• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu cumalar 💞
Gecen cuma 96.8
Bu cuma 95.8
Fark 1 kg
Yuzde 1.033

Cok sukur sporlarin ve persembe menulerinin faydasi oldu 💞
Pain Killer Pain Killer Cherry Mom Cherry Mom
Süper canım istikrarlı bir şekilde gidiyor kilolar♥️
Bir değişiklik olacağı yok bari bildireyim 😂

Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur seyrekyagmur
Canım geçen haftaki o büyük rakamdan sonra yine çok iyi vermişin.👏
kirmizigitar kirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
Aynen kaptanım 2 -3 gündür 4er saatlik uyku ancak uyudum ya da uyumadım. Gözlerden ateş çıkmasını çok iyi anlıyorum😄 üstüne bir de kafada sürekli bir basınç ve uğultu😂

Gunaydin kizlar 💕🌸☕

gecen hafta: 73
Bugun: 71.2
Fark: 1.8
Yuzde: 1.64

Cherry Mom Cherry Mom

Günaydın
Gecen cuma: 72.90
Bu hafta:71.90
Yüzdelik dilim:1.371
Hedef kilo: 71.60 olsun. Haftaya işe gideceğim. İste iken kilo vermem zor oluyor. O nedenle hedefi minik tuttum.

Günaydın

Sabah işe gelmeden çekmiştim, paylaşayım.
51.1/50.7/0.4/%0.78

Önümüzdeki haftaki hedefim 49.9

Günaydın güzeller 💐💐
Cumanız mübarek olsun.
Kilo veren arkadaşlar hepinize bir maşallah takıyorum buradan(altın düştü nasılsa 😂😂), süpersiniz.🏆
Benim geçen hafta 58.9
Bu hafta. 58.3
Eksi 600 gr
Haftaya hedefim 57 li bir rakam görmek inşallah.

Günaydın güzel hanımlarr
Geçen hafta: 85
Bu hafta:83.8
Eksi:1.2
Yüzde:1. 411.......
Haftaya hedefim : 83 inşallah ulaşırım
Bu arada ben tartı resmini yazdım amma nasıl yükleyeceğimi Bi türlü bulamadım

Eki Görüntüle 2719922
Gunaydiin
Gene harikalar yaratılmış 🤩
Bende regl şişkinliği durmakla beraber 4 gündür kendisi gelmiyor umarım bugün gelir haftaya cumayı etkilemez 🙃

Geçen cuma: 69.1 idi
Bu cuma: 68.8 ( -300 )
Oran: 0.4341

Hedef:68.2
Cherry Mom Cherry Mom

Günaydın
Başlangıç: 74,6
Bu hafta: 73
Giden: 1,6
Yüzde : 2,14
Haftaya hedef : 71,8

Cherry Mom Cherry Mom

Bir değişiklik olacağı yok bari bildireyim 😂

Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur seyrekyagmur

Geçen cuma 67.5
Bugün 67.0
Fark -500 Gr
%0.74

Eki Görüntüle 2719952

Kizlar günaydin yine takim ucmus 🥰
Ben de 600 gram vermisim 🍃
Sonunda 80lere hoscakallllll 🥳
Masallah canlar cok guzel sonuclar 🤩💞

Merhaba kızlar 2 hafta memlekette olmanın ve son 4 gündür hava değişimine bağlı olarak tualete çıkamamanın sonucunu +1,2 olarak ödüyorum:KK43:

geçen hafta:59,1 iken
bugün . 60,3 + nın da artısı oldum :KK43:
Haftaya demekki güzel bir eksi gelecek 💞 iyi yonunden bakalim canim

Oyy canım çok fena😔 hep mi böyle yoksa bu geceye mi özel.
normalde de 12-1 gibi yatar ama sabah 7-8 gibi uyaniedi bu sabah 5 te uyandi ne alakaysa...
kirmizigitar kirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
ah kaptan ya cok iui anliyorum seni dun cocuga oglum 15 ine filan gelsene artik diye soyleniyodum
kirmizigitar kirmizigitar ah kuzu ya kolay gelsin bu çok zor uykusuz çocuk inşaallah öğle uyuyordur sende yanına yumulsan..bir de bugün ocağına felan dikkat et canım insan da bilinçsizlik yapıyor yorgunluk bı yerden sobra
uykuyu alamayinca sabah 10 da tekrar uyudu bende yattim uyudum simdi uyaniyorum bugun rezalet gececek belliki
Tum cocuklarda mi bisey var anlamadim benim de buyuk kizin uykulari aynen boyle oldu. Kucuk zaten surekli uyaniyordu. Insallah hepsinin uykulari duzelir😴
bu gunlerde butun arkadaslaeim ayni seyi soyluyo mevsim gecisi mi nedir

200gr fark ettiren ne beybi. sonuç olarak kilo almışım :KK43:
Üzme canım kendini, sürekli eksi gelemeyiz zaten illa dalgalanmalar olur.

Ben telefonu kastetmiştim canım, ben elimde telefon olmadan tartılıyorum sonra tartıdan inip fotoyu öyle çekiyorum.
tabi 200 gr cık bişey telefon ama ☺️ yine de vücuduma ait olmayan bu 200 gr da olsa tartıya yansımaması için tel.siz tartılıyorum😄

normalde de 12-1 gibi yatar ama sabah 7-8 gibi uyaniedi bu sabah 5 te uyandi ne alakaysa...

ah kaptan ya cok iui anliyorum seni dun cocuga oglum 15 ine filan gelsene artik diye soyleniyodum

uykuyu alamayinca sabah 10 da tekrar uyudu bende yattim uyudum simdi uyaniyorum bugun rezalet gececek belliki

bu gunlerde butun arkadaslaeim ayni seyi soyluyo mevsim gecisi mi nedir
Evde kapalı kalmak da etkiliyor çocukları tabi😔 oğlum dışarıda oynayınca öyle güzel uyuyor ki. Enerjilerini atamıyor yavrucaklar. Hayırlısıyla atlatsak şu sıkıntılı dönemi🙏

Merhaba kızlar 2 hafta memlekette olmanın ve son 4 gündür hava değişimine bağlı olarak tualete çıkamamanın sonucunu +1,2 olarak ödüyorum:KK43:

geçen hafta:59,1 iken
bugün . 60,3 + nın da artısı oldum :KK43:
Olsun canım. Sonuçta nedenini biliyorsun. Arada olacak böyle sonuçlar. Sen vazgeçme sakın. Gidecek o kilolar 🙏

gecen hafta 60.3
bu hafta:59.4
fark:900 gr
oran:1.492
haftaya hedef:58.9

Eklentiler

• IMG_20201113_131642_830.webp
    IMG_20201113_131642_830.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 21
Back
X