• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A AKREPcg gruba girdim dedin ya orda biizm burda uygulayabileceğimiz tarzda motivasyon katıcı şeyler yapıyorlarsa bizede söyleyebilirsin seviniriz 🤗 ben hiç Instagram kullanmadım online diyetleride bilmiyorum neler yapıyorlar ediyorlar :)
Sadece liste verip gün sonunda listeme uydum uymadım diye mi dönüyor mesela herkes 👀

Senin yaşadığının aynısını ben 2018 de yaşadım ama Ozaman o kadar kilo vermemiştim burda 5 6 kg verdim izne çıktım köye gittim geldim sonra 1 yıl ekibe uğramadım +13 kg 🙈🙈 ama çoğunu köyde almıştım
Dönünce 1 ayda toparlamayi planliyorum. 1 ay kemerleri sıkacagiz

Akşam 18.00 20.00arası gun degerlendurmesi yapıliyor. Listeyi grupdaki diyetisyen veriyor. Kacamak var mı eksik varmi.gün icersindede sormak istediğin sorulari soruyorsun. Hareket gonderiyor hergün. Youtube videolarindan.bugün lesli var mesela.baziları sunu sevmiyorum diyor. Alternatif soylüyor. Yemek fotolarini istiyor. Her zaman olmasada gunde bir felan. 5. Takımin disiplini daha güzel. Ama ordada beslenme açısindan yeni şeyler ögreniyorsun. Diyet ile ilgili kişisel sorularada cevap veriyor.
Birde isteyim yemekhanede şu var diyor.şunu şunu yiyebilirsiniz felan diyor.
Cherry Mom Cherry Mom

Akşam 18.00 20.00arası gun degerlendurmesi yapıliyor. Listeyi grupdaki diyetisyen veriyor. Kacamak var mı eksik varmi.gün icersindede sormak istediğin sorulari soruyorsun. Hareket gonderiyor hergün. Youtube videolarindan.bugün lesli var mesela.baziları sunu sevmiyorum diyor. Alternatif soylüyor. Yemek fotolarini istiyor. Her zaman olmasada gunde bir felan. 5. Takımin disiplini daha güzel. Ama ordada beslenme açısindan yeni şeyler ögreniyorsun. Diyet ile ilgili kişisel sorularada cevap veriyor.
Birde isteyim yemekhanede şu var diyor.şunu şunu yiyebilirsiniz felan diyor.
Cherry Mom Cherry Mom
Anladım canım çok sağol ♥️Bunları w.ap grubundan mı falan yapıyorlar yoksa bireysel mi oluyor
Beslenme uzmanı olduğu için tabi o güzel yönlendiriyordur biz burada pek giremiyoruz o konulara haliyle sende bu yönden orada fayda görebilirsin belki 🤗

Cuma:63.100
Bugün:63.500

aynı anda hem hastalanmış olmam hem de regl başlamış olması tabiki bir etken ama asıl etken dün gece yarısı kendimi tutamadım. 😢 sanki tatlı birşeyler yesem boğaz ağrım geçecek sancım biraz dinecek gibiydi. Zaten o kadar aç hissediyordum ki midemi doldursun diye içtiğim sulardan midem çalkalandı daha kötü oldum.

tek isteğim cumaya sabit değil de, az da olsa eksi gelmek.😕
Yapma lütfen canım
Kendini kötüye odaklama bu gibi mesajlar ekibide kendinide olumsuz etkiler cumaya kadar daha yolumuz var nedir bu teslimiyet..
Cuma hedefini yakalamak için elinden geleni bekliyorum senden

Back
X