baktim sirada Mehfam Mehfam var ondan sonra sirayla artik. Harita bakimi icin bos ve kafamin yogun olmadigi an seciyorum cunku açılari dogru goremezsem yorumda cok dogru olmuyor. Mesela seninkine sabah aralar hep erken uyaniyorum uyandigimda elime telefonu almisken baktim. Etrafta kuduruk kedilerim haric dikkatimi dagitan yok cunku 😂

Sirayla firsat buldukca bakacagim 😀 Senin haritaya baktim sirada Mehfam Mehfam var ondan sonra sirayla artik. Harita bakimi icin bos ve kafamin yogun olmadigi an seciyorum cunku açılari dogru goremezsem yorumda cok dogru olmuyor. Mesela seninkine sabah aralar hep erken uyaniyorum uyandigimda elime telefonu almisken baktim. Etrafta kuduruk kedilerim haric dikkatimi dagitan yok cunku 😂
Teşekkür ederim ama çok yoğun isen dursun canım. Düşünmen yeter😊

Günaydın kızlar.🌼🌼
Hayırlı pazarlar hepinize.
Hane halkini uyandirabilsem kahvaltı edeceğim.😒 Bir ben erkenciyim evde her zamanki gibi. Pazar diye ses etmiyorum bakalım. Pankek yapacağım kahvaltıya sürpriz. Kendime ne yapsam acaba.
Günaydin canim. Ben de dün ev halkina pancake yapip kendim peynir ekmek zeytin yemistim 😉
Bugün de pisti istiyorlar 😩
Bugün birde bizde dogumgünü kutlamasi var en yakin arkadasimin kücük oglunun. Benimkilerle cok iyi arkadaslar bizde yapalim dedik. Bir onlar bir biz olacagiz. Cikolatali islak kek yapacagim, kurabiyeler, pogacalar. Bugün tam sinanma günüm 😅

Günaydın kızlar.🌼🌼
Hayırlı pazarlar hepinize.
Hane halkini uyandirabilsem kahvaltı edeceğim.😒 Bir ben erkenciyim evde her zamanki gibi. Pazar diye ses etmiyorum bakalım. Pankek yapacağım kahvaltıya sürpriz. Kendime ne yapsam acaba.
Gunaydin 😊🌸
Ben de bugun cocuklara pankek yaptim cok severim 😄

Günaydın arkadaşlar

ADINIZ: hawar

YAŞINIZ: 40

BOYUNUZ: 161

KİLONUZ: 74,6

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen

ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 çocuğum var/ 2 kız bir oğlan büyük kızım 9 yaşında , küçük kızım 6 yaşında, oğlum 7,5 aylık

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet daha önce 2 kez 4. Takımdan mezun oldum , bir defada liste dışı katıldım yanlış hatırlamıyorsam hepsinde de istediğim kiloya ulaştım darısı bu defaya

KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve doğum sonrası 63,5 ile hamile kaldım, 74,8 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 69,5 kiloydum 67 kadar düştüm sonra yok süt diyeti, yok süt olsun pandemi derken kilolar aldı başını gitti şimdi doğuma gittiğim kilodayım maalesef 😞
Streste beni çok etkiliyor sinirlendikçe birşeyler tıkıştırıyorum, 3 çocukla başa çıkmakta çok kolay değil

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Haşimato hastasıyım yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım çok kötü etkilenmeye başladı , bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, diz ağrısı, hantallık vs. Tabiki psikolojik olarakta kötü etkiliyor bu durum. Hiç bir kıyafetim olmuyor, hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum.
Ve bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ama motivasyon sıfır. Motive olurum aranızda diye takıma katılmak istedim

Eklentiler

• 82E8B7DB-FBF8-4EDC-8499-075C89EF3F7A.webp
    82E8B7DB-FBF8-4EDC-8499-075C89EF3F7A.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 22
Günaydın arkadaşlar

ADINIZ: hawar

YAŞINIZ: 40

BOYUNUZ: 161

KİLONUZ: 74,6

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen

ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 çocuğum var/ 2 kız bir oğlan büyük kızım 9 yaşında , küçük kızım 6 yaşında, oğlum 7,5 aylık

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet daha önce 2 kez 4. Takımdan mezun oldum , bir defada liste dışı katıldım yanlış hatırlamıyorsam hepsinde de istediğim kiloya ulaştım darısı bu defaya

KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve doğum sonrası 63,5 ile hamile kaldım, 74,8 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 69,5 kiloydum 67 kadar düştüm sonra yok süt diyeti, yok süt olsun pandemi derken kilolar aldı başını gitti şimdi doğuma gittiğim kilodayım maalesef 😞
Streste beni çok etkiliyor sinirlendikçe birşeyler tıkıştırıyorum, 3 çocukla başa çıkmakta çok kolay değil

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Haşimato hastasıyım yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım çok kötü etkilenmeye başladı , bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, diz ağrısı, hantallık vs. Tabiki psikolojik olarakta kötü etkiliyor bu durum. Hiç bir kıyafetim olmuyor, hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum.
Ve bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ama motivasyon sıfır. Motive olurum aranızda diye takıma katılmak istedim
Gunaydin saglicakla ideal kilonuza ulasirsiniz insallah hosgeldiniz 💞

Gunaydin kizlar💕
Canim spor yapmayi cok istiyorum en azindan leslie veya yuruyus ama cocuklara bakarken kendime nasil zaman ayiririm bilmiyorum
Bu arada dunku arada yedigim kurabiyeyi 3 yasindaki kizim yapti. Anne sen de ye dedi kiramadim🥰🥰
33 yasima gircem ama kurabiye yapmayi bilmiyorum 😂 kiziniz temelden yetisiyo masallah 💞🥰

Back
X